fbpx

Een eeuwig gladde huid dankzij laserontharing in Kontich

Geen gedoe meer met scheergel, snijwonden, zichtbare of ingegroeide haartjes? Daar dromen heel wat vrouwen van. Leuk nieuws! Het blijft niet bij dromen dankzij permanente laserontharing in Kontich. Ontharingsinstituut werkt volgens een veilige, medische behandeling, waardoor je huid jarenlang glad blijft. Kies voor een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte methode.

Laser is medisch geautoriseerd

Ontharingsinstituut gebruikt een diodelaser tijdens de laserontharing in Kontich, een medische laser die de goedkeuring kreeg van de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers werden aan uitvoerige testen onderworpen met het oog op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Conclusie: volledig veilig! Geen zorgen over brandwondes of permanente letsels dus. Je maakt je dus geen zorgen over brandwondes of permanente letsels. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar de effectiviteit daarvan ligt heel wat lager. Hierbij komen je haartjes vrij snel terug. Maar daar heb je met de medische laser van Ontharingsinstituut geen last van! Weg is weg, onze ontharing is permanent. Kortom, Ontharingsinstituut biedt kwaliteit.

laserontharing vrouw oksel

Persoonlijke verzorging en getraind personeel

Sommige klanten voelen een terughoudendheid wanneer ze voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Kontich. Dat is begrijpelijk, het gaat immers vaak om intieme lichaamsdelen. Bij Ontharingsinstituut nemen we extra voorzorgen om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Al onze medewerkers volgden een grondige, medische training. Ze kennen de laser vanbinnen en vanbuiten en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Bij iedere behandeling krijg je dezelfde persoon. Zo ontstaat er een vertrouwensband. Dat stelt je gerust, waardoor je je veiliger voelt en de permanente ontharing een stuk aangenamer verloopt.

Laserontharing in Kontich, hoe werkt het?

De kop van het laserapparaat wordt tijdens de laserontharing in Kontich op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen geplaatst. Het apparaat is zo afgesteld dat het de diepte en locatie van je haarfollikels nauwkeurig meet. De laser produceert een lading energie, die vervolgens wordt opgenomen door het onderhuidse pigment. De haarfollikel zelf is nu vernietigd. Het hele proces duurt slecht een fractie van een seconde. Door dat snelle tempo blijft de omringende huid beschermd. Naarmate je vordert in de sessies zie je steeds meer resultaat, tot je ten slotte geniet van een heerlijk gladde huid.

vrouw strandtas roze bikini

Voor welke lichaamszones is laserontharing Kontich een optie?

Simpel: laserontharing werkt op elk lichaamsdeel, van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar er is meer. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, alles kan. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Kontich is niet altijd het meest aangename gevoel. Maar maak je geen zorgen, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Er zijn meestal zo’n vijf à acht behandelingen nodig. Heb je na tien sessies nog niet het gewenste resultaat? Dan neemt Ontharingsinstituut de kosten van de volgende sessies op zich. Je bent zo zeker van resultaat!

Nooit meer scheren of waxen? Bij Ontharingsinstituut kan het! Maak je geen zorgen meer over zichtbare, ongewenste haartjes dankzij onze definitieve laserontharing in Kontich. Ook jij kan genieten van een gladde, haarvrije huid. Vraag een gratis testsessie aan!