Laserontharing in Kruibeke zorgt voor een ultragladde huid

Nooit meer knoeien met scheerschuim, geen snijwondes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Het is de droom van heel wat vrouwen. Leuk nieuws voor jou! Het blijft niet bij dromen dankzij permanente laserontharing in Kruibeke. Je huid blijft jarenlang glad door de veilige, medische behandeling van Ontharingsinstituut. Kies voor een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte aanpak.

Persoonlijke verzorging door getraind personeel

Wanneer klanten voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Kruibeke, zijn ze soms wat terughoudend. Dat is begrijpelijk, zeker wanneer het om intieme lichaamszones gaat. Daarom nemen we bij Ontharingsinstituut extra voorzorgen om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Onze medewerkers zijn medisch getraind. Ze kennen de laser blindelings en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Bij elke behandeling voorzien we steeds dezelfde persoon. Zo bouw je er een vertrouwensrelatie mee op. Dat stelt je gerust, waardoor je je veiliger voelt en de permanente ontharing een stuk aangenamer verloopt.

liggende vrouw gladde benen

Laserontharing in Kruibeke, hoe werkt het?

Bij laserontharing in Kruibeke plaatsen we de kop van het lasertoestel op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen. Het apparaat meet de diepte en plaats van je haarfollikels nauwkeurig op. Vervolgens produceert de laser een lading energie, die door het onderliggende pigment wordt opgenomen. Nu is de haarfollikel vernietigd. En dat allemaal in een fractie van een seconde. De omliggende huid blijft beschermd dankzij het snelle tempo. Je ziet steeds meer resultaat naargelang de sessies opschieten. Na afloop van de volledige behandeling geniet je van een heerlijk gladde huid.

Een medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut werkt voor jouw laserontharing in Kruibeke met de diodelaser, een medische laser die werd geautoriseerd door de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers zijn grondig onderzocht op risico’s op korte en lange termijn. Conclusie: helemaal veilig in gebruik! Je zorgen maken over brandwonden of blijvende schade is dus niet nodig. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar die is niet erg doeltreffend. Hierbij komen je haartjes vrij snel terug. Niet met de medische laser van Ontharingsinstituut! Weg is weg, onze ontharing is permanent. Je bent zeker van een topkwaliteit!

vrouw water laserontharing

Voor welke lichaamszones is laserontharing Kruibeke een optie?

Dat is simpel: voor alle lichaamsdelen van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar er is meer. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, alles is mogelijk. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Kruibeke voelt niet altijd even aangenaam, afhankelijk van het lichaamsdeel. Maar niks om je zorgen over te maken, voor dat gladde resultaat heb je het er zeker voor over. Meestal zijn er zo’n vijf à acht sessies nodig. Heb je nog niet het gewenste resultaat na tien sessies? Dan neemt Ontharingsinstituut de kosten van de volgende sessies op zich. Je bent zo zeker van resultaat!

Niet meer moeten scheren of harsen? Bij Ontharingsinstituut kan het! Onze definitieve laserontharing in Kruibeke zorgt ervoor dat je je nooit meer zorgen hoeft te maken over zichtbare, ongewenste haartjes. Ook jij kan genieten van een gladde, haarvrije huid. Plan je gratis testsessie in!