fbpx

Genieten van een gladde huid door laserontharing in Nieuwerkerken

Nooit meer knoeien met scheerschuim, geen snijwondjes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Het is de droom van veel vrouwen. Leuk nieuws voor jou! Permanente laserontharing in Nieuwerkerken maakt je dromen waar. Ontharingsinstituut werkt volgens een veilige, medische behandeling, waardoor je huid jaren glad blijft. Ontdek het zelf met een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte aanpak.

Persoonlijke verzorging door getraind personeel

Wanneer klanten voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Nieuwerkerken, voelen ze soms wat terughoudendheid. Begrijpelijk, het gaat immers om intieme lichaamsdelen. Bij Ontharingsinstituut nemen we extra voorzorgen om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Onze medewerkers kregen een medische training. Ze kennen elk hoekje en kantje van de laser en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten omgaan.
  • Elke behandeling gebeurt door dezelfde persoon. Op die manier bouw je samen een vertrouwensrelatie op. Dat stelt je gerust, waardoor je je veiliger voelt en de permanente ontharing een stuk aangenamer verloopt.

meisje tussen jongens.png

Hoe werkt laserontharing in Nieuwerkerken?

De kop van het laserapparaat wordt tijdens de laserontharing in Nieuwerkerken op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen geplaatst. Het apparaat meet de diepte en locatie van je haarfollikels nauwkeurig op. De laser produceert daarna een lading energie, die wordt opgenomen door het onderhuidse pigment. De haarfollikel zelf is nu vernietigd. Het hele proces duurt slecht een fractie van een seconde. De omgelegen huid blijft beschermd dankzij het snelle tempo. Je ziet steeds meer resultaat naargelang de sessies vorderen. Na afloop van de volledige behandeling geniet je van een heerlijk gladde huid.

Voor welke lichaamsdelen is laserontharing Nieuwerkerken een optie?

Da’s simpel: laserontharing werkt op elk lichaamsdeel, van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar er is meer. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het kan allemaal. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Nieuwerkerken is niet altijd het meest aangename gevoel. Maar niks om je zorgen over te maken, voor dat gladde resultaat heb je het er zeker voor over. Er zijn meestal zo’n vijf à acht behandelingen nodig. Nog niet het gewenste resultaat na tien sessies? In dat geval zijn de volgende sessies op kosten van het Ontharingsinstituut zelf. We doen alles voor je resultaatgarantie!

vrouw water laserontharing

Laser is medisch goedgekeurd

Ontharingsinstituut werkt voor jouw laserontharing in Nieuwerkerken met de diodelaser, een medische laser die werd geautoriseerd door de FDA (Food and Drug Administration). Zij hebben de laser grondig geïnspecteerd op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. De uitkomst? Volledig veilig! Maak je dus geen zorgen over brandwonden of permanente letsels. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar de effectiviteit daarvan ligt heel wat lager. Haartjes blijven hierbij terugkomen. Een probleem waar de medische laser van Ontharingsinstituut geen last van heeft! Weg is weg, onze ontharing is permanent. Ontharingsinstituut biedt kwaliteit!

Scheren of waxen verleden tijd? Bij Ontharingsinstituut kan het! Onze definitieve laserontharing in Nieuwerkerken zorgt ervoor dat je je nooit meer zorgen hoeft te maken over zichtbare, ongewenste haartjes. Klaar om te genieten van een gladde, haarvrije huid? Plan nu een gratis testsessie!