fbpx

Gedaan met scheren dankzij laserontharing in Kessel

Gedaan met klungelen met scheergel, snijwondes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Het is de droom van een heleboel vrouwen (en mannen). Goed nieuws voor jou! Het blijft niet bij dromen met permanente laserontharing in Kessel. Je huid blijft jarenlang glad door de veilige, medische behandeling van Ontharingsinstituut. Ontdek het zelf met een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte werkwijze.

Een medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut werkt met een diodelaser tijdens je laserontharing in Kessel, een medische laser die de goedkeuring kreeg van de FDA (Food and Drug Administration). Zij hebben de laser uitvoerig getest op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Conclusie: compleet veilig! Geen zorgen over brandwondes of blijvende letsels dus. Je maakt je dus geen zorgen over brandwonden of permanente letsels. Andere instituten kiezen trouwens vaak voor een IPL-laser, maar die is niet erg doeltreffend. Haartjes komen hierbij al snel terug. Daar heb je met onze medische laser geen last van. Weg is weg, permanent. Kwaliteit verzekerd!

meisje tussen jongens.png

Voor welke lichaamsdelen is laserontharing in Kessel geschikt?

Simpel: laserontharing werkt op elk lichaamsdeel, zowel bij vrouwen als bij mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar het gaat verder dan dat. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, echt alles is mogelijk. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Kessel bezorgt je niet altijd het meest aangename gevoel, afhankelijk van het lichaamsdeel. Maar niets om je zorgen over te maken, voor dat gladde resultaat heb je het er zeker voor over. Je hebt meestal zo’n vijf à acht behandelingen nodig. Nog niet het gewenste resultaat na tien sessies? In dat geval zijn de volgende sessies op kosten van het Ontharingsinstituut zelf. We doen alles voor je resultaatgarantie!

Persoonlijke verzorging door getraind personeel

Klanten zijn soms wat terughoudend als ze voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Kessel. Dat is niet verwonderlijk want het gaat vaak om intieme lichaamszones. Bij Ontharingsinstituut nemen we extra voorzorgen om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Onze medewerkers zijn medisch getraind. Ze kennen elk hoekje en kantje van de laser en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten omgaan.
  • Bij elke behandeling voorzien we steeds dezelfde persoon. Zo komt er een vertrouwensband tot stand. Dat stelt je gerust en laat de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verlopen.

vrouwen mannen laserontharing

Hoe gaat laserontharing in Kessel in zijn werk?

Bij laserontharing in Kessel wordt de kop van het lasertoestel geplaatst op de lichaamszones die jij wenst te ontharen. Het apparaat meet de precieze diepte en plaats van je haarfollikels. Daarna produceert de laser een lading energie. Die wordt vervolgens door het onderhuidse pigment opgenomen. De haarfollikel zelf wordt vernietigd. En dat alles in slechts een fractie van een seconde. De omringende huid blijft beschermd door dat snelle tempo. Je ziet steeds meer resultaat naarmate de sessies opschieten. Na afloop van de volledige behandeling geniet je van een heerlijk gladde huid.

Scheren of waxen verleden tijd? Bij Ontharingsinstituut is het mogelijk! Onze definitieve laserontharing in Kessel zorgt ervoor dat je je nooit meer zorgen hoeft te maken over zichtbare, ongewenste haartjes. Klaar om te genieten van een gladde, haarvrije huid? Vraag een gratis testsessie aan!