fbpx

Laserontharing in Lede? Nooit meer scheren!

Geen gedoe meer met scheerschuim, snijwondjes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Veel vrouwen dromen ervan. Leuk nieuws voor jou! Permanente laserontharing in Lede doet je droom uitkomen. De veilige, medische behandeling van Ontharingsinstituut zorgt voor een jarenlange gladde huid. Plan een gratis testsessie in en laat je verrassen door onze zachte aanpak.

Een medisch goedgekeurde laser

Voor jouw laserontharing in Lede werkt Ontharingsinstituut met de diodelaser, een medische laser die erkend werd door de FDA (Food and Drug Administration). Zij hebben de laser grondig onderzocht op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Conclusie: compleet veilig in gebruik! Maak je dus geen zorgen over brandwondes of blijvende letsels. Andere instituten gebruiken trouwens vaak een IPL-laser, maar die is een pak minder doeltreffend. Haartjes komen hierbij al snel terug. Dat gebeurt niet met de medische laser van Ontharingsinstituut! Het is een permanente ontharing, weg is weg. Kortom, Ontharingsinstituut biedt kwaliteit.

liggende vrouw gladde benen

Hoe gaat laserontharing in Lede in zijn werk?

Bij laserontharing in Lede plaatsen we de kop van het lasertoestel op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen. Het apparaat is afgesteld om de exacte diepte en locatie van je haarfollikels vast te stellen. Daarna produceert de laser een lading energie. Die wordt vervolgens door het onderliggende pigment opgenomen. Zo verdwijnt de haarfollikel helemaal. Het hele proces neemt maar een fractie van een seconde in beslag. De huid ondervindt geen beschadiging door dat snelle tempo. Je ziet steeds meer resultaat naarmate de sessies opschieten, tot je uiteindelijk zorgeloos geniet van een heerlijk gladde huid.

Voor welke lichaamszones is laserontharing Lede een optie?

Simpel: laserontharing werkt op elk lichaamsdeel, van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar daar stopt het niet. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het is allemaal mogelijk. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Lede bezorgt je niet altijd het meest aangename gevoel, afhankelijk van het lichaamsdeel. Maar maak je er geen zorgen over, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Je hebt meestal zo’n vijf à acht behandelingen nodig. Heb je nog niet het gewenste resultaat bereikt na tien sessies? De volgende sessies zijn dan op kosten van Ontharingsinstituut zelf. We doen alles voor een maximaal resultaat!

vrouwen mannen laserontharing

Persoonlijke verzorging door getraind personeel

Sommige klanten voelen een terughoudendheid wanneer ze voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Lede. Begrijpelijk, het gaat immers om intieme lichaamsdelen. Om onze klanten op het gemak te stellen, nemen we bij Ontharingsinstituut extra voorzorgen.

  • Al onze medewerkers volgden een grondige, medische training. Ze kennen de laser door en door én weten hoe ze er veilig mee moeten omgaan.
  • De behandeling worden telkens door dezelfde persoon uitgevoerd. Zo ontstaat er een vertrouwensband. Dat stelt je gerust en laat de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verlopen.

Scheren of harsen verleden tijd? Bij Ontharingsinstituut kan het! Door onze definitieve laserontharing in Lede hoef je je geen zorgen meer te maken over zichtbare, ongewenste haartjes. Ook jij kan genieten van een gladde, haarvrije huid. Plan je gratis testsessie in!