Genieten van een gladde huid door laserontharing in Nieuwerkerken

Geen snijwondjes, zichtbare of ingegroeide haartjes en geklungel met scheergel meer? Er dromen veel vrouwen van. Leuk nieuws! Het hoeft niet bij dromen te blijven dankzij permanente laserontharing in Nieuwerkerken. De veilige, medische behandeling van Ontharingsinstituut zorgt voor een jarenlange gladde huid. Kies voor een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte aanpak.

Voor welke lichaamszones werkt laserontharing in Nieuwerkerken?

Dat is simpel: voor alle lichaamsdelen van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar het gaat nog verder. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, alles kan. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Nieuwerkerken is niet altijd het meest aangename gevoel. Maar niks om je zorgen over te maken! Het is dat gladde resultaat méér dan waard. Er zijn meestal zo’n vijf à acht behandelingen nodig. Heb je na tien sessies nog niet het gewenste resultaat bereikt? Dan nemen we bij Ontharingsinstituut de kosten voor alle volgende sessies voor onze rekening. Resultaatgarantie heb je sowieso!

laserontharing vrouw oksel

Medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut gebruikt voor laserontharing in Nieuwerkerken de diodelaser, een medische laser die werd goedgekeurd door de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers werden aan uitvoerige testen onderworpen met het oog op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. De uitkomst? Volledig veilig! Je maakt je dus geen zorgen over brandwondes of permanente schade. Andere instituten doen trouwens vaak een beroep op een IPL-laser, maar de effectiviteit ligt een pak lager. Haartjes zijn hierbij niet helemaal weg. Niet met onze medische laser! Weg is weg, permanent. Je bent zeker van een topkwaliteit!

Persoonlijke verzorging en getraind personeel

Klanten zijn soms wat terughoudend als ze voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Nieuwerkerken. Dat is begrijpelijk, het gaat immers vaak om intieme lichaamsdelen. Daarom maken we het bij Ontharingsinstituut onze klanten zo comfortabel mogelijk door een aantal voorzorgen te nemen.

  • Al onze medewerkers kregen een medische training. Ze weten perfect hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Bij iedere behandeling krijg je dezelfde persoon. Op die manier bouw je samen een vertrouwensrelatie op. Dat stelt je gerust, waardoor je je veiliger voelt en de permanente ontharing een stuk aangenamer verloopt.

vrouwen mannen laserontharing

Laserontharing in Nieuwerkerken, hoe werkt het?

Bij laserontharing in Nieuwerkerken wordt de kop van het laserapparaat geplaatst op de lichaamszones die jij wenst te ontharen. Het apparaat meet de precieze diepte en locatie van je haarfollikels. De laser produceert een lading energie die door het onderhuidse pigment wordt opgenomen. En de haarfollikel? Die wordt vernietigd. Dat gebeurt allemaal in slechts een fractie van een seconde. De omgelegen huid blijft beschermd door dat snelle tempo. Je ziet steeds meer resultaat naarmate de sessies vorderen. Na afloop van de volledige behandeling geniet je van een heerlijk gladde huid.

Scheren of harsen verleden tijd? Bij Ontharingsinstituut wordt je droom werkelijkheid! Met onze definitieve laserontharing in Nieuwerkerken maak je je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes. Wil ook jij genieten van een gladde, haarvrije huid? Plan nu een gratis testsessie!