fbpx

Laserontharing in Mollem? Nooit meer scheren!

Geen geklungel meer met scheerschuim, snijwondjes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Daar dromen heel wat vrouwen van. Leuk nieuws voor jou! Dankzij permanente laserontharing in Mollem blijft het niet bij dromen. Ontharingsinstituut zorgt ervoor dat je huid jarenlang glad blijft met een veilige, medische behandeling. Boek een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte aanpak.

Voor welke lichaamszones is laserontharing Mollem een optie?

Da’s simpel: laserontharing werkt op elk lichaamsdeel, van vrouwen én mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar het gaat verder dan dat. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, alles kan. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel zorgt laserontharing in Mollem niet altijd voor het meest aangename gevoel. Maar niks om je zorgen over te maken, je vindt het dat gladde resultaat ongetwijfeld méér dan waard. Hiervoor zijn meestal zo’n vijf à acht sessies nodig. Heb je na tien sessies nog niet het gewenste resultaat bereikt? Dan zijn alle vervolgsessies op kosten van Ontharingsinstituut zelf. Zo heb je sowieso resultaatgarantie!

laserontharing vrouw oksel

Hoe werkt laserontharing in Mollem?

Bij de laserontharing in Mollem wordt de kop van het laserapparaat geplaatst op de zones die jij wil ontharen. Het apparaat is ingesteld om de precieze diepte en locatie van je haarfollikels vast te stellen. Vervolgens produceert de laser een lading energie, die door het onderhuidse pigment wordt opgenomen. Nu is de haarfollikel vernietigd. Dit proces duurt maar een fractie van een seconde. Doordat alles zo snel gaat, blijft de omgelegen huid beschermd. Naarmate de sessies opschieten, zie je steeds meer resultaat, tot je uiteindelijk zorgeloos geniet van een heerlijk gladde huid.

Laser is medisch goedgekeurd

Ontharingsinstituut maakt tijdens de laserontharing in Mollem gebruik van de diodelaser, een medische laser die door de FDA (Food and Drug Administration) werd goedgekeurd. Onze lasers zijn overvloedig geïnspecteerd op risico’s op korte en lange termijn. Hun bevindingen? Volledig veilig! Geen stress over permanente schade of brandwondes dus. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar de effectiviteit daarvan ligt een pak lager. Haartjes zijn hierbij niet helemaal weg. Dat gebeurt niet met de medische laser van Ontharingsinstituut! Het is een permanente ontharing, weg is weg. Kortom, je bent zeker van kwaliteit.

vrouw water laserontharing

Deskundig personeel, persoonlijke verzorging

Wanneer klanten voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Mollem, voelen ze soms wat terughoudendheid. Dat is begrijpelijk, zeker wanneer het om intieme lichaamszones gaat. Om onze klanten op het gemak te stellen, nemen we bij Ontharingsinstituut extra voorzorgen.

  • Onze medewerkers zijn medisch getraind. Ze kennen de laser door en door én weten hoe ze er veilig mee moeten omgaan.
  • Het is steeds dezelfde persoon die je behandeling uitvoert. Er ontstaat zo een vertrouwensband. Dat stelt je gerust, waardoor je je veiliger voelt en de permanente ontharing een stuk aangenamer verloopt.

Scheren of waxen verleden tijd? Bij Ontharingsinstituut wordt je droom werkelijkheid! Dankzij definitieve laserontharing in Mollem maak je je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes. Ook jij kan genieten van een gladde, haarvrije huid. Kies voor een gratis testsessie!