Nooit meer scheren dankzij laserontharing in Melsele

Geen geklungel meer met scheergel, snijwondes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Het is de droom van een heleboel vrouwen (en mannen). Goed nieuws voor jou! Het hoeft niet bij dromen te blijven dankzij permanente laserontharing in Melsele. Ontharingsinstituut werkt volgens een veilige, medische behandeling, waardoor je huid jaren glad blijft. Boek een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte werkwijze.

Deskundig personeel, persoonlijke verzorging

Soms voelen klanten zich terughoudend wanneer ze voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Melsele. Dat is begrijpelijk, het gaat immers vaak om intieme lichaamszones. Daarom maken we het bij Ontharingsinstituut onze klanten zo comfortabel mogelijk door een aantal voorzorgen te nemen.

  • Al onze medewerkers volgden een grondige, medische training. Ze kennen de laser vanbinnen en vanbuiten en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Elke behandeling wordt door dezelfde specialist uitgevoerd. Zo bouw je er een vertrouwensband mee op. We willen je op je gemak doen voelen. Dat laat de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verlopen.

liggende vrouw gladde benen

Laserontharing in Melsele, hoe werkt het?

Bij laserontharing in Melsele wordt op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen de kop van het laserapparaat geplaatst. Het apparaat meet de exacte diepte en plaats van je haarfollikels. De laser produceert een lading energie die door het onderliggende pigment wordt geabsorbeerd. Nu is de haarfollikel vernietigd. Het hele proces duurt slecht een fractie van een seconde. De omliggende huid blijft beschermd dankzij het snelle tempo. Hoe meer sessies je ondergaat, hoe duidelijker je resultaat ziet. Na afloop van de sessies geniet je van een heerlijk gladde huid.

Laser is medisch goedgekeurd

Ontharingsinstituut werkt met een diodelaser tijdens je laserontharing in Melsele, een medische laser die de goedkeuring kreeg van de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers werden aan uitvoerige testen onderworpen met het oog op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Conclusie? Volledig veilig! Je hoeft je dus geen zorgen te maken over brandwondes of blijvende letsels. Andere instituten doen trouwens vaak een beroep op een IPL-laser, maar die is niet heel effectief. Je merkt hierbij dat de haartjes al snel terugkomen. Maar daar heb je met de medische laser van Ontharingsinstituut geen last van! Weg is weg, permanent. Kortom, kwaliteit verzekerd!

vrouwen mannen laserontharing

Voor welke lichaamszones werkt laserontharing in Melsele?

Simpel: laserontharing werkt op elk lichaamsdeel, zowel bij vrouwen als bij mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar het gaat verder dan dat. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, echt alles kan. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Melsele voelt niet altijd even prettig, afhankelijk van het lichaamsdeel. Maar niks om je zorgen over te maken! Het is dat gladde resultaat méér dan waard. Hiervoor zijn meestal zo’n vijf à acht sessies nodig. Heb je na tien sessies nog niet het gewenste resultaat? Dan neemt Ontharingsinstituut de kosten van alle vervolgsessies op zich. Je bent zo zeker van resultaat!

Niet meer scheren of waxen? Je droom komt uit bij Ontharingsinstituut! Met onze definitieve laserontharing in Melsele maak je je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes. Klaar om te genieten van een gladde, haarvrije huid? Plan je gratis testsessie in!