fbpx

Laserontharing in Oordegem? Nooit meer scheren!

Niet meer hoeven knoeien met scheergel, snijwondes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Daar dromen heel wat vrouwen van. Leuk nieuws voor jou! Het blijft niet bij dromen met permanente laserontharing in Oordegem. De veilige, medische behandeling van Ontharingsinstituut zorgt voor een jarenlange gladde huid. Probeer het uit met een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte methode.

Voor welke lichaamszones is laserontharing Oordegem een optie?

Dat is simpel: voor alle lichaamsdelen van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar daar stopt het niet. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het lukt allemaal. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel zorgt laserontharing in Oordegem niet altijd voor het meest aangename gevoel. Maar maak je geen zorgen, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Meestal zijn er zo’n vijf à acht sessies nodig. Heb je nog niet het gewenste resultaat na tien sessies? Dan neemt Ontharingsinstituut de kosten van alle vervolgsessies op zich. We doen alles voor een maximaal resultaat!

meisje tussen jongens.png

Hoe gaat laserontharing in Oordegem in zijn werk?

De kop van het lasertoestel wordt tijdens de laserontharing in Oordegem op de lichaamszones die jij wenst te ontharen geplaatst. Het apparaat is zo ingesteld dat het de exacte diepte en locatie van je haarfollikels vaststelt. De laser produceert een lading energie die door het onderhuidse pigment wordt geabsorbeerd. Nu is de haarfollikel vernietigd. Dat gebeurt allemaal in slechts een fractie van een seconde. Door dat snelle tempo blijft de omliggende huid beschermd. Je ziet steeds meer resultaat naargelang de sessies opschieten, tot je uiteindelijk zorgeloos geniet van een heerlijk gladde huid.

Laser is medisch goedgekeurd

Ontharingsinstituut gebruikt voor laserontharing in Oordegem de diodelaser, een medische laser die werd goedgekeurd door de FDA (Food and Drug Administration). Zij voerden strenge testen uit met het oog op risico’s op korte en lange termijn. Resultaat: compleet veilig! Je maakt je dus geen zorgen over brandwondes of blijvende letsels. Andere instituten gebruiken trouwens vaak een IPL-laser, maar die is een pak minder doeltreffend. Je merkt hierbij dat de haartjes al snel terugkomen. Maar daar heb je met de medische laser van Ontharingsinstituut geen last van! Weg is weg, onze ontharing is permanent. Ontharingsinstituut biedt kwaliteit!

vrouwen mannen laserontharing

Deskundig personeel, persoonlijke verzorging

Er zijn klanten die wat terughoudend zijn voor een laserontharing in Oordegem, zeker wanneer ze voor het eerst een afspraak maken. Dat is begrijpelijk, het gaat immers vaak om intieme lichaamsdelen. Daarom nemen we bij Ontharingsinstituut extra voorzorgen om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Al onze medewerkers volgden een grondige, medische training. Ze kennen de laser door en door én weten hoe ze er veilig mee moeten omgaan.
  • Elke behandeling gebeurt door dezelfde persoon. Zo bouw je er een vertrouwensband mee op. Dat stelt je gerust en laat de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verlopen.

Nooit meer moeten scheren of harsen? Bij Ontharingsinstituut is het mogelijk! Met onze definitieve laserontharing in Oordegem maak je je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes. Geniet ook van een gladde, haarvrije huid. Vraag een gratis testsessie aan!