fbpx

Laserontharing in Laarne voor een gladde huid

Geen gedoe meer met scheerschuim, snijwonden, zichtbare of ingegroeide haartjes? Veel mannen en vrouwen dromen ervan. Goed nieuws! Dankzij permanente laserontharing in Laarne blijft het niet bij dromen. Ontharingsinstituut biedt een veilige, medische behandeling aan waardoor jouw huid jarenlang glad blijft. Ontdek het zelf met een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte methode.

Hoe gaat laserontharing in Laarne in zijn werk?

Tijdens de laserontharing in Laarne wordt de kop van het laserapparaat op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen geplaatst. De exacte diepte en plaats van je haarfollikels worden nauwkeurig vastgesteld door het apparaat. Daarna produceert de laser een lading energie, die door het onderliggende pigment wordt geabsorbeerd. En de haarfollikel? Die wordt vernietigd. Dit proces duurt maar een fractie van een seconde. Door dat snelle tempo blijft de omliggende huid beschermd. Je ziet steeds meer resultaat naargelang de sessies vorderen, tot je uiteindelijk zonder zorgen geniet van een heerlijk gladde huid.

meisje tussen jongens.png

Voor welke lichaamszones werkt laserontharing in Laarne?

Simpel: laserontharing werkt op elk lichaamsdeel, zowel bij vrouwen als bij mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar het gaat nog verder. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, echt alles kan. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Laarne bezorgt je niet altijd het meest aangename gevoel, afhankelijk van het lichaamsdeel. Maar geen zorgen, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Meestal heb je zo’n vijf à acht behandelingen nodig. Is er na tien sessies nog niet het gewenste resultaat bereikt? Dan neemt Ontharingsinstituut de kosten van alle vervolgsessies op zich. Resultaatgarantie heb je sowieso!

Laser is medisch goedgekeurd

Ontharingsinstituut werkt voor jouw laserontharing in Laarne met de diodelaser, een medische laser die werd goedgekeurd door de FDA (Food and Drug Administration). Dergelijke lasers werden aan strenge testen onderworpen waarbij ze werden gekeurd op risico’s op korte en lange termijn. Resultaat: volledig veilig! Je maakt je dus geen zorgen over brandwondes of permanente schade. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar de effectiviteit daarvan ligt heel wat lager. Haartjes blijven hierbij terugkomen. Niet met de medische laser van Ontharingsinstituut! Weg is weg, permanent. Je bent zeker van een topkwaliteit!

vrouwen mannen laserontharing

Deskundig personeel, persoonlijke verzorging

Sommige klanten voelen een terughoudendheid wanneer ze voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Laarne. Begrijpelijk, het gaat immers om intieme lichaamsdelen. Bij Ontharingsinstituut nemen we extra voorzorgen om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Onze medewerkers kregen een medische training. Ze kennen elk hoekje en kantje van de laser en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten omgaan.
  • We zorgen ervoor dat elke behandeling door dezelfde persoon wordt uitgevoerd. Op die manier bouw je samen een vertrouwensband op. We willen je op je gemak doen voelen. Dat laat de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verlopen.

Niet meer moeten scheren of waxen? Het kan bij Ontharingsinstituut! Onze definitieve laserontharing in Laarne zorgt ervoor dat je je nooit meer zorgen hoeft te maken over zichtbare, ongewenste haartjes. Ook genieten van een gladde, haarvrije huid? Probeer het met een gratis testsessie!