Laserontharing in Oordegem? Nooit meer scheren!

Gedaan met klungelen met scheergel, snijwondes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Veel vrouwen dromen ervan. Goed nieuws! Permanente laserontharing in Oordegem maakt je dromen waar. De veilige, medische behandeling van Ontharingsinstituut zorgt voor een jarenlange gladde huid. Kies voor een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte werkwijze.

Voor welke lichaamszones is laserontharing in Oordegem geschikt?

Da’s simpel: laserontharing werkt op elk lichaamsdeel, van vrouwen én mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar het gaat nog verder. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, echt alles is mogelijk. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel zorgt laserontharing in Oordegem niet altijd voor het meest aangename gevoel. Maar niets om je zorgen over te maken, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Een volledige behandeling bestaat meestal uit zo’n vijf à acht sessies. Is er na tien sessies nog niet het gewenste resultaat bereikt? In dat geval zijn de volgende sessies op kosten van het Ontharingsinstituut zelf. We doen alles voor een maximaal resultaat!

liggende vrouw gladde benen

Persoonlijke verzorging en getraind personeel

Klanten die voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Oordegem, zijn soms wat terughoudend. Dat snappen we, het gaat immers vaak om intieme lichaamsdelen. Bij Ontharingsinstituut nemen we extra voorzorgen om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Onze medewerkers kregen een medische training. Ze weten perfect hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • De behandeling worden telkens door dezelfde persoon uitgevoerd. Je bouwt er een vertrouwensband mee op. Dat stelt je gerust en laat de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verlopen.

Laserontharing in Oordegem, hoe werkt het?

Bij laserontharing in Oordegem plaatsen we de kop van het laserapparaat op de lichaamszones die jij wenst te ontharen. Het apparaat meet de precieze diepte en plaats van je haarfollikels. Daarna produceert de laser een lading energie, die door het onderliggende pigment wordt opgenomen. Zo verdwijnt de haarfollikel compleet. En dat allemaal in een fractie van een seconde. Dankzij het snelle tempo ondervindt de huid geen beschadiging. Hoe meer sessies je ondergaat, hoe duidelijker je resultaat ziet. Na afloop van de sessies geniet je van een heerlijk gladde huid.

vrouw strandtas roze bikini

Een medisch goedgekeurde laser

Voor jouw laserontharing in Oordegem werkt Ontharingsinstituut met de diodelaser, een medische laser die erkend werd door de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers werden aan uitvoerige testen onderworpen met het oog op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Conclusie: volledig veilig! Geen zorgen over brandwonden of permanente schade dus. Je zorgen maken over brandwondes of blijvende schade is dus niet nodig. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar de effectiviteit daarvan ligt heel wat lager. Je haartjes komen vrij snel terug. Niet met de medische laser van Ontharingsinstituut! Ze blijven permanent weg. Kortom, kwaliteit verzekerd!

Niet meer moeten scheren of harsen? Bij Ontharingsinstituut wordt je droom werkelijkheid! Door onze definitieve laserontharing in Oordegem hoef je je geen zorgen meer te maken over zichtbare, ongewenste haartjes. Klaar om te genieten van een gladde, haarvrije huid? Ontdek het zelf met een gratis testsessie!