Geniet van een gladde huid met laserontharing in Kieldrecht

Nooit meer last van snijwondjes, ingegroeide of zichtbare haartjes? Het is de droom van veel vrouwen. Leuk nieuws voor jou! Met permanente laserontharing in Kieldrecht blijft het niet bij dromen. Ontharingsinstituut zorgt ervoor dat je huid jarenlang glad blijft met een veilige, medische behandeling. Plan een gratis testsessie in en laat je verrassen door onze zachte aanpak.

Voor welke lichaamszones werkt laserontharing in Kieldrecht?

Simpel: laserontharing werkt op elk lichaamsdeel, zowel bij vrouwen als bij mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar daar stopt het niet. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het is allemaal mogelijk. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel voelt laserontharing in Kieldrecht niet altijd even aangenaam. Maar niks om je zorgen over te maken! Het is dat gladde resultaat méér dan waard. Een volledige behandeling bestaat meestal uit zo’n vijf à acht sessies. Heb je na tien sessies nog niet het gewenste resultaat? Dan zijn de volgende sessies op kosten van Ontharingsinstituut zelf. Je bent zo zeker van resultaat!

meisje tussen jongens.png

Persoonlijke verzorging en getraind personeel

Sommige klanten voelen een terughoudendheid wanneer ze voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Kieldrecht. Begrijpelijk, het gaat immers om intieme lichaamszones. Door extra voorzorgen te treffen, proberen we bij Ontharingsinstituut om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Onze medewerkers zijn medisch getraind. De laser kennen ze vanbinnen en vanbuiten én ze weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Bij elke behandeling voorzien we steeds dezelfde persoon. Op die manier bouw je samen een vertrouwensband op. Dat stelt je op je gemak, waardoor de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verloopt.

Hoe gaat laserontharing in Kieldrecht in zijn werk?

Bij laserontharing in Kieldrecht wordt op de lichaamszones die jij wenst te ontharen de kop van het lasertoestel geplaatst. De exacte diepte en locatie van je haarfollikels worden nauwkeurig vastgesteld door het apparaat. De laser produceert een lading energie, waarna die door het onderliggende pigment wordt opgenomen. Nu is de haarfollikel vernietigd. Het proces neemt slechts een fractie van een seconde in beslag. De huid ondervindt geen beschadiging door dat snelle tempo. Hoe meer sessies je achter de rug hebt, hoe duidelijker het resultaat. Na de volledige behandeling geniet je zorgeloos van een heerlijk gladde huid.

vrouw water laserontharing

Medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut maakt tijdens de laserontharing in Kieldrecht gebruik van de diodelaser, een medische laser die door de FDA (Food and Drug Administration) werd erkend. Zij hebben de laser uitvoerig getest op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Conclusie? Volledig veilig! Geen zorgen over brandwondes of permanente schade dus. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar de effectiviteit daarvan ligt heel wat lager. Haartjes komen hierbij al snel terug. Maar met de medische laser van Ontharingsinstituut heb je daar geen last van! Weg is weg, onze ontharing is permanent. Kortom, Ontharingsinstituut biedt kwaliteit.

Scheren of waxen verleden tijd? Bij Ontharingsinstituut wordt je droom werkelijkheid! Maak je geen zorgen meer over zichtbare, ongewenste haartjes dankzij onze definitieve laserontharing in Kieldrecht. Ook jij kan genieten van een gladde, haarvrije huid. Probeer het met een gratis testsessie!