Geen ongewenste haartjes met laserontharing in Onze-Lieve-Vrouw-Waver

Nooit meer last van snijwondjes, ingegroeide of zichtbare haartjes? Veel mannen en vrouwen dromen ervan. Leuk nieuws! Met permanente laserontharing in Onze-Lieve-Vrouw-Waver blijft het niet bij dromen. De veilige, medische behandeling van Ontharingsinstituut zorgt voor een jarenlange gladde huid. Kies voor een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte methode.

Voor welke lichaamsdelen is laserontharing Onze-Lieve-Vrouw-Waver een optie?

Simpel: laserontharing werkt op elk lichaamsdeel, zowel bij vrouwen als bij mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar daar stopt het niet. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het lukt allemaal. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel voelt laserontharing in Onze-Lieve-Vrouw-Waver niet altijd even leuk. Maar geen zorgen, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Een volledige behandeling bestaat meestal uit zo’n vijf à acht sessies. Nog niet het gewenste resultaat na tien sessies? Dan nemen we bij Ontharingsinstituut de kosten voor alle volgende sessies voor onze rekening. Je bent zo zeker van resultaat!

meisje tussen jongens.png

Persoonlijke verzorging en getraind personeel

Sommige klanten voelen een terughoudendheid wanneer ze voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Onze-Lieve-Vrouw-Waver. Daar hebben we begrip voor, zeker wanneer het gaat om intieme lichaamszones. We laten klanten zich op het gemak voelen bij Ontharingsinstituut door extra voorzorgen te nemen.

  • Onze medewerkers zijn grondig medisch getraind. Ze kennen de laser door en door én weten hoe ze er veilig mee moeten omgaan.
  • We zorgen ervoor dat elke behandeling door dezelfde persoon wordt uitgevoerd. Zo komt er een vertrouwensrelatie tot stand. Dat stelt je gerust, waardoor je je veiliger voelt en de permanente ontharing een stuk aangenamer verloopt.

Een medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut maakt tijdens de laserontharing in Onze-Lieve-Vrouw-Waver gebruik van de diodelaser, een medische laser die door de FDA (Food and Drug Administration) werd goedgekeurd. Onze lasers werden aan uitvoerige testen onderworpen met het oog op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Hun bevindingen? Volledig veilig! Maak je dus geen zorgen over brandwondes of blijvende letsels. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar de effectiviteit daarvan ligt een pak lager. De haartjes komen al snel terug bij deze. Een probleem waar de medische laser van Ontharingsinstituut geen last van heeft! De ontharing is permanent, weg is weg. Kortom, kwaliteit verzekerd!

vrouw strandtas roze bikini

Laserontharing in Onze-Lieve-Vrouw-Waver, hoe werkt het?

De kop van het lasertoestel wordt tijdens de laserontharing in Onze-Lieve-Vrouw-Waver op de lichaamszones die jij wenst te ontharen geplaatst. Het apparaat meet de diepte en locatie van je haarfollikels nauwkeurig op. De laser produceert een lading energie die door het onderliggende pigment wordt opgenomen. En de haarfollikel? Die wordt vernietigd. Het hele proces neemt maar een fractie van een seconde in beslag. Door dat snelle tempo blijft de omringende huid beschermd. Je ziet steeds meer resultaat naargelang de sessies opschieten, tot je uiteindelijk zorgeloos geniet van een heerlijk gladde huid.

Nooit meer moeten scheren of waxen? Je droom komt uit bij Ontharingsinstituut! Dankzij definitieve laserontharing in Onze-Lieve-Vrouw-Waver maak je je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes. Geniet ook van een gladde, haarvrije huid. Plan nu een gratis testsessie!