Genieten van een gladde huid door laserontharing in Koningshooikt

Nooit meer knoeien met scheerschuim, geen snijwonden, zichtbare of ingegroeide haartjes? Daar dromen heel wat vrouwen van. Goed nieuws! Permanente laserontharing in Koningshooikt doet je droom uitkomen. Ontharingsinstituut zorgt voor een veilige, medische behandeling waardoor je huid jaren glad blijft. Probeer het uit met een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte aanpak.

Persoonlijke verzorging door getraind personeel

Soms voelen klanten zich terughoudend wanneer ze voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Koningshooikt. Daar hebben we begrip voor, het gaat immers vaak om intieme lichaamsdelen. Daarom maken we het bij Ontharingsinstituut onze klanten zo comfortabel mogelijk door een aantal voorzorgen te nemen.

  • Onze medewerkers kregen een medische training. Ze kennen de laser vanbinnen en vanbuiten en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • De behandeling worden telkens door dezelfde persoon uitgevoerd. Je bouwt er een vertrouwensband mee op. Dat stelt je gerust en laat de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verlopen.

meisje tussen jongens.png

Hoe werkt laserontharing in Koningshooikt?

Bij laserontharing in Koningshooikt wordt op de lichaamszones die jij wenst te ontharen de kop van het laserapparaat geplaatst. Het apparaat meet de precieze diepte en locatie van je haarfollikels. De laser produceert een lading energie, waarna die door het onderliggende pigment wordt opgenomen. Zo verdwijnt de haarfollikel helemaal. Het hele proces neemt maar een fractie van een seconde in beslag. Dankzij het snelle tempo ondervindt de huid geen beschadiging. Je ziet steeds meer resultaat naargelang de sessies opschieten, tot je uiteindelijk zorgeloos geniet van een heerlijk gladde huid.

Voor welke lichaamsdelen is laserontharing in Koningshooikt geschikt?

Simpel: laserontharing werkt op elk lichaamsdeel, van vrouwen én mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar het gaat nog verder. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, echt alles is mogelijk. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel voelt laserontharing in Koningshooikt niet altijd even fijn. Maar niets om je zorgen over te maken, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Een volledige behandeling bestaat meestal uit zo’n vijf à acht sessies. Nog niet het gewenste resultaat na tien sessies? Dan neemt Ontharingsinstituut de kosten van de volgende sessies op zich. Resultaatgarantie krijg je sowieso!

vrouw strandtas roze bikini

Een medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut maakt tijdens de laserontharing in Koningshooikt gebruik van de diodelaser, een medische laser die door de FDA (Food and Drug Administration) werd geautoriseerd. Onze lasers zijn overvloedig getest op risico’s op korte en lange termijn. De uitkomst? Volledig veilig! Geen stress over permanente schade of brandwonden dus. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar die is niet erg doeltreffend. Je haartjes komen vrij snel terug. Maar daar heb je met de medische laser van Ontharingsinstituut geen last van! Weg is weg, onze ontharing is permanent. Topkwaliteit verzekerd!

Nooit meer scheren of waxen? Bij Ontharingsinstituut kan het! Onze definitieve laserontharing in Koningshooikt zorgt ervoor dat je je nooit meer zorgen hoeft te maken over zichtbare, ongewenste haartjes. Ook jij kan genieten van een gladde, haarvrije huid. Kies voor een gratis testsessie!