fbpx

Geen ongewenste haartjes met laserontharing in Lokeren

Nooit meer klungelen met scheerschuim, geen snijwondes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Het is de droom van veel vrouwen. Leuk nieuws! Het blijft niet bij dromen met permanente laserontharing in Lokeren. Ontharingsinstituut biedt een veilige, medische behandeling aan waardoor jouw huid jaren glad blijft. Plan een gratis testsessie in en laat je verrassen door onze zachte werkwijze.

Voor welke lichaamszones is laserontharing Lokeren een optie?

Da’s simpel: laserontharing werkt op elk lichaamsdeel, van vrouwen én mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar daar stopt het niet. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, echt alles kan. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Lokeren voelt niet altijd even leuk, afhankelijk van het lichaamsdeel. Maar niets om je zorgen over te maken! Het is dat gladde resultaat méér dan waard. Hiervoor zijn meestal zo’n vijf à acht sessies nodig. Na tien sessies nog niet het gewenste resultaat bereikt? De volgende sessies zijn dan op kosten van Ontharingsinstituut zelf. Zo heb je sowieso resultaatgarantie!

liggende vrouw gladde benen

Persoonlijke verzorging en getraind personeel

Klanten die voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Lokeren, zijn soms wat terughoudend. Dat is niet verwonderlijk want het gaat vaak om intieme lichaamszones. Om onze klanten op het gemak te stellen, nemen we bij Ontharingsinstituut extra voorzorgen.

  • Onze medewerkers hebben een medische training achter de rug. Ze kennen de laser op hun duimpje en weten perfect hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Het is steeds dezelfde persoon die je behandeling uitvoert. Zo komt er een vertrouwensrelatie tot stand. Dat stelt je gerust, waardoor de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verloopt.

Medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut maakt tijdens de laserontharing in Lokeren gebruik van de diodelaser, een medische laser die door de FDA (Food and Drug Administration) werd erkend. Onze lasers werden aan uitvoerige testen onderworpen met het oog op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Conclusie: compleet veilig in gebruik! Geen stress over blijvende schade of brandwondes dus. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar die is niet heel effectief. Hierbij komen je haartjes vrij snel terug. Maar daar heb je met de medische laser van Ontharingsinstituut geen last van! Weg is weg, onze ontharing is permanent. Kortom, je bent zeker van kwaliteit.

vrouw water laserontharing

Hoe gaat laserontharing in Lokeren in zijn werk?

Tijdens de laserontharing in Lokeren wordt de kop van het laserapparaat geplaatst op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen. Het apparaat stelt nauwkeurig de diepte en locatie van je haarfollikels vast. De laser produceert daarna een lading energie, die wordt opgenomen door het onderhuidse pigment. Zo verdwijnt de haarfollikel helemaal. Het hele proces neemt maar een fractie van een seconde in beslag. De omliggende huid blijft beschermd door dat snelle tempo. Hoe meer sessies je achter de rug hebt, hoe duidelijker het resultaat. Na de volledige behandeling geniet je zonder zorgen van een heerlijk gladde huid.

Een einde maken aan scheren of harsen? Het kan bij Ontharingsinstituut! Dankzij definitieve laserontharing in Lokeren maak je je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes. Ook jij kan genieten van een gladde, haarvrije huid. Ontdek het zelf met een gratis testsessie!