fbpx

Gedaan met scheren dankzij laserontharing in Malle

Nooit meer knoeien met scheerschuim, geen snijwondjes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Het is de droom van veel vrouwen. We hebben goed nieuws! Het blijft niet bij dromen met permanente laserontharing in Malle. Ontharingsinstituut werkt volgens een veilige, medische behandeling, waardoor je huid jaren glad blijft. Ontdek het zelf met een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte methode.

Persoonlijke verzorging door getraind personeel

Wanneer klanten voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Malle, voelen ze soms wat terughoudendheid. Daar hebben we begrip voor, het gaat immers vaak om intieme lichaamszones. Daarom stellen we bij Ontharingsinstituut onze klanten op het gemak door extra voorzorgen te nemen.

  • Onze medewerkers zijn grondig medisch getraind. Ze kennen de laser op hun duimpje en weten perfect hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • De behandeling worden telkens door dezelfde persoon uitgevoerd. Op die manier bouw je samen een vertrouwensrelatie op. We willen je zo veel mogelijk gerust stellen en de permanente ontharing veilig en fijn laten verlopen.

meisje tussen jongens.png

Laser is medisch geautoriseerd

Voor jouw laserontharing in Malle gebruikt Ontharingsinstituut de diodelaser. De medische laser kreeg de goedkeuring van de Food and Drug Administration (FDA). Onze lasers werden aan uitvoerige testen onderworpen met het oog op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Conclusie: helemaal veilig! Geen zorgen over brandwondes of blijvende letsels dus. Je zorgen maken over brandwondes of permanente schade is dus niet nodig. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar de effectiviteit daarvan ligt heel wat lager. Je haartjes komen vrij snel terug. Maar met de medische laser van Ontharingsinstituut heb je daar geen last van! Weg is weg, permanent. Kortom, kwaliteit verzekerd!

Hoe werkt laserontharing in Malle?

Tijdens de laserontharing in Malle wordt de kop van het laserapparaat op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen geplaatst. Het apparaat meet de diepte en plaats van je haarfollikels nauwkeurig op. De laser produceert een lading energie die door het onderhuidse pigment wordt geabsorbeerd. Zo verdwijnt de haarfollikel compleet. Het hele proces duurt slecht een fractie van een seconde. De omringende huid blijft beschermd dankzij het snelle tempo. Naarmate de sessies vorderen, zie je merkbaar resultaat. Uiteindelijk geniet je van een zonder zorgen gladde huid.

vrouwen mannen laserontharing

Voor welke lichaamsdelen werkt laserontharing in Malle?

Simpel: laserontharing werkt op elk lichaamsdeel, van vrouwen én mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar daar stopt het niet. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, echt alles is mogelijk. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel is laserontharing in Malle niet geheel pijnloos. Maar niks om je zorgen over te maken! Het is dat gladde resultaat méér dan waard. Meestal heb je zo’n vijf à acht behandelingen nodig. Is er na tien sessies nog niet het gewenste resultaat bereikt? Dan zijn alle vervolgsessies op kosten van Ontharingsinstituut zelf. Resultaatgarantie krijg je sowieso!

Niet meer scheren of harsen? Bij Ontharingsinstituut is het mogelijk! Onze definitieve laserontharing in Malle zorgt ervoor dat je je nooit meer zorgen hoeft te maken over zichtbare, ongewenste haartjes. Wil ook jij genieten van een gladde, haarvrije huid? Probeer het met een gratis testsessie!