Nooit meer scheren dankzij laserontharing in Malderen

Geen snijwondes, zichtbare of ingegroeide haartjes en geklungel met scheerschuim meer? Het is de droom van een heleboel vrouwen (en mannen). Goed nieuws! Het blijft niet bij dromen met permanente laserontharing in Malderen. De veilige, medische behandeling van Ontharingsinstituut zorgt voor een jarenlange gladde huid. Ontdek het zelf met een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte werkwijze.

Hoe werkt laserontharing in Malderen?

Bij de laserontharing in Malderen wordt de kop van het lasertoestel geplaatst op de zones die jij wil ontharen. Het apparaat is zo ingesteld dat het de diepte en plaats van je haarfollikels nauwkeurig meet. Daarna produceert de laser een lading energie. Die wordt vervolgens door het onderhuidse pigment geabsorbeerd. Zo verdwijnt de haarfollikel compleet. Het proces neemt slechts een fractie van een seconde in beslag. De huid ondervindt geen beschadiging door dat snelle tempo. Naarmate de sessies vorderen, zie je steeds meer resultaat, tot je uiteindelijk zonder zorgen geniet van een heerlijk gladde huid.

liggende vrouw gladde benen

Een medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut gebruikt voor laserontharing in Malderen de diodelaser, een medische laser die werd erkend door de FDA (Food and Drug Administration). Zij voerden strenge testen uit met het oog op risico’s op korte en lange termijn. Resultaat: volledig veilig! Geen stress over permanente schade of brandwonden dus. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar die is niet erg doeltreffend. Haartjes komen hierbij al snel terug. Maar daar heb je met de medische laser van Ontharingsinstituut geen last van! Weg is weg, permanent. Kwaliteit verzekerd!

Voor welke lichaamsdelen is laserontharing in Malderen geschikt?

Simpel: elk lichaamsdeel is geschikt, zowel van vrouwen als van mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar het gaat verder dan dat. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het lukt allemaal. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel voelt laserontharing in Malderen niet altijd even prettig. Maar niks om je zorgen over te maken, je vindt het dat gladde resultaat ongetwijfeld méér dan waard. Meestal zijn er zo’n vijf à acht sessies nodig. Heb je na tien sessies nog niet het gewenste resultaat? Dan nemen we bij Ontharingsinstituut de kosten voor alle volgende sessies voor onze rekening. Zo heb je sowieso resultaatgarantie!

vrouw water laserontharing

Persoonlijke verzorging door getraind personeel

Wanneer klanten voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Malderen, voelen ze soms wat terughoudendheid. Daar hebben we begrip voor, zeker wanneer het gaat om intieme lichaamsdelen. Bij Ontharingsinstituut nemen we extra voorzorgen om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Onze medewerkers hebben een medische training achter de rug. Ze kennen elk hoekje en kantje van de laser en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten omgaan.
  • Bij iedere behandeling krijg je dezelfde persoon. Je ontwikkelt er een vertrouwensrelatie mee. We willen je op je gemak doen voelen. Dat laat de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verlopen.

Scheren of harsen verleden tijd? Het is mogelijk bij Ontharingsinstituut! Je maakt je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes met onze definitieve laserontharing in Malderen. Ook genieten van een gladde, haarvrije huid? Probeer het met een gratis testsessie!