Een eeuwig gladde huid dankzij laserontharing in Merksem

Nooit meer last van snijwonden, ingegroeide of zichtbare haartjes? Het is de droom van een heleboel vrouwen (en mannen). Goed nieuws! Met permanente laserontharing in Merksem blijft het niet bij dromen. Ontharingsinstituut zorgt voor een veilige, medische behandeling waardoor je huid jarenlang glad blijft. Probeer het uit met een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte aanpak.

Laserontharing in Merksem, hoe werkt het?

Tijdens de laserontharing in Merksem wordt de kop van het laserapparaat geplaatst op de lichaamszones die jij wenst te ontharen. Het apparaat meet de exacte diepte en locatie van je haarfollikels. Daarna produceert de laser een lading energie. Die wordt vervolgens door het onderliggende pigment geabsorbeerd. En de haarfollikel? Die wordt vernietigd. Dat gebeurt allemaal in slechts een fractie van een seconde. Dankzij het snelle tempo ondervindt de huid geen beschadiging. Hoe meer sessies je achter de rug hebt, hoe duidelijker het resultaat. Na de volledige behandeling geniet je zorgeloos van een heerlijk gladde huid.

meisje tussen jongens.png

Persoonlijke verzorging door getraind personeel

Sommige klanten voelen een terughoudendheid wanneer ze voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Merksem. Daar hebben we begrip voor, het gaat immers vaak om intieme lichaamsdelen. Door extra voorzorgen te treffen, proberen we bij Ontharingsinstituut om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Onze medewerkers zijn grondig medisch getraind. De laser kennen ze vanbinnen en vanbuiten én ze weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • De behandeling worden telkens door dezelfde persoon uitgevoerd. Je ontwikkelt er een vertrouwensrelatie mee. Dat stelt je gerust en laat de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verlopen.

Laser is medisch geautoriseerd

Ontharingsinstituut gebruikt voor laserontharing in Merksem de diodelaser, een medische laser die werd erkend door de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers werden aan uitvoerige testen onderworpen met het oog op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. De diodelaser is met glans geslaagd! Bezorgd zijn over brandwonden of blijvende schade is dus niet nodig. Andere instituten kiezen trouwens vaak voor een IPL-laser, maar die is niet heel doeltreffend. De haartjes komen al snel terug bij deze. Niet met onze medische laser! Eens weg blijven ze weg. Je bent zeker van een topkwaliteit!

vrouw strandtas roze bikini

Voor welke lichaamszones werkt laserontharing in Merksem?

Dat is simpel: voor alle lichaamsdelen van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar het gaat verder dan dat. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het lukt allemaal. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel zorgt laserontharing in Merksem niet altijd voor het meest aangename gevoel. Maar niets om je zorgen over te maken, je vindt het dat gladde resultaat ongetwijfeld méér dan waard. Meestal zijn er zo’n vijf à acht sessies nodig. Heb je nog niet het gewenste resultaat bereikt na tien sessies? In dat geval zijn de volgende sessies op kosten van het Ontharingsinstituut zelf. Alles voor je resultaatgarantie!

Scheren of waxen verleden tijd? Bij Ontharingsinstituut wordt je droom werkelijkheid! Door onze definitieve laserontharing in Merksem hoef je je geen zorgen meer te maken over zichtbare, ongewenste haartjes. Ook komaf maken met ontharen en genieten van een gladde, haarvrije huid? Kies voor een gratis testsessie!