Genieten van een gladde huid door laserontharing in Massemen

Geen snijwondes, zichtbare of ingegroeide haartjes en geklungel met scheergel meer? Daar dromen heel wat vrouwen van. Goed nieuws! Permanente laserontharing in Massemen doet je droom uitkomen. Ontharingsinstituut zorgt voor een veilige, medische behandeling waardoor je huid jaren glad blijft. Vraag een gratis testsessie aan en laat je verrassen door onze zachte werkwijze.

Deskundig personeel, persoonlijke verzorging

Sommige klanten voelen een terughoudendheid wanneer ze voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Massemen. Dat is niet verwonderlijk want het gaat vaak om intieme lichaamsdelen. Daarom maken we het bij Ontharingsinstituut onze klanten zo comfortabel mogelijk door een aantal voorzorgen te nemen.

  • Al onze medewerkers volgden een grondige, medische training. Ze kennen de laser blindelings en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • De behandeling worden telkens door dezelfde persoon uitgevoerd. Zo bouw je er een vertrouwensband mee op. We willen je zo veel mogelijk gerust stellen en de permanente ontharing veilig en fijn laten verlopen.

meisje tussen jongens.png

Medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut werkt voor jouw laserontharing in Massemen met de diodelaser, een medische laser die werd goedgekeurd door de FDA (Food and Drug Administration). Zij voerden strenge testen uit met het oog op risico’s op korte en lange termijn. Conclusie? Volledig veilig! Je zorgen maken over brandwonden of blijvende schade is dus niet nodig. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar de effectiviteit daarvan ligt heel wat lager. Haartjes zijn hierbij niet helemaal weg. Daar heb je met onze medische laser geen last van. Weg is weg, onze ontharing is permanent. Kortom, kwaliteit verzekerd!

Laserontharing in Massemen, hoe werkt het?

Tijdens de laserontharing in Massemen wordt de kop van het lasertoestel geplaatst op de lichaamszones die jij wenst te ontharen. Het apparaat meet de precieze diepte en plaats van je haarfollikels. De laser produceert een lading energie, die vervolgens wordt opgenomen door het onderhuidse pigment. De haarfollikel zelf is nu vernietigd. Dit proces duurt maar een fractie van een seconde. Door dat snelle tempo blijft de omgelegen huid beschermd. Hoe meer sessies je achter de rug hebt, hoe duidelijker het resultaat. Na de volledige behandeling geniet je zorgeloos van een heerlijk gladde huid.

vrouwen mannen laserontharing

Voor welke lichaamszones is laserontharing in Massemen geschikt?

Dat is simpel: voor alle lichaamszones van vrouwen én mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar het gaat verder dan dat. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het kan allemaal. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel is laserontharing in Massemen niet geheel pijnloos. Maar niets om je zorgen over te maken, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Meestal zijn er zo’n vijf à acht sessies nodig. Heb je na tien sessies nog niet het gewenste resultaat? Dan zijn alle vervolgsessies op kosten van Ontharingsinstituut zelf. Je bent zo zeker van resultaat!

Niet meer moeten scheren of waxen? Het kan bij Ontharingsinstituut! Onze definitieve laserontharing in Massemen zorgt ervoor dat je je nooit meer zorgen hoeft te maken over zichtbare, ongewenste haartjes. Geniet ook van een gladde, haarvrije huid. Probeer het met een gratis testsessie!