Laserontharing in Mazenzele zorgt voor een ultragladde huid

Niet meer hoeven klungelen met scheerschuim, snijwondes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Er dromen veel vrouwen van. Goed nieuws! Permanente laserontharing in Mazenzele doet je droom uitkomen. Ontharingsinstituut biedt een veilige, medische behandeling aan waardoor jouw huid jaren glad blijft. Vraag een gratis testsessie aan en laat je verrassen door onze zachte werkwijze.

Hoe werkt laserontharing in Mazenzele?

Bij laserontharing in Mazenzele plaatsen we de kop van het lasertoestel op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen. Het apparaat stelt nauwkeurig de diepte en plaats van je haarfollikels vast. Daarna produceert de laser een lading energie, die door het onderliggende pigment wordt geabsorbeerd. En de haarfollikel? Die wordt vernietigd. En dat allemaal in een fractie van een seconde. Dankzij het snelle tempo ondervindt de huid geen beschadiging. Naarmate de sessies vorderen, zie je merkbaar resultaat. Uiteindelijk geniet je van een zonder zorgen gladde huid.

meisje tussen jongens.png

Een medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut werkt met een diodelaser tijdens je laserontharing in Mazenzele, een medische laser die de goedkeuring kreeg van de FDA (Food and Drug Administration). Zij voerden strenge testen uit met het oog op risico’s op korte en lange termijn. Conclusie: volledig veilig! Geen zorgen over brandwonden of permanente letsels dus. Bezorgd zijn over brandwonden of blijvende letsels is dus niet nodig. Andere instituten kiezen trouwens vaak voor een IPL-laser, maar die is niet erg effectief. Haartjes komen hierbij al snel terug. Een probleem waar de medische laser van Ontharingsinstituut geen last van heeft! Het is een permanente ontharing, weg is weg. Kortom, Ontharingsinstituut biedt kwaliteit.

Persoonlijke verzorging en getraind personeel

Wanneer klanten voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Mazenzele, voelen ze soms wat terughoudendheid. Dat is begrijpelijk, het gaat immers vaak om intieme lichaamsdelen. Bij Ontharingsinstituut nemen we extra voorzorgen om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Al onze medewerkers kregen een medische training. Ze kennen de laser blindelings en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Bij iedere behandeling krijg je dezelfde persoon. Zo bouw je er een vertrouwensrelatie mee op. Dat zorgt ervoor dat je gerust bent en de permanente ontharing vlotter verloopt.

vrouwen mannen laserontharing

Voor welke lichaamszones is laserontharing Mazenzele een optie?

Da’ simpel: voor alle lichaamsdelen van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar het gaat verder dan dat. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het kan allemaal. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Mazenzele voelt niet altijd even fijn, afhankelijk van het lichaamsdeel. Maar niks om je zorgen over te maken, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Meestal heb je zo’n vijf à acht behandelingen nodig. Heb je nog niet het gewenste resultaat na tien sessies? Dan nemen we bij Ontharingsinstituut de kosten voor alle volgende sessies voor onze rekening. Zo heb je sowieso resultaatgarantie!

Niet meer moeten scheren of waxen? Het is mogelijk bij Ontharingsinstituut! Dankzij definitieve laserontharing in Mazenzele maak je je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes. Wil ook jij genieten van een gladde, haarvrije huid? Plan nu een gratis testsessie!