Een eeuwig gladde huid dankzij laserontharing in Lint

Gedaan met knoeien met scheergel, snijwonden, zichtbare of ingegroeide haartjes? Veel mannen en vrouwen dromen ervan. Goed nieuws voor jou! Permanente laserontharing in Lint doet je droom uitkomen. Ontharingsinstituut biedt een veilige, medische behandeling aan waardoor jouw huid jaren glad blijft. Vraag een gratis testsessie aan en laat je verrassen door onze zachte methode.

Voor welke lichaamsdelen is laserontharing in Lint geschikt?

Simpel: laserontharing werkt op elk lichaamsdeel, van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar het gaat nog verder. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, alles kan. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Lint voelt op het moment zelf niet altijd een prettig (afhankelijk van het lichaamsdeel). Maar maak je geen zorgen, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Een volledige behandeling bestaat meestal uit zo’n vijf à acht sessies. Nog niet het gewenste resultaat na tien sessies? Dan zijn alle vervolgsessies op kosten van Ontharingsinstituut zelf. Resultaatgarantie krijg je sowieso!

laserontharing vrouw oksel

Persoonlijke verzorging door getraind personeel

Wanneer klanten voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Lint, voelen ze soms wat terughoudendheid. Dat is begrijpelijk, zeker wanneer het om intieme lichaamszones gaat. Door extra voorzorgen te treffen, proberen we bij Ontharingsinstituut om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Onze medewerkers hebben een medische training achter de rug. Ze weten perfect hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Bij iedere behandeling krijg je dezelfde persoon. Op die manier bouw je samen een vertrouwensband op. We willen je zo veel mogelijk gerust stellen en de permanente ontharing veilig en prettig laten verlopen.

Medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut werkt voor jouw laserontharing in Lint met de diodelaser, een medische laser die werd goedgekeurd door de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers zijn grondig getest op risico’s op korte en lange termijn. Conclusie: helemaal veilig in gebruik! Bezorgd zijn over brandwondes of blijvende letsels is dus niet nodig. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar die is niet erg doeltreffend. Haartjes zijn hierbij niet helemaal weg. Daar heb je met onze medische laser geen last van. De ontharing is permanent, weg is weg. Kwaliteit verzekerd!

vrouw water laserontharing

Hoe werkt laserontharing in Lint?

Bij laserontharing in Lint wordt op de lichaamszones die jij wenst te ontharen de kop van het lasertoestel geplaatst. Het apparaat is zo ingesteld dat het de diepte en plaats van je haarfollikels nauwkeurig vaststelt. De laser produceert een lading energie, die vervolgens wordt geabsorbeerd door het onderhuidse pigment. En de haarfollikel? Die wordt vernietigd. Het hele proces neemt maar een fractie van een seconde in beslag. De huid ondervindt geen beschadiging door dat snelle tempo. Naarmate je vordert in de sessies zie je steeds meer resultaat, tot je ten slotte geniet van een heerlijk gladde huid.

Niet meer moeten scheren of harsen? Je droom komt uit bij Ontharingsinstituut! Door onze definitieve laserontharing in Lint hoef je je geen zorgen meer te maken over zichtbare, ongewenste haartjes. Ook komaf maken met ontharen en genieten van een gladde, haarvrije huid? Probeer het met een gratis testsessie!