Laserontharing in Oelegem voor een gladde huid

Geen geklungel meer met scheerschuim, snijwondjes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Daar dromen heel wat vrouwen van. Goed nieuws voor jou! Met permanente laserontharing in Oelegem blijft het niet bij dromen. Ontharingsinstituut behandelt je op een veilige, medische manier waardoor jouw huid jaren glad blijft. Boek een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte methode.

Laserontharing in Oelegem, hoe werkt het?

Bij laserontharing in Oelegem wordt de kop van het laserapparaat geplaatst op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen. Het apparaat is afgesteld om de precieze diepte en plaats van je haarfollikels vast te stellen. Daarna produceert de laser een lading energie, die door het onderhuidse pigment wordt opgenomen. Nu is de haarfollikel vernietigd. Dit proces duurt maar een fractie van een seconde. Doordat alles zo snel gaat, blijft de omliggende huid beschermd. Naarmate je vordert in de sessies zie je steeds meer resultaat, tot je ten slotte geniet van een heerlijk gladde huid.

meisje tussen jongens.png

Medisch goedgekeurde laser

Voor jouw laserontharing in Oelegem werkt Ontharingsinstituut met de diodelaser, een medische laser die erkend werd door de FDA (Food and Drug Administration). Zij hebben de laser uitvoerig getest op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Resultaat: helemaal veilig! Bezorgd zijn over brandwondes of blijvende schade is dus niet nodig. Andere instituten kiezen trouwens vaak voor een IPL-laser, maar die is niet heel effectief. Je merkt hierbij dat de haartjes al snel terugkomen. Dat gebeurt niet met de medische laser van Ontharingsinstituut! Weg is weg, permanent. Ontharingsinstituut biedt kwaliteit!

Voor welke lichaamsdelen is laserontharing Oelegem een optie?

Dat is simpel: voor alle lichaamsdelen van vrouwen én mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar het gaat nog verder. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het kan allemaal. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Oelegem voelt niet altijd even fijn, afhankelijk van het lichaamsdeel. Maar niets om je zorgen over te maken, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Meestal zijn er zo’n vijf à acht sessies nodig. Heb je na tien sessies nog niet het gewenste resultaat bereikt? Dan nemen we bij Ontharingsinstituut de kosten voor alle volgende sessies voor onze rekening. Zo heb je sowieso resultaatgarantie!

vrouw strandtas roze bikini

Deskundig personeel, persoonlijke verzorging

Er zijn klanten die wat terughoudend zijn voor een laserontharing in Oelegem, zeker wanneer ze voor het eerst een afspraak maken. Dat is niet verwonderlijk want het gaat vaak om intieme lichaamsdelen. Door extra voorzorgen te treffen, proberen we bij Ontharingsinstituut om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Onze medewerkers zijn medisch getraind. De laser kennen ze vanbinnen en vanbuiten én ze weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Elke behandeling gebeurt door dezelfde persoon. Op die manier bouw je samen een vertrouwensrelatie op. We willen je op je gemak doen voelen. Dat laat de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verlopen.

Nooit meer scheren of harsen? Het kan bij Ontharingsinstituut! Dankzij definitieve laserontharing in Oelegem maak je je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes. Wil ook jij genieten van een gladde, haarvrije huid? Probeer het met een gratis testsessie!