Genieten van een gladde huid door laserontharing in Mere

Geen snijwonden, zichtbare of ingegroeide haartjes en geklungel met scheergel meer? Het is de droom van heel wat vrouwen. Goed nieuws voor jou! Het hoeft niet bij dromen te blijven dankzij permanente laserontharing in Mere. Ontharingsinstituut zorgt ervoor dat je huid jarenlang glad blijft met een veilige, medische behandeling. Boek een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte werkwijze.

Voor welke lichaamsdelen is laserontharing in Mere geschikt?

Simpel: laserontharing werkt op elk lichaamsdeel, zowel bij vrouwen als bij mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar het gaat verder dan dat. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het lukt allemaal. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Mere voelt niet altijd even fijn, afhankelijk van het lichaamsdeel. Maar niks om je zorgen over te maken, je vindt het dat gladde resultaat ongetwijfeld méér dan waard. Meestal bestaat een volledige behandeling uit zo’n vijf à acht sessies. Is er na tien sessies nog niet het gewenste resultaat bereikt? Dan zijn de volgende sessies op kosten van Ontharingsinstituut zelf. We doen alles voor je resultaatgarantie!

laserontharing vrouw oksel

Laserontharing in Mere, hoe werkt het?

De kop van het laserapparaat wordt tijdens de laserontharing in Mere op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen geplaatst. Het apparaat stelt nauwkeurig de diepte en plaats van je haarfollikels vast. Daarna produceert de laser een lading energie, die door het onderhuidse pigment wordt opgenomen. Nu is de haarfollikel vernietigd. Het proces neemt slechts een fractie van een seconde in beslag. Dankzij het snelle tempo ondervindt de huid geen beschadiging. Je ziet steeds meer resultaat naargelang de sessies vorderen, tot je uiteindelijk zonder zorgen geniet van een heerlijk gladde huid.

Laser is medisch goedgekeurd

Ontharingsinstituut werkt voor jouw laserontharing in Mere met de diodelaser, een medische laser die werd goedgekeurd door de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers werden aan uitvoerige testen onderworpen met het oog op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Conclusie: compleet veilig! Geen zorgen over brandwondes of blijvende letsels dus. Je zorgen maken over brandwonden of permanente letsels is dus niet nodig. Andere instituten gebruiken trouwens vaak een IPL-laser, maar die is een pak minder doeltreffend. De haartjes komen al snel terug bij deze. Daar heb je met onze medische laser geen last van. Weg is weg, onze ontharing is permanent. Topkwaliteit verzekerd!

vrouwen mannen laserontharing

Persoonlijke verzorging en getraind personeel

Er zijn klanten die wat terughoudend zijn voor een laserontharing in Mere, zeker wanneer ze voor het eerst een afspraak maken. Begrijpelijk, het gaat immers om intieme lichaamszones. Daarom maken we het bij Ontharingsinstituut onze klanten zo comfortabel mogelijk door een aantal voorzorgen te nemen.

  • Onze medewerkers zijn grondig medisch getraind. Ze weten perfect hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Elke behandeling gebeurt door dezelfde persoon. Zo komt er een vertrouwensband tot stand. Dat zorgt ervoor dat je gerust bent en de permanente ontharing vlotter verloopt.

Gedaan met scheren of harsen? Het kan bij Ontharingsinstituut! Met onze definitieve laserontharing in Mere maak je je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes. Maak komaf met ontharen en geniet ook van een gladde, haarvrije huid. Ontdek het zelf met een gratis testsessie!