Geen ongewenste haartjes met laserontharing in Lokeren

Nooit meer last van snijwondjes, ingegroeide of zichtbare haartjes? Het is de droom van een heleboel vrouwen (en mannen). Leuk nieuws voor jou! Het blijft niet bij dromen met permanente laserontharing in Lokeren. Ontharingsinstituut zorgt voor een veilige, medische behandeling waardoor je huid jarenlang glad blijft. Probeer het uit met een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte methode.

Een medisch goedgekeurde laser

Voor jouw laserontharing in Lokeren gebruikt Ontharingsinstituut de diodelaser. De medische laser kreeg de goedkeuring van de Food and Drug Administration (FDA). Onze lasers werden aan uitvoerige testen onderworpen met het oog op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Hun bevindingen? Volledig veilig! Maak je dus geen zorgen over brandwonden of blijvende schade. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar de effectiviteit daarvan ligt een pak lager. De haartjes komen al snel terug bij deze. Daar heb je met onze medische laser geen last van. Eens weg blijven ze weg. Kwaliteit verzekerd!

liggende vrouw gladde benen

Laserontharing in Lokeren, hoe werkt het?

Bij laserontharing in Lokeren wordt op de lichaamszones die jij wenst te ontharen de kop van het lasertoestel geplaatst. Het apparaat stelt nauwkeurig de diepte en locatie van je haarfollikels vast. De laser produceert een lading energie, waarna die door het onderhuidse pigment wordt geabsorbeerd. De haarfollikel zelf wordt vernietigd. En dat allemaal in een fractie van een seconde. Doordat alles zo snel gaat, blijft de omringende huid beschermd. Je ziet steeds meer resultaat naarmate de sessies opschieten, tot je uiteindelijk zonder zorgen geniet van een heerlijk gladde huid.

Voor welke lichaamszones is laserontharing in Lokeren geschikt?

Dat is simpel: voor alle lichaamsdelen van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar het gaat nog verder. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, echt alles is mogelijk. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel is laserontharing in Lokeren niet geheel pijnloos. Maar niets om je zorgen over te maken! Het is dat gladde resultaat méér dan waard. Er zijn meestal zo’n vijf à acht behandelingen nodig. Na tien sessies nog niet het gewenste resultaat bereikt? Dan neemt Ontharingsinstituut de kosten van de volgende sessies op zich. Zo heb je sowieso resultaatgarantie!

vrouw water laserontharing

Deskundig personeel, persoonlijke verzorging

Klanten die voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Lokeren, zijn soms wat terughoudend. Dat is begrijpelijk, zeker wanneer het om intieme lichaamsdelen gaat. Daarom maken we het bij Ontharingsinstituut onze klanten zo comfortabel mogelijk door een aantal voorzorgen te nemen.

  • Onze medewerkers zijn medisch getraind. Ze kennen de laser door en door én weten hoe ze er veilig mee moeten omgaan.
  • Het is steeds dezelfde persoon die je behandeling uitvoert. Zo komt er een vertrouwensband tot stand. Dat stelt je gerust, waardoor je je veiliger voelt en de permanente ontharing een stuk aangenamer verloopt.

Gedaan met scheren of harsen? Ontharingsinstituut maakt het mogelijk! Door onze definitieve laserontharing in Lokeren hoef je je geen zorgen meer te maken over zichtbare, ongewenste haartjes. Ook komaf maken met ontharen en genieten van een gladde, haarvrije huid? Probeer het met een gratis testsessie!