Nooit meer scheren dankzij laserontharing in Leest

Nooit meer knoeien met scheerschuim, geen snijwondjes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Het is de droom van veel vrouwen. We hebben goed nieuws! Met permanente laserontharing in Leest blijft het niet bij dromen. Je huid blijft jarenlang glad door de veilige, medische behandeling van Ontharingsinstituut. Vraag een gratis testsessie aan en laat je verrassen door onze zachte werkwijze.

Hoe werkt laserontharing in Leest?

Bij laserontharing in Leest plaatsen we de kop van het laserapparaat op de lichaamszones die jij wenst te ontharen. De precieze diepte en plaats van je haarfollikels worden nauwkeurig vastgesteld door het apparaat. De laser produceert daarna een lading energie, die wordt geabsorbeerd door het onderhuidse pigment. De haarfollikel zelf is nu vernietigd. En dat allemaal in een fractie van een seconde. Door dat snelle tempo ondervindt de huid geen beschadiging. Je ziet steeds meer resultaat naarmate de sessies opschieten. Na afloop van de volledige behandeling geniet je van een heerlijk gladde huid.

liggende vrouw gladde benen

Persoonlijke verzorging door getraind personeel

Sommige klanten voelen een terughoudendheid wanneer ze voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Leest. Daar hebben we begrip voor, het gaat immers vaak om intieme lichaamszones. Om onze klanten op het gemak te stellen, nemen we bij Ontharingsinstituut extra voorzorgen.

  • Al onze medewerkers volgden een grondige, medische training. De laser kennen ze vanbinnen en vanbuiten én ze weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Bij iedere behandeling krijg je dezelfde persoon. Zo bouw je er een vertrouwensrelatie mee op. Dat stelt je gerust en laat de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verlopen.

Een medisch goedgekeurde laser

Voor jouw laserontharing in Leest werkt Ontharingsinstituut met de diodelaser, een medische laser die erkend werd door de FDA (Food and Drug Administration). Zij voerden strenge testen uit met het oog op risico’s op korte en lange termijn. Hun bevindingen? Volledig veilig! Maak je dus geen zorgen over brandwonden of permanente schade. Andere instituten doen trouwens vaak een beroep op een IPL-laser, maar die is niet erg doeltreffend. Haartjes blijven hierbij terugkomen. Maar met de medische laser van Ontharingsinstituut heb je daar geen last van! Ze blijven permanent weg. Kortom, je bent zeker van kwaliteit.

vrouw strandtas roze bikini

Voor welke lichaamsdelen is laserontharing in Leest geschikt?

Simpel: laserontharing werkt op elk lichaamsdeel, van vrouwen én mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar daar stopt het niet. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het kan allemaal. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Leest bezorgt je niet altijd het meest aangename gevoel, afhankelijk van het lichaamsdeel. Maar niets om je zorgen over te maken! Het is dat gladde resultaat méér dan waard. Hiervoor zijn meestal zo’n vijf à acht sessies nodig. Nog niet het gewenste resultaat na tien sessies? De volgende sessies zijn dan op kosten van Ontharingsinstituut zelf. Resultaatgarantie heb je sowieso!

Scheren of waxen verleden tijd? Het kan bij Ontharingsinstituut! Je maakt je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes met onze definitieve laserontharing in Leest. Wil ook jij genieten van een gladde, haarvrije huid? Vraag een gratis testsessie aan!