fbpx

Genieten van een gladde huid door laserontharing in Koningshooikt

Geen snijwondjes, zichtbare of ingegroeide haartjes en geklungel met scheergel meer? Het is de droom van een heleboel vrouwen (en mannen). Goed nieuws! Permanente laserontharing in Koningshooikt maakt je dromen waar. Ontharingsinstituut biedt een veilige, medische behandeling aan waardoor jouw huid jaren glad blijft. Boek een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte methode.

Deskundig personeel, persoonlijke verzorging

Sommige klanten voelen een terughoudendheid wanneer ze voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Koningshooikt. Dat is begrijpelijk, het gaat immers vaak om intieme lichaamszones. Daarom nemen we bij Ontharingsinstituut extra voorzorgen om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Onze medewerkers zijn medisch getraind. Ze kennen de laser blindelings en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Elke behandeling wordt door dezelfde specialist uitgevoerd. Zo ontstaat er een vertrouwensband. We willen je zo veel mogelijk gerust stellen en de permanente ontharing veilig en fijn laten verlopen.

liggende vrouw gladde benen

Laser is medisch erkend

Ontharingsinstituut werkt voor jouw laserontharing in Koningshooikt met de diodelaser, een medische laser die werd goedgekeurd door de FDA (Food and Drug Administration). Dergelijke lasers werden aan strenge testen onderworpen waarbij ze werden gekeurd op risico’s op korte en lange termijn. Hun bevindingen? Volledig veilig! Je hoeft je dus geen zorgen te maken over brandwondes of permanente schade. Andere instituten doen trouwens vaak een beroep op een IPL-laser, maar de effectiviteit ligt een pak lager. Hierbij komen je haartjes vrij snel terug. Niet met de medische laser van Ontharingsinstituut! Weg is weg, want onze ontharing is permanent. Je bent zeker van een topkwaliteit!

Voor welke lichaamsdelen werkt laserontharing in Koningshooikt?

Dat is simpel: voor alle lichaamsdelen van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar het gaat verder dan dat. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het is allemaal mogelijk. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Koningshooikt is niet altijd het meest aangename gevoel. Maar maak je er geen zorgen over, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Je hebt meestal zo’n vijf à acht behandelingen nodig. Heb je na tien sessies nog niet het gewenste resultaat bereikt? De volgende sessies zijn dan op kosten van Ontharingsinstituut zelf. Zo heb je sowieso resultaatgarantie!

vrouw water laserontharing

Laserontharing in Koningshooikt, hoe werkt het?

Tijdens de laserontharing in Koningshooikt wordt de kop van het lasertoestel op de lichaamszones die jij wenst te ontharen geplaatst. De exacte diepte en locatie van je haarfollikels worden nauwkeurig vastgesteld door het apparaat. Vervolgens produceert de laser een lading energie, die door het onderliggende pigment wordt opgenomen. De haarfollikel zelf is nu vernietigd. En dat allemaal in een fractie van een seconde. Door dat snelle tempo ondervindt de huid geen beschadiging. Naarmate de sessies opschieten, zie je merkbaar resultaat. Uiteindelijk geniet je van een zonder zorgen gladde huid.

Nooit meer scheren of harsen? Ontharingsinstituut maakt het mogelijk! Maak je geen zorgen meer over zichtbare, ongewenste haartjes dankzij onze definitieve laserontharing in Koningshooikt. Maak komaf met ontharen en geniet ook van een gladde, haarvrije huid. Maak je afspraak voor een gratis testsessie!