Laserontharing in Londerzeel? Nooit meer scheren!

Niet meer hoeven knoeien met scheergel, snijwondjes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Veel mannen en vrouwen dromen ervan. Goed nieuws voor jou! Permanente laserontharing in Londerzeel maakt je dromen waar. Ontharingsinstituut behandelt je op een veilige, medische manier waardoor jouw huid jarenlang glad blijft. Ontdek het zelf met een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte methode.

Hoe werkt laserontharing in Londerzeel?

Bij laserontharing in Londerzeel wordt op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen de kop van het lasertoestel geplaatst. Het apparaat is zo ingesteld dat het de diepte en plaats van je haarfollikels nauwkeurig meet. De laser produceert een lading energie, die vervolgens wordt geabsorbeerd door het onderliggende pigment. En de haarfollikel? Die wordt vernietigd. En dat allemaal in een fractie van een seconde. Door dat snelle tempo ondervindt de huid geen beschadiging. Hoe meer sessies je achter de rug hebt, hoe duidelijker het resultaat. Na de volledige behandeling geniet je zorgeloos van een heerlijk gladde huid.

liggende vrouw gladde benen

Deskundig personeel, persoonlijke verzorging

Klanten zijn soms wat terughoudend als ze voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Londerzeel. Dat is begrijpelijk, zeker wanneer het om intieme lichaamszones gaat. Daarom stellen we bij Ontharingsinstituut onze klanten op het gemak door extra voorzorgen te nemen.

  • Onze medewerkers zijn grondig medisch getraind. Ze kennen elk hoekje en kantje van de laser en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten omgaan.
  • Elke behandeling wordt door dezelfde specialist uitgevoerd. Zo bouw je er een vertrouwensband mee op. Dat stelt je op je gemak, waardoor de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verloopt.

Voor welke lichaamszones is laserontharing in Londerzeel geschikt?

Da’ simpel: voor alle lichaamszones van vrouwen én mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar het gaat nog verder. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, alles is mogelijk. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Londerzeel voelt niet altijd even prettig, afhankelijk van het lichaamsdeel. Maar niets om je zorgen over te maken, voor dat gladde resultaat heb je het er zeker voor over. Meestal bestaat een volledige behandeling uit zo’n vijf à acht sessies. Na tien sessies nog niet het gewenste resultaat bereikt? Dan neemt Ontharingsinstituut de kosten van alle vervolgsessies op zich. Je bent zo zeker van resultaat!

vrouw water laserontharing

Laser is medisch goedgekeurd

Ontharingsinstituut maakt tijdens de laserontharing in Londerzeel gebruik van de diodelaser, een medische laser die door de FDA (Food and Drug Administration) werd geautoriseerd. Onze lasers zijn overvloedig onderzocht op risico’s op korte en lange termijn. De uitkomst? Volledig veilig! Maak je dus geen zorgen over brandwonden of blijvende letsels. Andere instituten kiezen trouwens vaak voor een IPL-laser, maar die is niet erg doeltreffend. Haartjes zijn hierbij niet helemaal weg. Maar met de medische laser van Ontharingsinstituut heb je daar geen last van! Weg is weg, permanent. Je bent zeker van een topkwaliteit!

Nooit meer moeten scheren of harsen? Bij Ontharingsinstituut kan het! Je maakt je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes met onze definitieve laserontharing in Londerzeel. Wil ook jij genieten van een gladde, haarvrije huid? Plan je gratis testsessie in!