fbpx

Laserontharing in Mazenzele zorgt voor een ultragladde huid

Nooit meer last van snijwondjes, ingegroeide of zichtbare haartjes? Het is de droom van veel vrouwen. Goed nieuws! Het blijft niet bij dromen dankzij permanente laserontharing in Mazenzele. Je huid blijft jaren glad door de veilige, medische behandeling van Ontharingsinstituut. Boek een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte methode.

Laserontharing in Mazenzele, hoe werkt het?

Bij de laserontharing in Mazenzele wordt de kop van het lasertoestel geplaatst op de zones die jij wil ontharen. De exacte diepte en locatie van je haarfollikels worden nauwkeurig vastgesteld door het apparaat. De laser produceert een lading energie, waarna die door het onderhuidse pigment wordt geabsorbeerd. De haarfollikel zelf wordt vernietigd. Het hele proces neemt maar een fractie van een seconde in beslag. De huid ondervindt geen beschadiging door dat snelle tempo. Naarmate de sessies vorderen, zie je merkbaar resultaat. Uiteindelijk geniet je van een zorgeloos gladde huid.

liggende vrouw gladde benen

Medisch goedgekeurde laser

Voor jouw laserontharing in Mazenzele gebruikt Ontharingsinstituut de diodelaser. De medische laser kreeg de goedkeuring van de Food and Drug Administration (FDA). Onze lasers werden overvloedig getest op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Hun bevindingen? Volledig veilig! Geen stress over blijvende letsels of brandwondes dus. Andere instituten kiezen trouwens vaak voor een IPL-laser, maar die is niet erg effectief. Hierbij komen je haartjes vrij snel terug. Daar heb je met onze medische laser geen last van. Weg is weg, permanent. Kortom, je bent zeker van kwaliteit.

Deskundig personeel, persoonlijke verzorging

Er zijn klanten die wat terughoudend zijn voor een laserontharing in Mazenzele, zeker wanneer ze voor het eerst een afspraak maken. Dat is begrijpelijk, het gaat immers vaak om intieme lichaamsdelen. Daarom stellen we bij Ontharingsinstituut onze klanten op het gemak door extra voorzorgen te nemen.

  • Onze medewerkers hebben een medische training achter de rug. Ze kennen de laser op hun duimpje en weten perfect hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Bij elke behandeling voorzien we steeds dezelfde persoon. Zo ontstaat er een vertrouwensband. Dat zorgt ervoor dat je gerust bent en de permanente ontharing vlotter verloopt.

vrouw strandtas roze bikini

Voor welke lichaamszones werkt laserontharing in Mazenzele?

Da’ simpel: voor alle lichaamszones van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar daar stopt het niet. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, alles is mogelijk. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel zorgt laserontharing in Mazenzele niet altijd voor het meest aangename gevoel. Maar maak je er geen zorgen over, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Hiervoor zijn meestal zo’n vijf à acht sessies nodig. Heb je na tien sessies nog niet het gewenste resultaat? Dan zijn alle vervolgsessies op kosten van Ontharingsinstituut zelf. Resultaatgarantie heb je sowieso!

Nooit meer moeten scheren of harsen? Het kan bij Ontharingsinstituut! Door onze definitieve laserontharing in Mazenzele hoef je je geen zorgen meer te maken over zichtbare, ongewenste haartjes. Klaar om te genieten van een gladde, haarvrije huid? Plan je gratis testsessie in!