Laserontharing in Mollem? Nooit meer scheren!

Gedaan met knoeien met scheerschuim, snijwonden, zichtbare of ingegroeide haartjes? Veel mannen en vrouwen dromen ervan. Leuk nieuws voor jou! Het hoeft niet bij dromen te blijven dankzij permanente laserontharing in Mollem. Ontharingsinstituut werkt volgens een veilige, medische behandeling, waardoor je huid jaren glad blijft. Ontdek het zelf met een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte aanpak.

Voor welke lichaamszones werkt laserontharing in Mollem?

Simpel: laserontharing werkt op elk lichaamsdeel, zowel bij vrouwen als bij mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar het gaat nog verder. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, echt alles is mogelijk. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel voelt laserontharing in Mollem niet altijd even fijn. Maar maak je geen zorgen, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Er zijn meestal zo’n vijf à acht behandelingen nodig. Heb je nog niet het gewenste resultaat bereikt na tien sessies? Dan zijn de volgende sessies op kosten van Ontharingsinstituut zelf. Zo heb je sowieso resultaatgarantie!

meisje tussen jongens.png

Deskundig personeel, persoonlijke verzorging

Wanneer klanten voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Mollem, voelen ze soms wat terughoudendheid. Dat is niet verwonderlijk want het gaat vaak om intieme lichaamsdelen. Daarom maken we het bij Ontharingsinstituut onze klanten zo comfortabel mogelijk door een aantal voorzorgen te nemen.

  • Onze medewerkers zijn grondig medisch getraind. De laser kennen ze vanbinnen en vanbuiten én ze weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Bij iedere behandeling krijg je dezelfde persoon. Zo komt er een vertrouwensband tot stand. We willen je zo veel mogelijk gerust stellen en de permanente ontharing veilig en leuk laten verlopen.

Een medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut gebruikt voor laserontharing in Mollem de diodelaser, een medische laser die werd erkend door de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers werden uitvoerig gecontroleerd op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Conclusie: compleet veilig! Geen zorgen over brandwonden of permanente letsels dus. Maak je dus geen zorgen over brandwonden of blijvende schade. Andere instituten doen trouwens vaak een beroep op een IPL-laser, maar de effectiviteit ligt een pak lager. Hierbij komen je haartjes vrij snel terug. Maar met de medische laser van Ontharingsinstituut heb je daar geen last van! Weg is weg, permanent. Kwaliteit verzekerd!

vrouw strandtas roze bikini

Laserontharing in Mollem, hoe werkt het?

Bij laserontharing in Mollem wordt op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen de kop van het lasertoestel geplaatst. Het apparaat meet de diepte en plaats van je haarfollikels nauwkeurig op. De laser produceert daarna een lading energie, die wordt opgenomen door het onderliggende pigment. De haarfollikel zelf is nu vernietigd. Dat gebeurt allemaal in slechts een fractie van een seconde. Dankzij het snelle tempo ondervindt de huid geen beschadiging. Naarmate de sessies opschieten, zie je merkbaar resultaat. Uiteindelijk geniet je van een zorgeloos gladde huid.

Scheren of harsen verleden tijd? Ontharingsinstituut maakt het mogelijk! Maak je geen zorgen meer over zichtbare, ongewenste haartjes dankzij onze definitieve laserontharing in Mollem. Wil ook jij genieten van een gladde, haarvrije huid? Plan je gratis testsessie in!