Laserontharing in Laarne voor een gladde huid

Nooit meer last van snijwondjes, ingegroeide of zichtbare haartjes? Veel mannen en vrouwen dromen ervan. Leuk nieuws! Het blijft niet bij dromen dankzij permanente laserontharing in Laarne. Ontharingsinstituut zorgt ervoor dat je huid jaren glad blijft met een veilige, medische behandeling. Maak een afspraak voor een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte aanpak.

Voor welke lichaamszones werkt laserontharing in Laarne?

Da’ simpel: voor alle lichaamsdelen van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar er is meer. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, alles kan. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel zorgt laserontharing in Laarne niet altijd voor het meest aangename gevoel. Maar maak je er geen zorgen over, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Meestal zijn er zo’n vijf à acht sessies nodig. Na tien sessies nog niet het gewenste resultaat bereikt? Dan neemt Ontharingsinstituut de kosten van de volgende sessies op zich. We doen alles voor je resultaatgarantie!

laserontharing vrouw oksel

Persoonlijke verzorging en getraind personeel

Wanneer klanten voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Laarne, voelen ze soms wat terughoudendheid. Dat snappen we, het gaat immers vaak om intieme lichaamszones. Daarom nemen we bij Ontharingsinstituut extra voorzorgen om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Al onze medewerkers kregen een medische training. Ze kennen de laser door en door én weten hoe ze er veilig mee moeten omgaan.
  • Bij iedere behandeling krijg je dezelfde persoon. Op die manier bouw je samen een vertrouwensband op. Dat stelt je gerust, waardoor de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verloopt.

Een medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut gebruikt een diodelaser tijdens de laserontharing in Laarne, een medische laser die de goedkeuring kreeg van de FDA (Food and Drug Administration). Zij voerden strenge testen uit met het oog op risico’s op korte en lange termijn. De diodelaser is met glans geslaagd! Je zorgen maken over brandwonden of permanente schade is dus niet nodig. Andere instituten doen trouwens vaak een beroep op een IPL-laser, maar de effectiviteit ligt een pak lager. Haartjes komen hierbij al snel terug. Niet met de medische laser van Ontharingsinstituut! Het is een permanente ontharing, weg is weg. Je bent zeker van een topkwaliteit!

vrouwen mannen laserontharing

Hoe werkt laserontharing in Laarne?

De kop van het laserapparaat wordt tijdens de laserontharing in Laarne op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen geplaatst. Het apparaat is afgesteld om de precieze diepte en plaats van je haarfollikels vast te stellen. Vervolgens produceert de laser een lading energie, die door het onderliggende pigment wordt geabsorbeerd. Nu is de haarfollikel vernietigd. Dat gebeurt allemaal in slechts een fractie van een seconde. De omliggende huid blijft beschermd dankzij het snelle tempo. Naarmate je vordert in de sessies zie je steeds meer resultaat, tot je ten slotte geniet van een heerlijk gladde huid.

Scheren of waxen verleden tijd? Het is mogelijk bij Ontharingsinstituut! Maak je geen zorgen meer over zichtbare, ongewenste haartjes dankzij onze definitieve laserontharing in Laarne. Ook genieten van een gladde, haarvrije huid? Plan je gratis testsessie in!