fbpx

Een eeuwig gladde huid dankzij laserontharing in Lint

Nooit meer last van snijwondes, ingegroeide of zichtbare haartjes? Het is de droom van heel wat vrouwen. We hebben goed nieuws! Het hoeft niet bij dromen te blijven dankzij permanente laserontharing in Lint. Ontharingsinstituut zorgt voor een veilige, medische behandeling waardoor je huid jarenlang glad blijft. Ontdek het zelf met een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte werkwijze.

Persoonlijke verzorging door getraind personeel

Soms voelen klanten zich terughoudend wanneer ze voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Lint. Daar hebben we begrip voor, zeker wanneer het gaat om intieme lichaamsdelen. Bij Ontharingsinstituut nemen we extra voorzorgen om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Onze medewerkers zijn medisch getraind. Ze kennen de laser door en door én weten hoe ze er veilig mee moeten omgaan.
  • Bij iedere behandeling krijg je dezelfde persoon. Zo komt er een vertrouwensband tot stand. We willen je zo veel mogelijk gerust stellen en de permanente ontharing veilig en fijn laten verlopen.

laserontharing vrouw oksel

Hoe gaat laserontharing in Lint in zijn werk?

Tijdens de laserontharing in Lint wordt de kop van het laserapparaat op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen geplaatst. De precieze diepte en plaats van je haarfollikels worden nauwkeurig vastgesteld door het apparaat. Daarna produceert de laser een lading energie, die door het onderhuidse pigment wordt geabsorbeerd. De haarfollikel zelf is nu vernietigd. En dat alles in slechts een fractie van een seconde. Door dat snelle tempo blijft de omliggende huid beschermd. Naarmate de sessies opschieten, zie je merkbaar resultaat. Uiteindelijk geniet je van een zorgeloos gladde huid.

Een medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut maakt tijdens de laserontharing in Lint gebruik van de diodelaser, een medische laser die door de FDA (Food and Drug Administration) werd goedgekeurd. Dergelijke lasers werden aan strenge testen onderworpen waarbij ze werden gekeurd op risico’s op korte en lange termijn. Hun bevindingen? Volledig veilig! Geen stress over permanente schade of brandwondes dus. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar de effectiviteit daarvan ligt heel wat lager. Haartjes zijn hierbij niet helemaal weg. Niet met de medische laser van Ontharingsinstituut! Weg is weg, onze ontharing is permanent. Kwaliteit verzekerd!

vrouw strandtas roze bikini

Voor welke lichaamszones is laserontharing in Lint geschikt?

Da’ simpel: voor alle lichaamszones van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar het gaat nog verder. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, alles kan. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Lint bezorgt je niet altijd het meest aangename gevoel, afhankelijk van het lichaamsdeel. Maar niets om je zorgen over te maken, je vindt het dat gladde resultaat ongetwijfeld méér dan waard. Meestal heb je zo’n vijf à acht behandelingen nodig. Na tien sessies nog niet het gewenste resultaat bereikt? Dan nemen we bij Ontharingsinstituut de kosten voor alle volgende sessies voor onze rekening. Resultaatgarantie krijg je sowieso!

Niet meer scheren of harsen? Bij Ontharingsinstituut is het mogelijk! Je hoeft je geen zorgen meer te maken over zichtbare of ongewenste haartjes. Daar zorgt onze definitieve laserontharing in Lint voor. Klaar om te genieten van een gladde, haarvrije huid? Maak je afspraak voor een gratis testsessie!