fbpx

Geen ongewenste haartjes met laserontharing in Onze-Lieve-Vrouw-Waver

Geen gedoe meer met scheergel, snijwonden, zichtbare of ingegroeide haartjes? Daar dromen heel wat vrouwen van. We hebben goed nieuws! Met permanente laserontharing in Onze-Lieve-Vrouw-Waver blijft het niet bij dromen. De veilige, medische behandeling van Ontharingsinstituut zorgt voor een jarenlange gladde huid. Boek een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte aanpak.

Persoonlijke verzorging door getraind personeel

Klanten die voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Onze-Lieve-Vrouw-Waver, zijn soms wat terughoudend. Dat is begrijpelijk, het gaat immers vaak om intieme lichaamszones. We laten klanten zich op het gemak voelen bij Ontharingsinstituut door extra voorzorgen te nemen.

  • Al onze medewerkers kregen een medische training. Ze kennen de laser door en door én weten hoe ze er veilig mee moeten omgaan.
  • We zorgen ervoor dat elke behandeling door dezelfde persoon wordt uitgevoerd. Op die manier bouw je samen een vertrouwensband op. Dat stelt je gerust, waardoor de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verloopt.

liggende vrouw gladde benen

Hoe gaat laserontharing in Onze-Lieve-Vrouw-Waver in zijn werk?

Bij laserontharing in Onze-Lieve-Vrouw-Waver plaatsen we de kop van het laserapparaat op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen. Het apparaat meet de exacte diepte en plaats van je haarfollikels. Daarna produceert de laser een lading energie, die door het onderliggende pigment wordt geabsorbeerd. De haarfollikel zelf wordt vernietigd. Dat gebeurt allemaal in slechts een fractie van een seconde. Door dat snelle tempo blijft de omringende huid beschermd. Naarmate je vordert in de sessies zie je steeds meer resultaat, tot je uiteindelijk geniet van een heerlijk gladde huid.

Laser is medisch geautoriseerd

Ontharingsinstituut gebruikt een diodelaser tijdens de laserontharing in Onze-Lieve-Vrouw-Waver, een medische laser die de goedkeuring kreeg van de FDA (Food and Drug Administration). Zij hebben de laser uitvoerig geïnspecteerd op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. De diodelaser is met glans geslaagd! Je maakt je dus geen zorgen over brandwondes of permanente schade. Andere instituten gebruiken trouwens vaak een IPL-laser, maar die is een pak minder doeltreffend. Haartjes zijn hierbij niet helemaal weg. Dat gebeurt niet met de medische laser van Ontharingsinstituut! Ze blijven permanent weg. Ontharingsinstituut biedt kwaliteit!

vrouwen mannen laserontharing

Voor welke lichaamszones werkt laserontharing in Onze-Lieve-Vrouw-Waver?

Da’s simpel: laserontharing werkt op elk lichaamsdeel, van vrouwen én mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar het gaat verder dan dat. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, alles is mogelijk. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Onze-Lieve-Vrouw-Waver is niet altijd het meest aangename gevoel. Maar niks om je zorgen over te maken! Het is dat gladde resultaat méér dan waard. Er zijn meestal zo’n vijf à acht behandelingen nodig. Na tien sessies nog niet het gewenste resultaat bereikt? De volgende sessies zijn dan op kosten van Ontharingsinstituut zelf. Je bent zo zeker van resultaat!

Nooit meer moeten scheren of harsen? Ontharingsinstituut maakt het mogelijk! Door onze definitieve laserontharing in Onze-Lieve-Vrouw-Waver hoef je je geen zorgen meer te maken over zichtbare, ongewenste haartjes. Geniet ook van een gladde, haarvrije huid. Kies voor een gratis testsessie!