fbpx

Laserontharing in Moerbeke-Waas voor een gladde huid

Geen geklungel meer met scheergel, snijwonden, zichtbare of ingegroeide haartjes? Het is de droom van heel wat vrouwen. Leuk nieuws! Het hoeft niet bij dromen te blijven dankzij permanente laserontharing in Moerbeke-Waas. De veilige, medische behandeling van Ontharingsinstituut zorgt voor een jarenlange gladde huid. Kies voor een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte methode.

Hoe werkt laserontharing in Moerbeke-Waas?

Bij laserontharing in Moerbeke-Waas wordt de kop van het lasertoestel geplaatst op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen. Het apparaat is zo ingesteld dat het de exacte diepte en plaats van je haarfollikels meet. De laser produceert een lading energie, waarna die door het onderliggende pigment wordt geabsorbeerd. Nu is de haarfollikel vernietigd. En dat allemaal in een fractie van een seconde. Door dat snelle tempo blijft de omgelegen huid beschermd. Naarmate je vordert in de sessies zie je steeds meer resultaat, tot je uiteindelijk geniet van een heerlijk gladde huid.

meisje tussen jongens.png

Voor welke lichaamsdelen is laserontharing in Moerbeke-Waas geschikt?

Da’ simpel: voor alle lichaamszones van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar het gaat nog verder. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, echt alles is mogelijk. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Moerbeke-Waas bezorgt je niet altijd het meest aangename gevoel, afhankelijk van het lichaamsdeel. Maar maak je er geen zorgen over, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Meestal zijn er zo’n vijf à acht sessies nodig. Nog niet het gewenste resultaat na tien sessies? Dan zijn alle vervolgsessies op kosten van Ontharingsinstituut zelf. We doen alles voor je resultaatgarantie!

Deskundig personeel, persoonlijke verzorging

Wanneer klanten voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Moerbeke-Waas, voelen ze soms wat terughoudendheid. Daar hebben we begrip voor, het gaat immers vaak om intieme lichaamsdelen. Door extra voorzorgen te treffen, proberen we bij Ontharingsinstituut om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Onze medewerkers zijn medisch getraind. Ze kennen de laser blindelings en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • We zorgen ervoor dat elke behandeling door dezelfde persoon wordt uitgevoerd. Zo bouw je er een vertrouwensband mee op. Dat stelt je gerust, waardoor de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verloopt.

vrouwen mannen laserontharing

Laser is medisch geautoriseerd

Ontharingsinstituut gebruikt een diodelaser tijdens de laserontharing in Moerbeke-Waas, een medische laser die de goedkeuring kreeg van de FDA (Food and Drug Administration). Dergelijke lasers werden aan strenge testen onderworpen waarbij ze werden gekeurd op risico’s op korte en lange termijn. Conclusie? Volledig veilig! Je zorgen maken over brandwonden of permanente schade is dus niet nodig. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar de effectiviteit daarvan ligt heel wat lager. Je merkt hierbij dat de haartjes al snel terugkomen. Daar heb je met onze medische laser geen last van. Het is een permanente ontharing, weg is weg. Kortom, je bent zeker van kwaliteit.

Niet meer moeten scheren of waxen? Het is mogelijk bij Ontharingsinstituut! Maak je geen zorgen meer over zichtbare, ongewenste haartjes dankzij onze definitieve laserontharing in Moerbeke-Waas. Geniet ook van een gladde, haarvrije huid. Ontdek het zelf met een gratis testsessie!