Laserontharing in Moerbeke-Waas voor een gladde huid

Geen gedoe meer met scheergel, snijwonden, zichtbare of ingegroeide haartjes? Het is de droom van een heleboel vrouwen (en mannen). Goed nieuws! Permanente laserontharing in Moerbeke-Waas maakt je dromen waar. Ontharingsinstituut behandelt je op een veilige, medische manier waardoor jouw huid jarenlang glad blijft. Maak een afspraak voor een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte methode.

Voor welke lichaamsdelen is laserontharing in Moerbeke-Waas geschikt?

Dat is simpel: voor alle lichaamsdelen van vrouwen én mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar daar stopt het niet. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, alles kan. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel voelt laserontharing in Moerbeke-Waas niet altijd even leuk. Maar niets om je zorgen over te maken, je vindt het dat gladde resultaat ongetwijfeld méér dan waard. Er zijn meestal zo’n vijf à acht behandelingen nodig. Nog niet het gewenste resultaat na tien sessies? In dat geval zijn de volgende sessies op kosten van het Ontharingsinstituut zelf. Je bent zo zeker van resultaat!

laserontharing vrouw oksel

Laserontharing in Moerbeke-Waas, hoe werkt het?

Tijdens de laserontharing in Moerbeke-Waas wordt de kop van het laserapparaat geplaatst op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen. Het apparaat stelt nauwkeurig de diepte en plaats van je haarfollikels vast. Vervolgens produceert de laser een lading energie, die door het onderhuidse pigment wordt opgenomen. En de haarfollikel? Die wordt vernietigd. Dat gebeurt allemaal in slechts een fractie van een seconde. De huid ondervindt geen beschadiging door dat snelle tempo. Naarmate de sessies vorderen, zie je steeds meer resultaat, tot je ten slotte zonder zorgen geniet van een heerlijk gladde huid.

Persoonlijke verzorging door getraind personeel

Soms voelen klanten zich terughoudend wanneer ze voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Moerbeke-Waas. Dat is begrijpelijk, het gaat immers vaak om intieme lichaamszones. Om onze klanten op het gemak te stellen, nemen we bij Ontharingsinstituut extra voorzorgen.

  • Onze medewerkers hebben een medische training achter de rug. Ze kennen elk hoekje en kantje van de laser en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten omgaan.
  • We zorgen ervoor dat elke behandeling door dezelfde persoon wordt uitgevoerd. Zo ontstaat er een vertrouwensband. Dat stelt je gerust, waardoor je je veiliger voelt en de permanente ontharing een stuk aangenamer verloopt.

vrouw water laserontharing

Een medisch goedgekeurde laser

Voor jouw laserontharing in Moerbeke-Waas werkt Ontharingsinstituut met de diodelaser, een medische laser die erkend werd door de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers werden aan uitvoerige testen onderworpen met het oog op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Conclusie? Volledig veilig! Geen zorgen over brandwondes of blijvende letsels dus. Andere instituten doen trouwens vaak een beroep op een IPL-laser, maar de effectiviteit ligt een pak lager. De haartjes komen al snel terug bij deze. Maar daar heb je met de medische laser van Ontharingsinstituut geen last van! Ze blijven permanent weg. Kwaliteit verzekerd!

Nooit meer moeten scheren of waxen? Bij Ontharingsinstituut is het mogelijk! Dankzij definitieve laserontharing in Moerbeke-Waas maak je je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes. Ook genieten van een gladde, haarvrije huid? Vraag een gratis testsessie aan!