fbpx

Laserontharing in Kruibeke zorgt voor een ultragladde huid

Geen gedoe meer met scheergel, snijwonden, zichtbare of ingegroeide haartjes? Het is de droom van veel vrouwen. Goed nieuws voor jou! Het hoeft niet bij dromen te blijven dankzij permanente laserontharing in Kruibeke. Ontharingsinstituut behandelt je op een veilige, medische manier waardoor jouw huid jarenlang glad blijft. Vraag een gratis testsessie aan en laat je verrassen door onze zachte aanpak.

Een medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut maakt tijdens de laserontharing in Kruibeke gebruik van de diodelaser, een medische laser die door de FDA (Food and Drug Administration) werd erkend. Onze lasers werden aan uitvoerige testen onderworpen met het oog op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Conclusie: volledig veilig in gebruik! Geen stress over permanente schade of brandwondes dus. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar de effectiviteit daarvan ligt een pak lager. Haartjes blijven hierbij terugkomen. Niet met onze medische laser! Ze blijven permanent weg. Kortom, kwaliteit verzekerd!

liggende vrouw gladde benen

Laserontharing in Kruibeke, hoe werkt het?

Bij laserontharing in Kruibeke wordt op de lichaamszones die jij wenst te ontharen de kop van het lasertoestel geplaatst. Het apparaat stelt nauwkeurig de diepte en locatie van je haarfollikels vast. De laser produceert een lading energie die door het onderhuidse pigment wordt geabsorbeerd. Nu is de haarfollikel vernietigd. En dat allemaal in een fractie van een seconde. De huid ondervindt geen beschadiging door dat snelle tempo. Hoe meer sessies je achter de rug hebt, hoe duidelijker het resultaat. Na de volledige behandeling geniet je zonder zorgen van een heerlijk gladde huid.

Voor welke lichaamszones is laserontharing in Kruibeke geschikt?

Simpel: elk lichaamsdeel is geschikt, zowel van vrouwen als van mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar het gaat verder dan dat. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, echt alles is mogelijk. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel voelt laserontharing in Kruibeke niet altijd even leuk. Maar niets om je zorgen over te maken, je vindt het dat gladde resultaat ongetwijfeld méér dan waard. Een volledige behandeling bestaat meestal uit zo’n vijf à acht sessies. Heb je na tien sessies nog niet het gewenste resultaat? Dan zijn alle vervolgsessies op kosten van Ontharingsinstituut zelf. Alles voor je resultaatgarantie!

vrouwen mannen laserontharing

Deskundig personeel, persoonlijke verzorging

Sommige klanten voelen een terughoudendheid wanneer ze voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Kruibeke. Daar hebben we begrip voor, het gaat immers vaak om intieme lichaamsdelen. We laten klanten zich op het gemak voelen bij Ontharingsinstituut door extra voorzorgen te nemen.

  • Al onze medewerkers kregen een medische training. Ze kennen de laser op hun duimpje en weten perfect hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Elke behandeling wordt door dezelfde specialist uitgevoerd. Er ontstaat zo een vertrouwensrelatie. Dat stelt je gerust en laat de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verlopen.

Niet meer moeten scheren of harsen? Bij Ontharingsinstituut wordt je droom werkelijkheid! Je maakt je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes met onze definitieve laserontharing in Kruibeke. Klaar om te genieten van een gladde, haarvrije huid? Plan nu een gratis testsessie!