Laserontharing in Mespelare zorgt voor een ultragladde huid

Niet meer hoeven klungelen met scheergel, snijwonden, zichtbare of ingegroeide haartjes? Het is de droom van veel vrouwen. Leuk nieuws voor jou! Het blijft niet bij dromen dankzij permanente laserontharing in Mespelare. Ontharingsinstituut werkt volgens een veilige, medische behandeling, waardoor je huid jaren glad blijft. Ontdek het zelf met een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte methode.

Laser is medisch goedgekeurd

Ontharingsinstituut gebruikt een diodelaser tijdens de laserontharing in Mespelare, een medische laser die de goedkeuring kreeg van de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers werden uitvoerig gecontroleerd op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Hun bevindingen? Volledig veilig! Je hoeft je dus geen zorgen te maken over brandwonden of permanente schade. Andere instituten doen trouwens vaak een beroep op een IPL-laser, maar de effectiviteit ligt een pak lager. Haartjes komen hierbij al snel terug. Dat gebeurt niet met de medische laser van Ontharingsinstituut! Eens weg blijven ze weg. Je bent zeker van een topkwaliteit!

liggende vrouw gladde benen

Persoonlijke verzorging door getraind personeel

Klanten zijn soms wat terughoudend als ze voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Mespelare. Daar hebben we begrip voor, het gaat immers vaak om intieme lichaamszones. Daarom maken we het bij Ontharingsinstituut onze klanten zo comfortabel mogelijk door een aantal voorzorgen te nemen.

  • Onze medewerkers hebben een medische training. Ze kennen elk hoekje en kantje van de laser en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten omgaan.
  • Het is steeds dezelfde persoon die je behandeling uitvoert. Op die manier bouw je samen een vertrouwensrelatie op. Dat stelt je gerust en laat de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verlopen.

Voor welke lichaamsdelen werkt laserontharing in Mespelare?

Da’ simpel: voor alle lichaamszones van vrouwen én mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar het gaat nog verder. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, echt alles is mogelijk. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Mespelare bezorgt je niet altijd het meest aangename gevoel, afhankelijk van het lichaamsdeel. Maar niks om je zorgen over te maken, voor dat gladde resultaat heb je het er zeker voor over. Meestal heb je zo’n vijf à acht behandelingen nodig. Na tien sessies nog niet het gewenste resultaat bereikt? Dan zijn alle vervolgsessies op kosten van Ontharingsinstituut zelf. Zo heb je sowieso resultaatgarantie!

vrouw water laserontharing

Laserontharing in Mespelare, hoe werkt het?

Bij de laserontharing in Mespelare wordt de kop van het laserapparaat geplaatst op de zones die jij wil ontharen. Het apparaat meet de precieze diepte en locatie van je haarfollikels. Daarna produceert de laser een lading energie, die door het onderliggende pigment wordt geabsorbeerd. De haarfollikel zelf wordt vernietigd. Dit proces duurt maar een fractie van een seconde. Doordat alles zo snel gaat, blijft de omgelegen huid beschermd. Hoe meer sessies je achter de rug hebt, hoe duidelijker het resultaat. Na de volledige behandeling geniet je zonder zorgen van een heerlijk gladde huid.

Gedaan met scheren of waxen? Je droom komt uit bij Ontharingsinstituut! Met onze definitieve laserontharing in Mespelare maak je je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes. Ook komaf maken met ontharen en genieten van een gladde, haarvrije huid? Vraag een gratis testsessie aan!