fbpx

Een eeuwig gladde huid dankzij laserontharing in Nieuwkerken-Waas

Nooit meer last van snijwonden, ingegroeide of zichtbare haartjes? Veel vrouwen dromen ervan. Goed nieuws voor jou! Het blijft niet bij dromen met permanente laserontharing in Nieuwkerken-Waas. Ontharingsinstituut zorgt voor een veilige, medische behandeling waardoor je huid jarenlang glad blijft. Probeer het uit met een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte methode.

Voor welke lichaamszones is laserontharing Nieuwkerken-Waas een optie?

Dat is simpel: voor alle lichaamsdelen van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar daar stopt het niet. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, echt alles kan. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Nieuwkerken-Waas voelt niet altijd even leuk, afhankelijk van het lichaamsdeel. Maar niks om je zorgen over te maken, voor dat gladde resultaat heb je het er zeker voor over. Een volledige behandeling bestaat meestal uit zo’n vijf à acht sessies. Heb je nog niet het gewenste resultaat bereikt na tien sessies? Dan zijn de volgende sessies op kosten van Ontharingsinstituut zelf. Alles voor je resultaatgarantie!

laserontharing vrouw oksel

Laserontharing in Nieuwkerken-Waas, hoe werkt het?

Bij laserontharing in Nieuwkerken-Waas wordt de kop van het lasertoestel geplaatst op de lichaamszones die jij wenst te ontharen. Het apparaat stelt nauwkeurig de diepte en plaats van je haarfollikels vast. Daarna produceert de laser een lading energie, die door het onderliggende pigment wordt geabsorbeerd. En de haarfollikel? Die wordt vernietigd. Het proces neemt slechts een fractie van een seconde in beslag. De omringende huid blijft beschermd door dat snelle tempo. Naarmate de sessies opschieten, zie je merkbaar resultaat. Uiteindelijk geniet je van een zorgeloos gladde huid.

Persoonlijke verzorging en getraind personeel

Klanten zijn soms wat terughoudend als ze voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Nieuwkerken-Waas. Dat is begrijpelijk, het gaat immers vaak om intieme lichaamsdelen. We laten klanten zich op het gemak voelen bij Ontharingsinstituut door extra voorzorgen te nemen.

  • Al onze medewerkers volgden een grondige, medische training. Ze kennen de laser vanbinnen en vanbuiten en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Elke behandeling gebeurt door dezelfde persoon. Zo komt er een vertrouwensband tot stand. Dat stelt je gerust en laat de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verlopen.

vrouwen mannen laserontharing

Een medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut gebruikt voor laserontharing in Nieuwkerken-Waas de diodelaser, een medische laser die werd erkend door de FDA (Food and Drug Administration). Zij hebben de laser uitvoerig onderzocht op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Conclusie: compleet veilig in gebruik! Geen zorgen over brandwondes of permanente schade dus. Andere instituten doen trouwens vaak een beroep op een IPL-laser, maar de effectiviteit ligt een pak lager. De haartjes komen al snel terug bij deze. Niet met de medische laser van Ontharingsinstituut! Eens weg blijven ze weg. Topkwaliteit verzekerd!

Een einde maken aan scheren of waxen? Je droom komt uit bij Ontharingsinstituut! Maak je geen zorgen meer over zichtbare, ongewenste haartjes dankzij onze definitieve laserontharing in Nieuwkerken-Waas. Klaar om te genieten van een gladde, haarvrije huid? Plan je gratis testsessie in!