fbpx

Geen ongewenste haartjes met laserontharing in Lebbeke

Nooit meer last van snijwondjes, ingegroeide of zichtbare haartjes? Het is de droom van een heleboel vrouwen (en mannen). Leuk nieuws voor jou! Permanente laserontharing in Lebbeke doet je droom uitkomen. Ontharingsinstituut zorgt ervoor dat je huid jaren glad blijft met een veilige, medische behandeling. Vraag een gratis testsessie aan en laat je verrassen door onze zachte aanpak.

Laser is medisch geautoriseerd

Ontharingsinstituut werkt voor jouw laserontharing in Lebbeke met de diodelaser, een medische laser die werd erkend door de FDA (Food and Drug Administration). Dergelijke lasers werden aan strenge testen onderworpen waarbij ze werden gekeurd op risico’s op korte en lange termijn. De uitkomst? Volledig veilig! Maak je dus geen zorgen over brandwondes of blijvende schade. Andere instituten kiezen trouwens vaak voor een IPL-laser, maar die is niet erg effectief. Haartjes zijn hierbij niet helemaal weg. Dat gebeurt niet met de medische laser van Ontharingsinstituut! Weg is weg, want onze ontharing is permanent. Topkwaliteit verzekerd!

laserontharing vrouw oksel

Voor welke lichaamsdelen is laserontharing in Lebbeke geschikt?

Simpel: voor alle lichaamszones van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar het gaat nog verder. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, alles kan. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Lebbeke bezorgt je niet altijd het meest aangename gevoel, afhankelijk van het lichaamsdeel. Maar geen zorgen, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Meestal heb je zo’n vijf à acht behandelingen nodig. Heb je na tien sessies nog niet het gewenste resultaat bereikt? Dan nemen we bij Ontharingsinstituut de kosten voor alle volgende sessies voor onze rekening. We doen alles voor je resultaatgarantie!

Persoonlijke verzorging en getraind personeel

Wanneer klanten voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Lebbeke, voelen ze soms wat terughoudendheid. Dat is begrijpelijk, het gaat immers vaak om intieme lichaamsdelen. Om onze klanten op het gemak te stellen, nemen we bij Ontharingsinstituut extra voorzorgen.

  • Onze medewerkers zijn medisch getraind. Ze weten perfect hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • We zorgen ervoor dat elke behandeling door dezelfde persoon wordt uitgevoerd. Je bouwt er een vertrouwensrelatie mee op. Dat stelt je gerust, waardoor de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verloopt.

vrouw strandtas roze bikini

Laserontharing in Lebbeke, hoe werkt het?

Tijdens de laserontharing in Lebbeke wordt de kop van het lasertoestel op de lichaamszones die jij wenst te ontharen geplaatst. Het apparaat is zo afgesteld dat het de precieze diepte en plaats van je haarfollikels vaststelt. Daarna produceert de laser een lading energie, die door het onderliggende pigment wordt opgenomen. De haarfollikel zelf wordt vernietigd. En dat allemaal in een fractie van een seconde. Door dat snelle tempo blijft de omgelegen huid beschermd. Naarmate de sessies opschieten, zie je steeds meer resultaat, tot je ten slotte zonder zorgen geniet van een heerlijk gladde huid.

Gedaan met scheren of waxen? Bij Ontharingsinstituut is het mogelijk! Door onze definitieve laserontharing in Lebbeke hoef je je geen zorgen meer te maken over zichtbare, ongewenste haartjes. Ook jij kan genieten van een gladde, haarvrije huid. Plan nu een gratis testsessie!