Geen ongewenste haartjes met laserontharing in Moerzeke

Geen gedoe meer met scheergel, snijwonden, zichtbare of ingegroeide haartjes? Het is de droom van een heleboel vrouwen (en mannen). We hebben goed nieuws! Het hoeft niet bij dromen te blijven dankzij permanente laserontharing in Moerzeke. Ontharingsinstituut biedt een veilige, medische behandeling aan waardoor jouw huid jarenlang glad blijft. Vraag een gratis testsessie aan en laat je verrassen door onze zachte werkwijze.

Medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut gebruikt een diodelaser tijdens de laserontharing in Moerzeke, een medische laser die de goedkeuring kreeg van de FDA (Food and Drug Administration). Dergelijke lasers werden aan strenge testen onderworpen waarbij ze werden gekeurd op risico’s op korte en lange termijn. De diodelaser is met glans geslaagd! Je hoeft je dus geen zorgen te maken over brandwonden of permanente letsels. Andere instituten kiezen trouwens vaak voor een IPL-laser, maar die is niet erg doeltreffend. Je haartjes komen vrij snel terug. Daar heb je met onze medische laser geen last van. Het is een permanente ontharing, weg is weg. Je bent zeker van een topkwaliteit!

liggende vrouw gladde benen

Hoe gaat laserontharing in Moerzeke in zijn werk?

De kop van het laserapparaat wordt tijdens de laserontharing in Moerzeke op de lichaamszones die jij wenst te ontharen geplaatst. Het apparaat stelt nauwkeurig de diepte en locatie van je haarfollikels vast. De laser produceert daarna een lading energie, die wordt geabsorbeerd door het onderliggende pigment. De haarfollikel zelf is nu vernietigd. Het hele proces duurt slecht een fractie van een seconde. De huid ondervindt geen beschadiging door dat snelle tempo. Je ziet steeds meer resultaat naarmate de sessies opschieten, tot je ten slotte zorgeloos geniet van een heerlijk gladde huid.

Voor welke lichaamszones is laserontharing in Moerzeke geschikt?

Dat is simpel: voor alle lichaamsdelen van vrouwen én mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar daar stopt het niet. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, alles is mogelijk. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel voelt laserontharing in Moerzeke niet altijd even prettig. Maar geen zorgen, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Een volledige behandeling bestaat meestal uit zo’n vijf à acht sessies. Heb je na tien sessies nog niet het gewenste resultaat? Dan neemt Ontharingsinstituut de kosten van alle vervolgsessies op zich. Resultaatgarantie krijg je sowieso!

vrouwen mannen laserontharing

Deskundig personeel, persoonlijke verzorging

Klanten zijn soms wat terughoudend als ze voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Moerzeke. Daar hebben we begrip voor, zeker wanneer het gaat om intieme lichaamszones. Bij Ontharingsinstituut nemen we extra voorzorgen om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Al onze medewerkers kregen een medische training. Ze kennen de laser blindelings en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Bij iedere behandeling krijg je dezelfde persoon. Je bouwt er een vertrouwensrelatie mee op. Dat stelt je gerust en laat de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verlopen.

Niet meer moeten scheren of waxen? Het is mogelijk bij Ontharingsinstituut! Met onze definitieve laserontharing in Moerzeke maak je je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes. Wil ook jij genieten van een gladde, haarvrije huid? Plan je gratis testsessie in!