fbpx

Geniet van een gladde huid met laserontharing in Mariekerke

Geen snijwonden, zichtbare of ingegroeide haartjes en geklungel met scheergel meer? Veel mannen en vrouwen dromen ervan. Leuk nieuws voor jou! Het hoeft niet bij dromen te blijven dankzij permanente laserontharing in Mariekerke. Ontharingsinstituut biedt een veilige, medische behandeling aan waardoor jouw huid jarenlang glad blijft. Ontdek het zelf met een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte werkwijze.

Persoonlijke verzorging en getraind personeel

Sommige klanten voelen een terughoudendheid wanneer ze voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Mariekerke. Daar hebben we begrip voor, zeker wanneer het gaat om intieme lichaamszones. Door extra voorzorgen te treffen, proberen we bij Ontharingsinstituut om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Onze medewerkers kregen een medische training. Ze kennen de laser op hun duimpje en weten perfect hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Elke behandeling wordt door dezelfde specialist uitgevoerd. Je bouwt er een vertrouwensrelatie mee op. We willen je op je gemak doen voelen. Dat laat de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verlopen.

laserontharing vrouw oksel

Hoe werkt laserontharing in Mariekerke?

Tijdens de laserontharing in Mariekerke wordt de kop van het lasertoestel geplaatst op de lichaamszones die jij wenst te ontharen. Het apparaat is ingesteld om de exacte diepte en plaats van je haarfollikels vast te stellen. Daarna produceert de laser een lading energie. Die wordt vervolgens door het onderliggende pigment opgenomen. En de haarfollikel? Die wordt vernietigd. En dat allemaal in een fractie van een seconde. Dankzij het snelle tempo ondervindt de huid geen beschadiging. Naarmate je vordert in de sessies zie je steeds meer resultaat, tot je uiteindelijk geniet van een heerlijk gladde huid.

Voor welke lichaamsdelen werkt laserontharing in Mariekerke?

Simpel: elk lichaamsdeel is geschikt, zowel van vrouwen als van mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar het gaat nog verder. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, echt alles is mogelijk. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel zorgt laserontharing in Mariekerke niet altijd voor het meest aangename gevoel. Maar geen zorgen, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Hiervoor zijn meestal zo’n vijf à acht sessies nodig. Heb je nog niet het gewenste resultaat bereikt na tien sessies? Dan neemt Ontharingsinstituut de kosten van alle vervolgsessies op zich. Resultaatgarantie heb je sowieso!

vrouw water laserontharing

Medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut werkt voor jouw laserontharing in Mariekerke met de diodelaser, een medische laser die werd goedgekeurd door de FDA (Food and Drug Administration). Dergelijke lasers werden aan strenge testen onderworpen waarbij ze werden gekeurd op risico’s op korte en lange termijn. Conclusie: helemaal veilig in gebruik! Je zorgen maken over brandwonden of permanente letsels is dus niet nodig. Andere instituten kiezen trouwens vaak voor een IPL-laser, maar die is niet heel doeltreffend. Haartjes zijn hierbij niet helemaal weg. Dat gebeurt niet met de medische laser van Ontharingsinstituut! Het is een permanente ontharing, weg is weg. Kortom, Ontharingsinstituut biedt kwaliteit.

Niet meer moeten scheren of waxen? Het is mogelijk bij Ontharingsinstituut! Onze definitieve laserontharing in Mariekerke zorgt ervoor dat je je nooit meer zorgen hoeft te maken over zichtbare, ongewenste haartjes. Wil ook jij genieten van een gladde, haarvrije huid? Plan je gratis testsessie in!