Een eeuwig gladde huid dankzij laserontharing in Nieuwkerken-Waas

Niet meer hoeven knoeien met scheergel, snijwonden, zichtbare of ingegroeide haartjes? Het is de droom van heel wat vrouwen. Leuk nieuws! Permanente laserontharing in Nieuwkerken-Waas maakt je dromen waar. Ontharingsinstituut werkt volgens een veilige, medische behandeling, waardoor je huid jaren glad blijft. Boek een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte werkwijze.

Voor welke lichaamszones is laserontharing in Nieuwkerken-Waas geschikt?

Dat is simpel: voor alle lichaamszones van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar het gaat verder dan dat. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, alles is mogelijk. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Nieuwkerken-Waas is niet altijd het meest aangename gevoel. Maar maak je geen zorgen, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Hiervoor zijn meestal zo’n vijf à acht sessies nodig. Heb je nog niet het gewenste resultaat na tien sessies? Dan nemen we bij Ontharingsinstituut de kosten voor alle volgende sessies voor onze rekening. Resultaatgarantie krijg je sowieso!

meisje tussen jongens.png

Medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut maakt tijdens de laserontharing in Nieuwkerken-Waas gebruik van de diodelaser, een medische laser die door de FDA (Food and Drug Administration) werd erkend. Onze lasers werden aan uitvoerige testen onderworpen met het oog op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Hun bevindingen? Volledig veilig! Je hoeft je dus geen zorgen te maken over brandwondes of blijvende schade. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar de effectiviteit daarvan ligt heel wat lager. Haartjes komen hierbij al snel terug. Daar heb je met onze medische laser geen last van. Het is een permanente ontharing, weg is weg. Ontharingsinstituut biedt kwaliteit!

Laserontharing in Nieuwkerken-Waas, hoe werkt het?

Tijdens de laserontharing in Nieuwkerken-Waas wordt de kop van het lasertoestel geplaatst op de lichaamszones die jij wenst te ontharen. Het apparaat is zo afgesteld dat het de exacte diepte en plaats van je haarfollikels meet. De laser produceert een lading energie die door het onderhuidse pigment wordt geabsorbeerd. En de haarfollikel? Die wordt vernietigd. Het hele proces neemt maar een fractie van een seconde in beslag. Door dat snelle tempo blijft de omliggende huid beschermd. Je ziet steeds meer resultaat naargelang de sessies vorderen. Na afloop van de volledige behandeling geniet je van een heerlijk gladde huid.

vrouw strandtas roze bikini

Persoonlijke verzorging en getraind personeel

Sommige klanten voelen een terughoudendheid wanneer ze voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Nieuwkerken-Waas. Daar hebben we begrip voor, het gaat immers vaak om intieme lichaamszones. Om onze klanten op het gemak te stellen, nemen we bij Ontharingsinstituut extra voorzorgen.

  • Onze medewerkers kregen een medische training. Ze kennen de laser door en door én weten hoe ze er veilig mee moeten omgaan.
  • Elke behandeling gebeurt door dezelfde persoon. Zo bouw je er een vertrouwensrelatie mee op. Dat stelt je gerust, waardoor de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verloopt.

Nooit meer scheren of harsen? Bij Ontharingsinstituut is het mogelijk! Met onze definitieve laserontharing in Nieuwkerken-Waas maak je je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes. Maak komaf met ontharen en geniet ook van een gladde, haarvrije huid. Probeer het met een gratis testsessie!