Nooit meer scheren dankzij laserontharing in Oostakker

Nooit meer knoeien met scheerschuim, geen snijwonden, zichtbare of ingegroeide haartjes? Het is de droom van heel wat vrouwen. Goed nieuws voor jou! Het hoeft niet bij dromen te blijven dankzij permanente laserontharing in Oostakker. Ontharingsinstituut zorgt ervoor dat je huid jaren glad blijft met een veilige, medische behandeling. Probeer het uit met een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte aanpak.

Een medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut maakt tijdens de laserontharing in Oostakker gebruik van de diodelaser, een medische laser die door de FDA (Food and Drug Administration) werd geautoriseerd. Onze lasers zijn grondig getest op risico’s op korte en lange termijn. Conclusie: compleet veilig! Geen zorgen over brandwondes of permanente letsels dus. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over brandwonden of blijvende letsels. Andere instituten doen trouwens vaak een beroep op een IPL-laser, maar die is niet erg effectief. De haartjes komen al snel terug bij deze. Een probleem waar de medische laser van Ontharingsinstituut geen last van heeft! Het is een permanente ontharing, weg is weg. Topkwaliteit verzekerd!

laserontharing vrouw oksel

Persoonlijke verzorging en getraind personeel

Wanneer klanten voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Oostakker, zijn ze soms wat terughoudend. Dat is niet verwonderlijk want het gaat vaak om intieme lichaamsdelen. Bij Ontharingsinstituut nemen we extra voorzorgen om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Onze medewerkers hebben een medische training achter de rug. Ze weten perfect hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Bij iedere behandeling krijg je dezelfde persoon. Zo ontstaat er een vertrouwensrelatie. Dat stelt je op je gemak, waardoor de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verloopt.

Hoe gaat laserontharing in Oostakker in zijn werk?

Bij de laserontharing in Oostakker wordt de kop van het lasertoestel geplaatst op de zones die jij wil ontharen. Het apparaat meet de exacte diepte en plaats van je haarfollikels. Vervolgens produceert de laser een lading energie, die door het onderliggende pigment wordt opgenomen. En de haarfollikel? Die wordt vernietigd. En dat alles in slechts een fractie van een seconde. Door dat snelle tempo ondervindt de huid geen beschadiging. Hoe meer sessies je achter de rug hebt, hoe duidelijker het resultaat. Na de volledige behandeling geniet je zonder zorgen van een heerlijk gladde huid.

vrouwen mannen laserontharing

Voor welke lichaamsdelen is laserontharing Oostakker een optie?

Dat is simpel: voor alle lichaamsdelen van vrouwen én mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar het gaat nog verder. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, alles is mogelijk. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel voelt laserontharing in Oostakker niet altijd even fijn. Maar maak je geen zorgen, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Je hebt meestal zo’n vijf à acht behandelingen nodig. Is er na tien sessies nog niet het gewenste resultaat bereikt? Dan zijn de volgende sessies op kosten van Ontharingsinstituut zelf. Zo heb je sowieso resultaatgarantie!

Niet meer moeten scheren of harsen? Bij Ontharingsinstituut wordt je droom werkelijkheid! Je hoeft je geen zorgen meer te maken over zichtbare of ongewenste haartjes. Daar zorgt onze definitieve laserontharing in Oostakker voor. Wil ook jij genieten van een gladde, haarvrije huid? Kies voor een gratis testsessie!