fbpx

Geen ongewenste haartjes met laserontharing in Meerdonk

Geen geklungel meer met scheerschuim, snijwonden, zichtbare of ingegroeide haartjes? Veel mannen en vrouwen dromen ervan. Leuk nieuws voor jou! Het blijft niet bij dromen dankzij permanente laserontharing in Meerdonk. Ontharingsinstituut behandelt je op een veilige, medische manier waardoor jouw huid jarenlang glad blijft. Boek een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte werkwijze.

Deskundig personeel, persoonlijke verzorging

Sommige klanten voelen een terughoudendheid wanneer ze voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Meerdonk. Daar hebben we begrip voor, zeker wanneer het gaat om intieme lichaamsdelen. Om onze klanten op het gemak te stellen, nemen we bij Ontharingsinstituut extra voorzorgen.

  • Onze medewerkers hebben een medische training. Ze kennen de laser door en door én weten hoe ze er veilig mee moeten omgaan.
  • Elke behandeling wordt door dezelfde specialist uitgevoerd. Er ontstaat zo een vertrouwensband. Dat zorgt ervoor dat je gerust bent en de permanente ontharing vlotter verloopt.

meisje tussen jongens.png

Hoe gaat laserontharing in Meerdonk in zijn werk?

Bij de laserontharing in Meerdonk wordt de kop van het laserapparaat geplaatst op de zones die jij wil ontharen. Het apparaat is afgesteld om de precieze diepte en plaats van je haarfollikels vast te stellen. De laser produceert een lading energie die door het onderhuidse pigment wordt opgenomen. De haarfollikel zelf wordt vernietigd. Het proces neemt slechts een fractie van een seconde in beslag. Door dat snelle tempo ondervindt de huid geen beschadiging. Hoe meer sessies je achter de rug hebt, hoe duidelijker het resultaat. Na de volledige behandeling geniet je zonder zorgen van een heerlijk gladde huid.

Medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut gebruikt voor laserontharing in Meerdonk de diodelaser, een medische laser die werd geautoriseerd door de FDA (Food and Drug Administration). Zij voerden strenge testen uit met het oog op risico’s op korte en lange termijn. De diodelaser is met glans geslaagd! Je hoeft je dus geen zorgen te maken over brandwonden of blijvende schade. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar de effectiviteit daarvan ligt heel wat lager. Haartjes komen hierbij al snel terug. Maar met de medische laser van Ontharingsinstituut heb je daar geen last van! Eens weg blijven ze weg. Ontharingsinstituut biedt kwaliteit!

vrouw water laserontharing

Voor welke lichaamszones is laserontharing Meerdonk een optie?

Simpel: laserontharing werkt op elk lichaamsdeel, van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar het gaat nog verder. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, echt alles kan. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Meerdonk bezorgt je niet altijd het meest aangename gevoel, afhankelijk van het lichaamsdeel. Maar niks om je zorgen over te maken, je vindt het dat gladde resultaat ongetwijfeld méér dan waard. Er zijn meestal zo’n vijf à acht behandelingen nodig. Heb je na tien sessies nog niet het gewenste resultaat? De volgende sessies zijn dan op kosten van Ontharingsinstituut zelf. We doen alles voor je resultaatgarantie!

Nooit meer scheren of waxen? Bij Ontharingsinstituut is het mogelijk! Door onze definitieve laserontharing in Meerdonk hoef je je geen zorgen meer te maken over zichtbare, ongewenste haartjes. Klaar om te genieten van een gladde, haarvrije huid? Vraag een gratis testsessie aan!