fbpx

Genieten van een gladde huid door laserontharing in Mere

Gedaan met klungelen met scheerschuim, snijwondjes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Veel mannen en vrouwen dromen ervan. Leuk nieuws! Permanente laserontharing in Mere doet je droom uitkomen. Ontharingsinstituut biedt een veilige, medische behandeling aan waardoor jouw huid jarenlang glad blijft. Maak een afspraak voor een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte aanpak.

Deskundig personeel, persoonlijke verzorging

Wanneer klanten voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Mere, voelen ze soms wat terughoudendheid. Daar hebben we begrip voor, het gaat immers vaak om intieme lichaamsdelen. Om onze klanten op het gemak te stellen, nemen we bij Ontharingsinstituut extra voorzorgen.

  • Onze medewerkers kregen een medische training. Ze kennen de laser vanbinnen en vanbuiten en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • De behandeling worden telkens door dezelfde persoon uitgevoerd. Op die manier bouw je samen een vertrouwensrelatie op. Dat stelt je gerust, waardoor je je veiliger voelt en de permanente ontharing een stuk aangenamer verloopt.

liggende vrouw gladde benen

Hoe werkt laserontharing in Mere?

Tijdens de laserontharing in Mere wordt de kop van het lasertoestel op de lichaamszones die jij wenst te ontharen geplaatst. Het apparaat stelt nauwkeurig de diepte en plaats van je haarfollikels vast. De laser produceert daarna een lading energie, die wordt opgenomen door het onderliggende pigment. Nu is de haarfollikel vernietigd. Het proces neemt slechts een fractie van een seconde in beslag. De huid ondervindt geen beschadiging door dat snelle tempo. Naarmate de sessies opschieten, zie je steeds meer resultaat, tot je ten slotte zonder zorgen geniet van een heerlijk gladde huid.

Medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut maakt tijdens de laserontharing in Mere gebruik van de diodelaser, een medische laser die door de FDA (Food and Drug Administration) werd erkend. Onze lasers werden uitvoerig onderzocht op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Conclusie? Volledig veilig! Je hoeft je dus geen zorgen te maken over brandwonden of permanente schade. Andere instituten kiezen trouwens vaak voor een IPL-laser, maar die is niet heel doeltreffend. De haartjes komen al snel terug bij deze. Maar met de medische laser van Ontharingsinstituut heb je daar geen last van! Ze blijven permanent weg. Kortom, je bent zeker van kwaliteit.

vrouw strandtas roze bikini

Voor welke lichaamszones is laserontharing Mere een optie?

Da’s simpel: laserontharing werkt op elk lichaamsdeel, van vrouwen én mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar het gaat nog verder. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het lukt allemaal. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel zorgt laserontharing in Mere niet altijd voor het meest aangename gevoel. Maar maak je er geen zorgen over, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Er zijn meestal zo’n vijf à acht behandelingen nodig. Heb je nog niet het gewenste resultaat na tien sessies? De volgende sessies zijn dan op kosten van Ontharingsinstituut zelf. We doen alles voor een maximaal resultaat!

Scheren of harsen verleden tijd? Je droom komt uit bij Ontharingsinstituut! Door onze definitieve laserontharing in Mere hoef je je geen zorgen meer te maken over zichtbare, ongewenste haartjes. Ook jij kan genieten van een gladde, haarvrije huid. Vraag een gratis testsessie aan!