fbpx

Nooit meer scheren dankzij laserontharing in Oostakker

Geen snijwonden, zichtbare of ingegroeide haartjes en geklungel met scheerschuim meer? Daar dromen heel wat vrouwen van. We hebben goed nieuws! Permanente laserontharing in Oostakker maakt je dromen waar. De veilige, medische behandeling van Ontharingsinstituut zorgt voor een jarenlange gladde huid. Boek een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte methode.

Laser is medisch goedgekeurd

Ontharingsinstituut werkt voor jouw laserontharing in Oostakker met de diodelaser, een medische laser die werd geautoriseerd door de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers werden overvloedig onderzocht op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Hun bevindingen? Volledig veilig! Je zorgen maken over brandwonden of blijvende schade is dus niet nodig. Andere instituten gebruiken trouwens vaak een IPL-laser, maar die is een pak minder effectief. Je merkt hierbij dat de haartjes al snel terugkomen. Niet met de medische laser van Ontharingsinstituut! Weg is weg, onze ontharing is permanent. Kwaliteit verzekerd!

meisje tussen jongens.png

Hoe werkt laserontharing in Oostakker?

Tijdens de laserontharing in Oostakker wordt de kop van het laserapparaat op de lichaamszones die jij wenst te ontharen geplaatst. Het apparaat meet de diepte en locatie van je haarfollikels nauwkeurig op. Daarna produceert de laser een lading energie, die door het onderliggende pigment wordt geabsorbeerd. De haarfollikel zelf is nu vernietigd. Dit proces duurt maar een fractie van een seconde. Door dat snelle tempo ondervindt de huid geen beschadiging. Naarmate de sessies opschieten, zie je merkbaar resultaat. Uiteindelijk geniet je van een zorgeloos gladde huid.

Voor welke lichaamszones is laserontharing Oostakker een optie?

Simpel: laserontharing werkt op elk lichaamsdeel, zowel bij vrouwen als bij mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar het gaat verder dan dat. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het kan allemaal. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel is laserontharing in Oostakker niet geheel pijnloos. Maar geen zorgen, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Hiervoor zijn meestal zo’n vijf à acht sessies nodig. Heb je na tien sessies nog niet het gewenste resultaat bereikt? Dan zijn alle vervolgsessies op kosten van Ontharingsinstituut zelf. Resultaatgarantie heb je sowieso!

vrouw water laserontharing

Deskundig personeel, persoonlijke verzorging

Soms voelen klanten zich terughoudend wanneer ze voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Oostakker. Daar hebben we begrip voor, zeker wanneer het gaat om intieme lichaamszones. Daarom stellen we bij Ontharingsinstituut onze klanten op het gemak door extra voorzorgen te nemen.

  • Al onze medewerkers kregen een medische training. Ze kennen de laser blindelings en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Bij iedere behandeling krijg je dezelfde persoon. Zo ontstaat er een vertrouwensrelatie. Dat stelt je gerust, waardoor de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verloopt.

Gedaan met scheren of harsen? Het is mogelijk bij Ontharingsinstituut! Je maakt je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes met onze definitieve laserontharing in Oostakker. Wil ook jij genieten van een gladde, haarvrije huid? Plan nu een gratis testsessie!