fbpx

Gedaan met scheren dankzij laserontharing in Mendonk

Gedaan met knoeien met scheergel, snijwonden, zichtbare of ingegroeide haartjes? Er dromen veel vrouwen van. Leuk nieuws! Permanente laserontharing in Mendonk doet je droom uitkomen. Ontharingsinstituut biedt een veilige, medische behandeling aan waardoor jouw huid jaren glad blijft. Boek een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte methode.

Medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut gebruikt voor laserontharing in Mendonk de diodelaser, een medische laser die werd goedgekeurd door de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers zijn overvloedig getest op risico’s op korte en lange termijn. Conclusie: helemaal veilig in gebruik! Je zorgen maken over brandwondes of blijvende letsels is dus niet nodig. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar die is niet heel doeltreffend. De haartjes komen al snel terug bij deze. Maar met de medische laser van Ontharingsinstituut heb je daar geen last van! Weg is weg, permanent. Je bent zeker van een topkwaliteit!

meisje tussen jongens.png

Voor welke lichaamsdelen is laserontharing in Mendonk geschikt?

Simpel: elk lichaamsdeel is geschikt, zowel van vrouwen als van mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar het gaat nog verder. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, echt alles is mogelijk. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Mendonk is niet altijd het meest aangename gevoel. Maar maak je geen zorgen, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Je hebt meestal zo’n vijf à acht behandelingen nodig. Heb je na tien sessies nog niet het gewenste resultaat bereikt? Dan nemen we bij Ontharingsinstituut de kosten voor alle volgende sessies voor onze rekening. We doen alles voor je resultaatgarantie!

Hoe gaat laserontharing in Mendonk in zijn werk?

Bij laserontharing in Mendonk wordt de kop van het laserapparaat geplaatst op de lichaamszones die jij wenst te ontharen. Het apparaat meet de diepte en locatie van je haarfollikels nauwkeurig op. Daarna produceert de laser een lading energie, die door het onderhuidse pigment wordt opgenomen. En de haarfollikel? Die wordt vernietigd. Het hele proces neemt maar een fractie van een seconde in beslag. Door dat snelle tempo ondervindt de huid geen beschadiging. Naarmate de sessies vorderen, zie je steeds meer resultaat, tot je ten slotte zorgeloos geniet van een heerlijk gladde huid.

vrouw strandtas roze bikini

Persoonlijke verzorging door getraind personeel

Wanneer klanten voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Mendonk, voelen ze soms wat terughoudendheid. Dat snappen we, het gaat immers vaak om intieme lichaamsdelen. Door extra voorzorgen te treffen, proberen we bij Ontharingsinstituut om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Onze medewerkers hebben een medische training. Ze kennen de laser blindelings en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Bij elke behandeling voorzien we steeds dezelfde persoon. Je ontwikkelt er een vertrouwensrelatie mee. We willen je op je gemak doen voelen. Dat laat de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verlopen.

Een einde maken aan scheren of waxen? Het is mogelijk bij Ontharingsinstituut! Je hoeft je geen zorgen meer te maken over zichtbare of ongewenste haartjes. Daar zorgt onze definitieve laserontharing in Mendonk voor. Ook jij kan genieten van een gladde, haarvrije huid. Plan je gratis testsessie in!