fbpx

Laserontharing in Londerzeel? Nooit meer scheren!

Geen snijwonden, zichtbare of ingegroeide haartjes en geklungel met scheerschuim meer? Het is de droom van veel vrouwen. Goed nieuws! Het blijft niet bij dromen met permanente laserontharing in Londerzeel. De veilige, medische behandeling van Ontharingsinstituut zorgt voor een jarenlange gladde huid. Vraag een gratis testsessie aan en laat je verrassen door onze zachte aanpak.

Hoe gaat laserontharing in Londerzeel in zijn werk?

Bij laserontharing in Londerzeel wordt op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen de kop van het laserapparaat geplaatst. De precieze diepte en plaats van je haarfollikels worden nauwkeurig vastgesteld door het apparaat. De laser produceert een lading energie, waarna die door het onderliggende pigment wordt geabsorbeerd. De haarfollikel zelf is nu vernietigd. Het hele proces duurt slecht een fractie van een seconde. Dankzij het snelle tempo ondervindt de huid geen beschadiging. Naarmate de sessies opschieten, zie je merkbaar resultaat. Uiteindelijk geniet je van een zorgeloos gladde huid.

meisje tussen jongens.png

Medisch goedgekeurde laser

Voor jouw laserontharing in Londerzeel werkt Ontharingsinstituut met de diodelaser, een medische laser die geautoriseerd werd door de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers werden aan uitvoerige testen onderworpen met het oog op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. De uitkomst? Volledig veilig! Geen zorgen over brandwonden of blijvende schade dus. Andere instituten doen trouwens vaak een beroep op een IPL-laser, maar die is niet heel effectief. Haartjes zijn hierbij niet helemaal weg. Niet met onze medische laser! Het is een permanente ontharing, weg is weg. Kortom, Ontharingsinstituut biedt kwaliteit.

Voor welke lichaamszones is laserontharing in Londerzeel geschikt?

Simpel: elk lichaamsdeel is geschikt, zowel van vrouwen als van mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar het gaat verder dan dat. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, alles kan. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Londerzeel bezorgt je niet altijd het meest aangename gevoel, afhankelijk van het lichaamsdeel. Maar geen zorgen, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Je hebt meestal zo’n vijf à acht behandelingen nodig. Is er na tien sessies nog niet het gewenste resultaat bereikt? Dan nemen we bij Ontharingsinstituut de kosten voor alle volgende sessies voor onze rekening. Alles voor je resultaatgarantie!

vrouw water laserontharing

Persoonlijke verzorging door getraind personeel

Sommige klanten voelen een terughoudendheid wanneer ze voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Londerzeel. Dat is begrijpelijk, zeker wanneer het om intieme lichaamsdelen gaat. Daarom stellen we bij Ontharingsinstituut onze klanten op het gemak door extra voorzorgen te nemen.

  • Al onze medewerkers volgden een grondige, medische training. De laser kennen ze vanbinnen en vanbuiten én ze weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Elke behandeling wordt door dezelfde specialist uitgevoerd. Op die manier bouw je samen een vertrouwensrelatie op. Dat stelt je gerust, waardoor je je veiliger voelt en de permanente ontharing een stuk aangenamer verloopt.

Scheren of harsen verleden tijd? Bij Ontharingsinstituut is het mogelijk! Door onze definitieve laserontharing in Londerzeel hoef je je geen zorgen meer te maken over zichtbare, ongewenste haartjes. Ook jij kan genieten van een gladde, haarvrije huid. Vraag een gratis testsessie aan!