fbpx

Nooit meer scheren dankzij laserontharing in Malderen

Nooit meer klungelen met scheergel, geen snijwondes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Daar dromen heel wat vrouwen van. Goed nieuws! Met permanente laserontharing in Malderen blijft het niet bij dromen. Je huid blijft jarenlang glad door de veilige, medische behandeling van Ontharingsinstituut. Boek een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte methode.

Een medisch goedgekeurde laser

Voor jouw laserontharing in Malderen gebruikt Ontharingsinstituut de diodelaser. De medische laser kreeg de goedkeuring van de Food and Drug Administration (FDA). Onze lasers werden uitvoerig getest op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Conclusie? Volledig veilig! Bezorgd zijn over brandwondes of blijvende schade is dus niet nodig. Andere instituten doen trouwens vaak een beroep op een IPL-laser, maar die is niet heel effectief. Haartjes blijven hierbij terugkomen. Daar heb je met onze medische laser geen last van. Eens weg blijven ze weg. Ontharingsinstituut biedt kwaliteit!

meisje tussen jongens.png

Voor welke lichaamszones is laserontharing in Malderen geschikt?

Simpel: laserontharing werkt op elk lichaamsdeel, zowel bij vrouwen als bij mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar er is meer. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het kan allemaal. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Malderen bezorgt je niet altijd het meest aangename gevoel, afhankelijk van het lichaamsdeel. Maar niks om je zorgen over te maken! Het is dat gladde resultaat méér dan waard. Een volledige behandeling bestaat meestal uit zo’n vijf à acht sessies. Heb je na tien sessies nog niet het gewenste resultaat? Dan nemen we bij Ontharingsinstituut de kosten voor alle volgende sessies voor onze rekening. Zo heb je sowieso resultaatgarantie!

Persoonlijke verzorging en getraind personeel

Klanten zijn soms wat terughoudend als ze voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Malderen. Daar hebben we begrip voor, zeker wanneer het gaat om intieme lichaamsdelen. Daarom nemen we bij Ontharingsinstituut extra voorzorgen om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Onze medewerkers kregen een medische training. Ze kennen de laser vanbinnen en vanbuiten en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Bij elke behandeling voorzien we steeds dezelfde persoon. Je bouwt er een vertrouwensband mee op. Dat stelt je gerust, waardoor je je veiliger voelt en de permanente ontharing een stuk aangenamer verloopt.

vrouw strandtas roze bikini

Hoe gaat laserontharing in Malderen in zijn werk?

De kop van het laserapparaat wordt tijdens de laserontharing in Malderen op de lichaamszones die jij wenst te ontharen geplaatst. Het apparaat stelt nauwkeurig de diepte en locatie van je haarfollikels vast. Daarna produceert de laser een lading energie. Die wordt vervolgens door het onderhuidse pigment opgenomen. De haarfollikel zelf is nu vernietigd. Het proces neemt slechts een fractie van een seconde in beslag. De huid ondervindt geen beschadiging door dat snelle tempo. Hoe meer sessies je ondergaat, hoe duidelijker je resultaat ziet. Na afloop van de sessies geniet je van een heerlijk gladde huid.

Niet meer moeten scheren of harsen? Bij Ontharingsinstituut wordt je droom werkelijkheid! Met onze definitieve laserontharing in Malderen maak je je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes. Ook komaf maken met ontharen en genieten van een gladde, haarvrije huid? Plan nu een gratis testsessie!