Gedaan met scheren dankzij laserontharing in Mendonk

Geen gedoe meer met scheerschuim, snijwondjes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Veel vrouwen dromen ervan. Goed nieuws voor jou! Het blijft niet bij dromen met permanente laserontharing in Mendonk. Ontharingsinstituut zorgt voor een veilige, medische behandeling waardoor je huid jarenlang glad blijft. Maak een afspraak voor een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte aanpak.

Hoe gaat laserontharing in Mendonk in zijn werk?

Tijdens de laserontharing in Mendonk wordt de kop van het laserapparaat op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen geplaatst. Het apparaat is ingesteld om de exacte diepte en locatie van je haarfollikels vast te stellen. De laser produceert daarna een lading energie, die wordt geabsorbeerd door het onderliggende pigment. Nu is de haarfollikel vernietigd. Dit proces duurt maar een fractie van een seconde. Doordat alles zo snel gaat, blijft de omliggende huid beschermd. Hoe meer sessies je ondergaat, hoe duidelijker je resultaat ziet. Na afloop van de sessies geniet je van een heerlijk gladde huid.

meisje tussen jongens.png

Een medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut gebruikt een diodelaser tijdens de laserontharing in Mendonk, een medische laser die de goedkeuring kreeg van de FDA (Food and Drug Administration). Zij voerden strenge testen uit met het oog op risico’s op korte en lange termijn. De uitkomst? Volledig veilig! Je hoeft je dus geen zorgen te maken over brandwonden of blijvende letsels. Andere instituten doen trouwens vaak een beroep op een IPL-laser, maar de effectiviteit ligt een pak lager. Haartjes zijn hierbij niet helemaal weg. Niet met de medische laser van Ontharingsinstituut! Weg is weg, permanent. Je bent zeker van een topkwaliteit!

Deskundig personeel, persoonlijke verzorging

Sommige klanten voelen een terughoudendheid wanneer ze voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Mendonk. Begrijpelijk, het gaat immers om intieme lichaamsdelen. Door extra voorzorgen te treffen, proberen we bij Ontharingsinstituut om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Onze medewerkers zijn medisch getraind. Ze weten perfect hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Het is steeds dezelfde persoon die je behandeling uitvoert. Er ontstaat zo een vertrouwensband. Dat stelt je op je gemak, waardoor de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verloopt.

vrouwen mannen laserontharing

Voor welke lichaamsdelen werkt laserontharing in Mendonk?

Simpel: laserontharing werkt op elk lichaamsdeel, van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar er is meer. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, alles is mogelijk. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Mendonk voelt op het moment zelf niet altijd een fijn (afhankelijk van het lichaamsdeel). Maar maak je geen zorgen, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Een volledige behandeling bestaat meestal uit zo’n vijf à acht sessies. Nog niet het gewenste resultaat na tien sessies? Dan zijn de volgende sessies op kosten van Ontharingsinstituut zelf. We doen alles voor je resultaatgarantie!

Gedaan met scheren of waxen? Bij Ontharingsinstituut kan het! Door onze definitieve laserontharing in Mendonk hoef je je geen zorgen meer te maken over zichtbare, ongewenste haartjes. Ook komaf maken met ontharen en genieten van een gladde, haarvrije huid? Vraag een gratis testsessie aan!