fbpx

Geen ongewenste haartjes met laserontharing in Moerzeke

Gedaan met knoeien met scheerschuim, snijwonden, zichtbare of ingegroeide haartjes? Het is de droom van heel wat vrouwen. Leuk nieuws! Met permanente laserontharing in Moerzeke blijft het niet bij dromen. Ontharingsinstituut zorgt ervoor dat je huid jarenlang glad blijft met een veilige, medische behandeling. Ontdek het zelf met een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte aanpak.

Laser is medisch goedgekeurd

Ontharingsinstituut maakt tijdens de laserontharing in Moerzeke gebruik van de diodelaser, een medische laser die door de FDA (Food and Drug Administration) werd erkend. Onze lasers werden aan uitvoerige testen onderworpen met het oog op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. De diodelaser is met glans geslaagd! Je maakt je dus geen zorgen over brandwonden of blijvende schade. Andere instituten gebruiken trouwens vaak een IPL-laser, maar die is een pak minder doeltreffend. Je merkt hierbij dat de haartjes al snel terugkomen. Maar met de medische laser van Ontharingsinstituut heb je daar geen last van! De ontharing is permanent, weg is weg. Kortom, kwaliteit verzekerd!

liggende vrouw gladde benen

Deskundig personeel, persoonlijke verzorging

Soms voelen klanten zich terughoudend wanneer ze voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Moerzeke. Dat is begrijpelijk, zeker wanneer het om intieme lichaamsdelen gaat. Daarom nemen we bij Ontharingsinstituut extra voorzorgen om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Onze medewerkers zijn medisch getraind. Ze kennen de laser door en door én weten hoe ze er veilig mee moeten omgaan.
  • We zorgen ervoor dat elke behandeling door dezelfde persoon wordt uitgevoerd. Zo komt er een vertrouwensband tot stand. Dat stelt je gerust en laat de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verlopen.

Voor welke lichaamszones werkt laserontharing in Moerzeke?

Da’s simpel: laserontharing werkt op elk lichaamsdeel, van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar het gaat verder dan dat. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, alles kan. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Moerzeke bezorgt je niet altijd het meest aangename gevoel, afhankelijk van het lichaamsdeel. Maar maak je geen zorgen, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Je hebt meestal zo’n vijf à acht behandelingen nodig. Heb je na tien sessies nog niet het gewenste resultaat bereikt? In dat geval zijn de volgende sessies op kosten van het Ontharingsinstituut zelf. Je bent zo zeker van resultaat!

vrouw strandtas roze bikini

Hoe gaat laserontharing in Moerzeke in zijn werk?

Bij laserontharing in Moerzeke plaatsen we de kop van het lasertoestel op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen. Het apparaat meet de precieze diepte en locatie van je haarfollikels. De laser produceert een lading energie, die vervolgens wordt geabsorbeerd door het onderhuidse pigment. En de haarfollikel? Die wordt vernietigd. Dit proces duurt maar een fractie van een seconde. De huid ondervindt geen beschadiging door dat snelle tempo. Naarmate je vordert in de sessies zie je steeds meer resultaat, tot je uiteindelijk geniet van een heerlijk gladde huid.

Nooit meer moeten scheren of waxen? Bij Ontharingsinstituut wordt je droom werkelijkheid! Je maakt je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes met onze definitieve laserontharing in Moerzeke. Geniet ook van een gladde, haarvrije huid. Probeer het met een gratis testsessie!