fbpx

Laserontharing in Mespelare zorgt voor een ultragladde huid

Geen geklungel meer met scheergel, snijwonden, zichtbare of ingegroeide haartjes? Het is de droom van veel vrouwen. Leuk nieuws voor jou! Permanente laserontharing in Mespelare doet je droom uitkomen. Ontharingsinstituut zorgt ervoor dat je huid jaren glad blijft met een veilige, medische behandeling. Plan een gratis testsessie in en laat je verrassen door onze zachte aanpak.

Persoonlijke verzorging door getraind personeel

Wanneer klanten voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Mespelare, zijn ze soms wat terughoudend. Begrijpelijk, het gaat immers om intieme lichaamsdelen. Daarom nemen we bij Ontharingsinstituut extra voorzorgen om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Onze medewerkers hebben een medische training achter de rug. De laser kennen ze vanbinnen en vanbuiten én ze weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Elke behandeling gebeurt door dezelfde persoon. Je ontwikkelt er een vertrouwensband mee. Dat stelt je gerust, waardoor de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verloopt.

liggende vrouw gladde benen

Medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut werkt met een diodelaser tijdens je laserontharing in Mespelare, een medische laser die de goedkeuring kreeg van de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers zijn grondig onderzocht op risico’s op korte en lange termijn. Conclusie: helemaal veilig! Geen zorgen over brandwonden of blijvende letsels dus. Geen zorgen over brandwonden of blijvende letsels dus. Andere instituten doen trouwens vaak een beroep op een IPL-laser, maar die is niet heel effectief. Je haartjes komen vrij snel terug. Daar heb je met onze medische laser geen last van. De ontharing is permanent, weg is weg. Kwaliteit verzekerd!

Hoe gaat laserontharing in Mespelare in zijn werk?

Bij laserontharing in Mespelare wordt de kop van het lasertoestel geplaatst op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen. Het apparaat stelt nauwkeurig de diepte en locatie van je haarfollikels vast. Vervolgens produceert de laser een lading energie, die door het onderliggende pigment wordt geabsorbeerd. De haarfollikel zelf is nu vernietigd. Het proces neemt slechts een fractie van een seconde in beslag. Doordat alles zo snel gaat, blijft de omliggende huid beschermd. Naarmate de sessies opschieten, zie je steeds meer resultaat, tot je ten slotte zorgeloos geniet van een heerlijk gladde huid.

vrouw strandtas roze bikini

Voor welke lichaamsdelen werkt laserontharing in Mespelare?

Simpel: laserontharing werkt op elk lichaamsdeel, van vrouwen én mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar het gaat nog verder. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het lukt allemaal. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Mespelare voelt niet altijd even prettig, afhankelijk van het lichaamsdeel. Maar maak je geen zorgen, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Je hebt meestal zo’n vijf à acht behandelingen nodig. Heb je na tien sessies nog niet het gewenste resultaat bereikt? In dat geval zijn de volgende sessies op kosten van het Ontharingsinstituut zelf. We doen alles voor een maximaal resultaat!

Nooit meer scheren of harsen? Bij Ontharingsinstituut is het mogelijk! Je maakt je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes met onze definitieve laserontharing in Mespelare. Klaar om te genieten van een gladde, haarvrije huid? Ontdek het zelf met een gratis testsessie!