Gedaan met scheren dankzij laserontharing in Mortsel

Geen snijwonden, zichtbare of ingegroeide haartjes en geklungel met scheergel meer? Het is de droom van heel wat vrouwen. Goed nieuws! Het blijft niet bij dromen dankzij permanente laserontharing in Mortsel. Ontharingsinstituut werkt volgens een veilige, medische behandeling, waardoor je huid jaren glad blijft. Kies voor een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte aanpak.

Laserontharing in Mortsel, hoe werkt het?

De kop van het lasertoestel wordt tijdens de laserontharing in Mortsel op de lichaamszones die jij wenst te ontharen geplaatst. Het apparaat is zo ingesteld dat het de diepte en locatie van je haarfollikels nauwkeurig vaststelt. Vervolgens produceert de laser een lading energie, die door het onderhuidse pigment wordt opgenomen. Nu is de haarfollikel vernietigd. En dat alles in slechts een fractie van een seconde. De omringende huid blijft beschermd door dat snelle tempo. Je ziet steeds meer resultaat naargelang de sessies opschieten, tot je ten slotte zorgeloos geniet van een heerlijk gladde huid.

liggende vrouw gladde benen

Laser is medisch geautoriseerd

Ontharingsinstituut werkt voor jouw laserontharing in Mortsel met de diodelaser, een medische laser die werd erkend door de FDA (Food and Drug Administration). Zij hebben de laser overvloedig onderzocht op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. De diodelaser is met glans geslaagd! Je zorgen maken over brandwondes of blijvende letsels is dus niet nodig. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar de effectiviteit daarvan ligt heel wat lager. Je merkt hierbij dat de haartjes al snel terugkomen. Niet met onze medische laser! De ontharing is permanent, weg is weg. Kortom, kwaliteit verzekerd!

Persoonlijke verzorging door getraind personeel

Sommige klanten voelen een terughoudendheid wanneer ze voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Mortsel. Daar hebben we begrip voor, het gaat immers vaak om intieme lichaamsdelen. Door extra voorzorgen te treffen, proberen we bij Ontharingsinstituut om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Al onze medewerkers volgden een grondige, medische training. Ze kennen de laser op hun duimpje en weten perfect hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Elke behandeling wordt door dezelfde specialist uitgevoerd. Je ontwikkelt er een vertrouwensrelatie mee. Dat zorgt ervoor dat je gerust bent en de permanente ontharing vlotter verloopt.

vrouw strandtas roze bikini

Voor welke lichaamsdelen werkt laserontharing in Mortsel?

Da’s simpel: laserontharing werkt op elk lichaamsdeel, van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar daar stopt het niet. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, echt alles is mogelijk. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel voelt laserontharing in Mortsel niet altijd even aangenaam. Maar niks om je zorgen over te maken, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Je hebt meestal zo’n vijf à acht behandelingen nodig. Heb je na tien sessies nog niet het gewenste resultaat bereikt? In dat geval zijn de volgende sessies op kosten van het Ontharingsinstituut zelf. We doen alles voor een maximaal resultaat!

Gedaan met scheren of waxen? Bij Ontharingsinstituut wordt je droom werkelijkheid! Je maakt je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes met onze definitieve laserontharing in Mortsel. Ook komaf maken met ontharen en genieten van een gladde, haarvrije huid? Probeer het met een gratis testsessie!