fbpx

Gedaan met scheren dankzij laserontharing in Mortsel

Nooit meer last van snijwonden, ingegroeide of zichtbare haartjes? Het is de droom van heel wat vrouwen. Goed nieuws! Permanente laserontharing in Mortsel doet je droom uitkomen. Ontharingsinstituut behandelt je op een veilige, medische manier waardoor jouw huid jarenlang glad blijft. Boek een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte werkwijze.

Persoonlijke verzorging door getraind personeel

Wanneer klanten voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Mortsel, voelen ze soms wat terughoudendheid. Begrijpelijk, het gaat immers om intieme lichaamszones. Daarom maken we het bij Ontharingsinstituut onze klanten zo comfortabel mogelijk door een aantal voorzorgen te nemen.

  • Onze medewerkers hebben een medische training achter de rug. Ze weten perfect hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • We zorgen ervoor dat elke behandeling door dezelfde persoon wordt uitgevoerd. Je bouwt er een vertrouwensrelatie mee op. Dat stelt je gerust en laat de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verlopen.

liggende vrouw gladde benen

Hoe werkt laserontharing in Mortsel?

Tijdens de laserontharing in Mortsel wordt de kop van het lasertoestel op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen geplaatst. Het apparaat is ingesteld om de exacte diepte en locatie van je haarfollikels vast te stellen. De laser produceert een lading energie, waarna die door het onderhuidse pigment wordt opgenomen. Zo verdwijnt de haarfollikel compleet. En dat allemaal in een fractie van een seconde. Door dat snelle tempo blijft de omliggende huid beschermd. Naarmate de sessies vorderen, zie je steeds meer resultaat, tot je ten slotte zorgeloos geniet van een heerlijk gladde huid.

Een medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut maakt tijdens de laserontharing in Mortsel gebruik van de diodelaser, een medische laser die door de FDA (Food and Drug Administration) werd geautoriseerd. Onze lasers werden aan uitvoerige testen onderworpen met het oog op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Resultaat: helemaal veilig! Je maakt je dus geen zorgen over brandwondes of blijvende letsels. Andere instituten gebruiken trouwens vaak een IPL-laser, maar die is een pak minder doeltreffend. Je haartjes komen vrij snel terug. Niet met onze medische laser! Ze blijven permanent weg. Kwaliteit verzekerd!

vrouw strandtas roze bikini

Voor welke lichaamsdelen is laserontharing Mortsel een optie?

Da’s simpel: laserontharing werkt op elk lichaamsdeel, van vrouwen én mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar het gaat verder dan dat. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, alles is mogelijk. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel is laserontharing in Mortsel niet geheel pijnloos. Maar maak je er geen zorgen over, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Meestal zijn er zo’n vijf à acht sessies nodig. Na tien sessies nog niet het gewenste resultaat bereikt? Dan nemen we bij Ontharingsinstituut de kosten voor alle volgende sessies voor onze rekening. We doen alles voor een maximaal resultaat!

Gedaan met scheren of harsen? Bij Ontharingsinstituut is het mogelijk! Onze definitieve laserontharing in Mortsel zorgt ervoor dat je je nooit meer zorgen hoeft te maken over zichtbare, ongewenste haartjes. Maak komaf met ontharen en geniet ook van een gladde, haarvrije huid. Maak je afspraak voor een gratis testsessie!