fbpx

Geniet van een gladde huid met laserontharing in Liezele

Gedaan met klungelen met scheergel, snijwonden, zichtbare of ingegroeide haartjes? Er dromen veel vrouwen van. Goed nieuws! Het hoeft niet bij dromen te blijven dankzij permanente laserontharing in Liezele. Ontharingsinstituut behandelt je op een veilige, medische manier waardoor jouw huid jarenlang glad blijft. Vraag een gratis testsessie aan en laat je verrassen door onze zachte aanpak.

Een medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut werkt voor jouw laserontharing in Liezele met de diodelaser, een medische laser die werd geautoriseerd door de FDA (Food and Drug Administration). Zij hebben de laser grondig gecontroleerd op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Conclusie? Volledig veilig! Je hoeft je dus geen zorgen te maken over brandwonden of permanente schade. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar de effectiviteit daarvan ligt heel wat lager. De haartjes komen al snel terug bij deze. Niet met onze medische laser! Weg is weg, want onze ontharing is permanent. Kwaliteit verzekerd!

meisje tussen jongens.png

Persoonlijke verzorging en getraind personeel

Klanten zijn soms wat terughoudend als ze voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Liezele. Dat is begrijpelijk, het gaat immers vaak om intieme lichaamszones. We laten klanten zich op het gemak voelen bij Ontharingsinstituut door extra voorzorgen te nemen.

  • Onze medewerkers zijn grondig medisch getraind. Ze kennen de laser vanbinnen en vanbuiten en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Bij iedere behandeling krijg je dezelfde persoon. Er ontstaat zo een vertrouwensrelatie. We willen je op je gemak doen voelen. Dat laat de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verlopen.

Voor welke lichaamszones is laserontharing Liezele een optie?

Dat is simpel: voor alle lichaamszones van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar er is meer. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, echt alles is mogelijk. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel voelt laserontharing in Liezele niet altijd even leuk. Maar niets om je zorgen over te maken, je vindt het dat gladde resultaat ongetwijfeld méér dan waard. Een volledige behandeling bestaat meestal uit zo’n vijf à acht sessies. Nog niet het gewenste resultaat na tien sessies? Dan neemt Ontharingsinstituut de kosten van alle vervolgsessies op zich. Resultaatgarantie krijg je sowieso!

vrouw strandtas roze bikini

Hoe werkt laserontharing in Liezele?

Bij laserontharing in Liezele wordt op de lichaamszones die jij wenst te ontharen de kop van het laserapparaat geplaatst. Het apparaat is zo ingesteld dat het de diepte en plaats van je haarfollikels nauwkeurig vaststelt. De laser produceert een lading energie, waarna die door het onderliggende pigment wordt opgenomen. Nu is de haarfollikel vernietigd. Het proces neemt slechts een fractie van een seconde in beslag. De omliggende huid blijft beschermd dankzij het snelle tempo. Je ziet steeds meer resultaat naargelang de sessies opschieten, tot je uiteindelijk zonder zorgen geniet van een heerlijk gladde huid.

Niet meer moeten scheren of harsen? Je droom komt uit bij Ontharingsinstituut! Met onze definitieve laserontharing in Liezele maak je je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes. Maak komaf met ontharen en geniet ook van een gladde, haarvrije huid. Vraag een gratis testsessie aan!