fbpx

Laserontharing in Lippelo zorgt voor een ultragladde huid

Nooit meer knoeien met scheergel, geen snijwondjes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Het is de droom van veel vrouwen. We hebben goed nieuws! Het blijft niet bij dromen met permanente laserontharing in Lippelo. Je huid blijft jarenlang glad door de veilige, medische behandeling van Ontharingsinstituut. Boek een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte aanpak.

Laser is medisch erkend

Ontharingsinstituut maakt tijdens de laserontharing in Lippelo gebruik van de diodelaser, een medische laser die door de FDA (Food and Drug Administration) werd erkend. Zij voerden strenge testen uit met het oog op risico’s op korte en lange termijn. Resultaat: compleet veilig! Je maakt je dus geen zorgen over brandwonden of permanente letsels. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar de effectiviteit daarvan ligt heel wat lager. Haartjes blijven hierbij terugkomen. Niet met onze medische laser! Weg is weg, onze ontharing is permanent. Je bent zeker van een topkwaliteit!

laserontharing vrouw oksel

Voor welke lichaamsdelen is laserontharing in Lippelo geschikt?

Simpel: laserontharing werkt op elk lichaamsdeel, van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar er is meer. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, alles kan. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel is laserontharing in Lippelo niet geheel pijnloos. Maar maak je geen zorgen, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Een volledige behandeling bestaat meestal uit zo’n vijf à acht sessies. Heb je nog niet het gewenste resultaat na tien sessies? Dan zijn de volgende sessies op kosten van Ontharingsinstituut zelf. Alles voor je resultaatgarantie!

Deskundig personeel, persoonlijke verzorging

Wanneer klanten voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Lippelo, voelen ze soms wat terughoudendheid. Begrijpelijk, het gaat immers om intieme lichaamsdelen. Daarom maken we het bij Ontharingsinstituut onze klanten zo comfortabel mogelijk door een aantal voorzorgen te nemen.

  • Onze medewerkers zijn grondig medisch getraind. Ze kennen de laser door en door én weten hoe ze er veilig mee moeten omgaan.
  • Het is steeds dezelfde persoon die je behandeling uitvoert. Op die manier bouw je samen een vertrouwensband op. Dat stelt je gerust en laat de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verlopen.

vrouw strandtas roze bikini

Hoe werkt laserontharing in Lippelo?

Bij laserontharing in Lippelo wordt de kop van het laserapparaat geplaatst op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen. Het apparaat meet de precieze diepte en plaats van je haarfollikels. De laser produceert een lading energie, waarna die door het onderliggende pigment wordt opgenomen. Nu is de haarfollikel vernietigd. Het proces neemt slechts een fractie van een seconde in beslag. De omliggende huid blijft beschermd door dat snelle tempo. Naarmate de sessies vorderen, zie je merkbaar resultaat. Uiteindelijk geniet je van een zonder zorgen gladde huid.

Niet meer scheren of harsen? Bij Ontharingsinstituut kan het! Je hoeft je geen zorgen meer te maken over zichtbare of ongewenste haartjes. Daar zorgt onze definitieve laserontharing in Lippelo voor. Klaar om te genieten van een gladde, haarvrije huid? Plan je gratis testsessie in!