Gedaan met scheren dankzij laserontharing in Kessel

Nooit meer klungelen met scheergel, geen snijwondes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Daar dromen heel wat vrouwen van. Goed nieuws voor jou! Dankzij permanente laserontharing in Kessel blijft het niet bij dromen. Ontharingsinstituut werkt volgens een veilige, medische behandeling, waardoor je huid jarenlang glad blijft. Vraag een gratis testsessie aan en laat je verrassen door onze zachte aanpak.

Deskundig personeel, persoonlijke verzorging

Klanten zijn soms wat terughoudend als ze voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Kessel. Dat is niet verwonderlijk want het gaat vaak om intieme lichaamsdelen. Om onze klanten op het gemak te stellen, nemen we bij Ontharingsinstituut extra voorzorgen.

  • Onze medewerkers kregen een medische training. Ze weten perfect hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Elke behandeling wordt door dezelfde specialist uitgevoerd. Er ontstaat zo een vertrouwensband. Dat stelt je gerust, waardoor je je veiliger voelt en de permanente ontharing een stuk aangenamer verloopt.

meisje tussen jongens.png

Voor welke lichaamsdelen is laserontharing Kessel een optie?

Simpel: voor alle lichaamsdelen van vrouwen én mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar het gaat verder dan dat. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het is allemaal mogelijk. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Kessel voelt op het moment zelf niet altijd een leuk (afhankelijk van het lichaamsdeel). Maar geen zorgen, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Er zijn meestal zo’n vijf à acht behandelingen nodig. Na tien sessies nog niet het gewenste resultaat bereikt? Dan zijn alle vervolgsessies op kosten van Ontharingsinstituut zelf. We doen alles voor je resultaatgarantie!

Hoe werkt laserontharing in Kessel?

Bij de laserontharing in Kessel wordt de kop van het lasertoestel geplaatst op de zones die jij wil ontharen. De exacte diepte en plaats van je haarfollikels worden nauwkeurig vastgesteld door het apparaat. Daarna produceert de laser een lading energie, die door het onderhuidse pigment wordt opgenomen. De haarfollikel zelf is nu vernietigd. Het hele proces duurt slecht een fractie van een seconde. Doordat alles zo snel gaat, blijft de omliggende huid beschermd. Naarmate je vordert in de sessies zie je steeds meer resultaat, tot je uiteindelijk geniet van een heerlijk gladde huid.

vrouw water laserontharing

Medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut werkt voor jouw laserontharing in Kessel met de diodelaser, een medische laser die werd geautoriseerd door de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers werden aan uitvoerige testen onderworpen met het oog op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Conclusie? Volledig veilig! Geen stress over blijvende letsels of brandwonden dus. Andere instituten doen trouwens vaak een beroep op een IPL-laser, maar die is niet erg effectief. Hierbij komen je haartjes vrij snel terug. Daar heb je met onze medische laser geen last van. Weg is weg, onze ontharing is permanent. Kortom, Ontharingsinstituut biedt kwaliteit.

Gedaan met scheren of waxen? Het kan bij Ontharingsinstituut! Je hoeft je geen zorgen meer te maken over zichtbare of ongewenste haartjes. Daar zorgt onze definitieve laserontharing in Kessel voor. Ook jij kan genieten van een gladde, haarvrije huid. Ontdek het zelf met een gratis testsessie!