Geen ongewenste haartjes met laserontharing in Meerdonk

Geen snijwondes, zichtbare of ingegroeide haartjes en geklungel met scheergel meer? Het is de droom van een heleboel vrouwen (en mannen). Leuk nieuws! Permanente laserontharing in Meerdonk doet je droom uitkomen. Ontharingsinstituut behandelt je op een veilige, medische manier waardoor jouw huid jaren glad blijft. Boek een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte methode.

Voor welke lichaamszones is laserontharing Meerdonk een optie?

Simpel: elk lichaamsdeel is geschikt, zowel van vrouwen als van mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar het gaat verder dan dat. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het lukt allemaal. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel zorgt laserontharing in Meerdonk niet altijd voor het meest aangename gevoel. Maar maak je er geen zorgen over, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Meestal heb je zo’n vijf à acht behandelingen nodig. Is er na tien sessies nog niet het gewenste resultaat bereikt? Dan neemt Ontharingsinstituut de kosten van alle vervolgsessies op zich. Alles voor je resultaatgarantie!

laserontharing vrouw oksel

Persoonlijke verzorging en getraind personeel

Klanten die voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Meerdonk, zijn soms wat terughoudend. Daar hebben we begrip voor, zeker wanneer het gaat om intieme lichaamsdelen. Daarom nemen we bij Ontharingsinstituut extra voorzorgen om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Onze medewerkers zijn grondig medisch getraind. Ze kennen de laser door en door én weten hoe ze er veilig mee moeten omgaan.
  • Bij iedere behandeling krijg je dezelfde persoon. Je bouwt er een vertrouwensrelatie mee op. Dat stelt je op je gemak, waardoor de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verloopt.

Medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut maakt tijdens de laserontharing in Meerdonk gebruik van de diodelaser, een medische laser die door de FDA (Food and Drug Administration) werd geautoriseerd. Dergelijke lasers werden aan strenge testen onderworpen waarbij ze werden gekeurd op risico’s op korte en lange termijn. Conclusie: helemaal veilig in gebruik! Je zorgen maken over brandwondes of permanente letsels is dus niet nodig. Andere instituten doen trouwens vaak een beroep op een IPL-laser, maar de effectiviteit ligt een pak lager. Je merkt hierbij dat de haartjes al snel terugkomen. Maar met de medische laser van Ontharingsinstituut heb je daar geen last van! Weg is weg, permanent. Ontharingsinstituut biedt kwaliteit!

vrouw strandtas roze bikini

Hoe gaat laserontharing in Meerdonk in zijn werk?

Bij laserontharing in Meerdonk wordt de kop van het lasertoestel geplaatst op de lichaamszones die jij wenst te ontharen. Het apparaat stelt nauwkeurig de diepte en plaats van je haarfollikels vast. De laser produceert een lading energie, die vervolgens wordt geabsorbeerd door het onderhuidse pigment. En de haarfollikel? Die wordt vernietigd. Het hele proces duurt slecht een fractie van een seconde. Door dat snelle tempo ondervindt de huid geen beschadiging. Je ziet steeds meer resultaat naarmate de sessies opschieten, tot je uiteindelijk zonder zorgen geniet van een heerlijk gladde huid.

Nooit meer moeten scheren of waxen? Bij Ontharingsinstituut kan het! Onze definitieve laserontharing in Meerdonk zorgt ervoor dat je je nooit meer zorgen hoeft te maken over zichtbare, ongewenste haartjes. Ook komaf maken met ontharen en genieten van een gladde, haarvrije huid? Kies voor een gratis testsessie!