fbpx

Een eeuwig gladde huid dankzij laserontharing in Merksem

Nooit meer last van snijwonden, ingegroeide of zichtbare haartjes? Het is de droom van heel wat vrouwen. Leuk nieuws! Het blijft niet bij dromen met permanente laserontharing in Merksem. Ontharingsinstituut biedt een veilige, medische behandeling aan waardoor jouw huid jaren glad blijft. Maak een afspraak voor een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte aanpak.

Medisch goedgekeurde laser

Voor jouw laserontharing in Merksem gebruikt Ontharingsinstituut de diodelaser. De medische laser kreeg de goedkeuring van de Food and Drug Administration (FDA). Onze lasers werden aan uitvoerige testen onderworpen met het oog op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Conclusie: volledig veilig! Geen zorgen over brandwondes of permanente letsels dus. Bezorgd zijn over brandwondes of blijvende letsels is dus niet nodig. Andere instituten doen trouwens vaak een beroep op een IPL-laser, maar die is niet heel doeltreffend. Hierbij komen je haartjes vrij snel terug. Niet met onze medische laser! Het is een permanente ontharing, weg is weg. Kortom, Ontharingsinstituut biedt kwaliteit.

meisje tussen jongens.png

Hoe werkt laserontharing in Merksem?

Tijdens de laserontharing in Merksem wordt de kop van het lasertoestel geplaatst op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen. Het apparaat stelt nauwkeurig de diepte en locatie van je haarfollikels vast. Daarna produceert de laser een lading energie. Die wordt vervolgens door het onderhuidse pigment geabsorbeerd. Nu is de haarfollikel vernietigd. Het hele proces duurt slecht een fractie van een seconde. Door dat snelle tempo blijft de omliggende huid beschermd. Naarmate de sessies opschieten, zie je steeds meer resultaat, tot je ten slotte zonder zorgen geniet van een heerlijk gladde huid.

Voor welke lichaamszones is laserontharing Merksem een optie?

Da’ simpel: voor alle lichaamszones van vrouwen én mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar het gaat nog verder. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het is allemaal mogelijk. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel voelt laserontharing in Merksem niet altijd even fijn. Maar geen zorgen, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Er zijn meestal zo’n vijf à acht behandelingen nodig. Heb je na tien sessies nog niet het gewenste resultaat? De volgende sessies zijn dan op kosten van Ontharingsinstituut zelf. We doen alles voor een maximaal resultaat!

vrouw strandtas roze bikini

Persoonlijke verzorging en getraind personeel

Er zijn klanten die wat terughoudend zijn voor een laserontharing in Merksem, zeker wanneer ze voor het eerst een afspraak maken. Dat is begrijpelijk, zeker wanneer het om intieme lichaamszones gaat. Om onze klanten op het gemak te stellen, nemen we bij Ontharingsinstituut extra voorzorgen.

  • Al onze medewerkers kregen een medische training. Ze kennen de laser door en door én weten hoe ze er veilig mee moeten omgaan.
  • Elke behandeling wordt door dezelfde specialist uitgevoerd. Op die manier bouw je samen een vertrouwensrelatie op. Dat stelt je gerust, waardoor je je veiliger voelt en de permanente ontharing een stuk aangenamer verloopt.

Scheren of harsen verleden tijd? Het is mogelijk bij Ontharingsinstituut! Door onze definitieve laserontharing in Merksem hoef je je geen zorgen meer te maken over zichtbare, ongewenste haartjes. Geniet ook van een gladde, haarvrije huid. Vraag een gratis testsessie aan!