Laserontharing in Meldert? Nooit meer scheren!

Nooit meer last van snijwonden, ingegroeide of zichtbare haartjes? Veel mannen en vrouwen dromen ervan. Leuk nieuws! Permanente laserontharing in Meldert maakt je dromen waar. Je huid blijft jarenlang glad door de veilige, medische behandeling van Ontharingsinstituut. Ontdek het zelf met een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte methode.

Laser is medisch erkend

Ontharingsinstituut gebruikt een diodelaser tijdens de laserontharing in Meldert, een medische laser die de goedkeuring kreeg van de FDA (Food and Drug Administration). Zij voerden strenge testen uit met het oog op risico’s op korte en lange termijn. Conclusie: compleet veilig in gebruik! Je hoeft je dus geen zorgen te maken over brandwondes of permanente letsels. Andere instituten kiezen trouwens vaak voor een IPL-laser, maar die is niet erg doeltreffend. Haartjes komen hierbij al snel terug. Maar met de medische laser van Ontharingsinstituut heb je daar geen last van! Weg is weg, want onze ontharing is permanent. Ontharingsinstituut biedt kwaliteit!

liggende vrouw gladde benen

Deskundig personeel, persoonlijke verzorging

Soms voelen klanten zich terughoudend wanneer ze voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Meldert. Dat snappen we, het gaat immers vaak om intieme lichaamsdelen. Om onze klanten op het gemak te stellen, nemen we bij Ontharingsinstituut extra voorzorgen.

  • Onze medewerkers hebben een medische training achter de rug. Ze kennen de laser blindelings en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Het is steeds dezelfde persoon die je behandeling uitvoert. Zo bouw je er een vertrouwensband mee op. Dat zorgt ervoor dat je gerust bent en de permanente ontharing vlotter verloopt.

Voor welke lichaamszones is laserontharing Meldert een optie?

Dat is simpel: voor alle lichaamszones van vrouwen én mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar het gaat nog verder. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het is allemaal mogelijk. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Meldert voelt niet altijd even aangenaam, afhankelijk van het lichaamsdeel. Maar niets om je zorgen over te maken, voor dat gladde resultaat heb je het er zeker voor over. Meestal bestaat een volledige behandeling uit zo’n vijf à acht sessies. Heb je na tien sessies nog niet het gewenste resultaat? In dat geval zijn de volgende sessies op kosten van het Ontharingsinstituut zelf. Alles voor je resultaatgarantie!

vrouwen mannen laserontharing

Laserontharing in Meldert, hoe werkt het?

De kop van het laserapparaat wordt tijdens de laserontharing in Meldert op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen geplaatst. De precieze diepte en plaats van je haarfollikels worden nauwkeurig vastgesteld door het apparaat. De laser produceert een lading energie die door het onderliggende pigment wordt geabsorbeerd. Nu is de haarfollikel vernietigd. Dat gebeurt allemaal in slechts een fractie van een seconde. Doordat alles zo snel gaat, blijft de omliggende huid beschermd. Naarmate de sessies vorderen, zie je merkbaar resultaat. Uiteindelijk geniet je van een zonder zorgen gladde huid.

Niet meer moeten scheren of harsen? Bij Ontharingsinstituut is het mogelijk! Door onze definitieve laserontharing in Meldert hoef je je geen zorgen meer te maken over zichtbare, ongewenste haartjes. Geniet ook van een gladde, haarvrije huid. Vraag een gratis testsessie aan!