Een eeuwig gladde huid dankzij laserontharing in Kontich

Gedaan met klungelen met scheergel, snijwondjes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Het is de droom van een heleboel vrouwen (en mannen). Leuk nieuws! Het hoeft niet bij dromen te blijven dankzij permanente laserontharing in Kontich. Ontharingsinstituut behandelt je op een veilige, medische manier waardoor jouw huid jaren glad blijft. Boek een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte werkwijze.

Voor welke lichaamsdelen is laserontharing in Kontich geschikt?

Dat is simpel: voor alle lichaamsdelen van vrouwen én mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar het gaat verder dan dat. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het kan allemaal. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel zorgt laserontharing in Kontich niet altijd voor het meest aangename gevoel. Maar maak je er geen zorgen over, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Er zijn meestal zo’n vijf à acht behandelingen nodig. Heb je nog niet het gewenste resultaat na tien sessies? Dan zijn de volgende sessies op kosten van Ontharingsinstituut zelf. Alles voor je resultaatgarantie!

meisje tussen jongens.png

Laser is medisch geautoriseerd

Ontharingsinstituut werkt voor jouw laserontharing in Kontich met de diodelaser, een medische laser die werd erkend door de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers zijn uitvoerig geïnspecteerd op risico’s op korte en lange termijn. Resultaat: compleet veilig! Maak je dus geen zorgen over brandwonden of blijvende letsels. Andere instituten kiezen trouwens vaak voor een IPL-laser, maar die is niet erg doeltreffend. Je merkt hierbij dat de haartjes al snel terugkomen. Dat gebeurt niet met de medische laser van Ontharingsinstituut! Weg is weg, want onze ontharing is permanent. Je bent zeker van een topkwaliteit!

Hoe gaat laserontharing in Kontich in zijn werk?

De kop van het lasertoestel wordt tijdens de laserontharing in Kontich op de lichaamszones die jij wenst te ontharen geplaatst. Het apparaat stelt nauwkeurig de diepte en locatie van je haarfollikels vast. Vervolgens produceert de laser een lading energie, die door het onderliggende pigment wordt opgenomen. De haarfollikel zelf wordt vernietigd. Het proces neemt slechts een fractie van een seconde in beslag. De omringende huid blijft beschermd dankzij het snelle tempo. Naarmate je vordert in de sessies zie je steeds meer resultaat, tot je ten slotte geniet van een heerlijk gladde huid.

vrouw strandtas roze bikini

Persoonlijke verzorging door getraind personeel

Wanneer klanten voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Kontich, zijn ze soms wat terughoudend. Dat is begrijpelijk, zeker wanneer het om intieme lichaamszones gaat. Door extra voorzorgen te treffen, proberen we bij Ontharingsinstituut om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Onze medewerkers hebben een medische training. Ze kennen de laser door en door én weten hoe ze er veilig mee moeten omgaan.
  • Bij elke behandeling voorzien we steeds dezelfde persoon. Zo ontstaat er een vertrouwensrelatie. Dat stelt je gerust, waardoor je je veiliger voelt en de permanente ontharing een stuk aangenamer verloopt.

Scheren of waxen verleden tijd? Bij Ontharingsinstituut kan het! Dankzij definitieve laserontharing in Kontich maak je je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes. Wil ook jij genieten van een gladde, haarvrije huid? Vraag een gratis testsessie aan!