fbpx

Gedaan met scheren dankzij laserontharing in Opdorp

Geen snijwondes, zichtbare of ingegroeide haartjes en geklungel met scheerschuim meer? Veel mannen en vrouwen dromen ervan. Goed nieuws! Permanente laserontharing in Opdorp doet je droom uitkomen. Ontharingsinstituut werkt volgens een veilige, medische behandeling, waardoor je huid jarenlang glad blijft. Maak een afspraak voor een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte werkwijze.

Deskundig personeel, persoonlijke verzorging

Klanten die voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Opdorp, zijn soms wat terughoudend. Begrijpelijk, het gaat immers om intieme lichaamszones. Om onze klanten op het gemak te stellen, nemen we bij Ontharingsinstituut extra voorzorgen.

  • Onze medewerkers zijn grondig medisch getraind. Ze weten perfect hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • We zorgen ervoor dat elke behandeling door dezelfde persoon wordt uitgevoerd. Er ontstaat zo een vertrouwensband. Dat stelt je gerust, waardoor je je veiliger voelt en de permanente ontharing een stuk aangenamer verloopt.

liggende vrouw gladde benen

Een medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut gebruikt voor laserontharing in Opdorp de diodelaser, een medische laser die werd geautoriseerd door de FDA (Food and Drug Administration). Zij voerden strenge testen uit met het oog op risico’s op korte en lange termijn. Conclusie: helemaal veilig in gebruik! Je maakt je dus geen zorgen over brandwonden of permanente schade. Andere instituten doen trouwens vaak een beroep op een IPL-laser, maar de effectiviteit ligt een pak lager. Hierbij komen je haartjes vrij snel terug. Daar heb je met onze medische laser geen last van. Eens weg blijven ze weg. Kortom, kwaliteit verzekerd!

Hoe gaat laserontharing in Opdorp in zijn werk?

De kop van het lasertoestel wordt tijdens de laserontharing in Opdorp op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen geplaatst. Het apparaat is afgesteld om de precieze diepte en plaats van je haarfollikels vast te stellen. Daarna produceert de laser een lading energie. Die wordt vervolgens door het onderhuidse pigment opgenomen. Zo verdwijnt de haarfollikel helemaal. Het hele proces duurt slecht een fractie van een seconde. De huid ondervindt geen beschadiging door dat snelle tempo. Naarmate de sessies opschieten, zie je merkbaar resultaat. Uiteindelijk geniet je van een zonder zorgen gladde huid.

vrouw strandtas roze bikini

Voor welke lichaamszones werkt laserontharing in Opdorp?

Simpel: laserontharing werkt op elk lichaamsdeel, van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar er is meer. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, alles is mogelijk. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Opdorp voelt op het moment zelf niet altijd een leuk (afhankelijk van het lichaamsdeel). Maar niets om je zorgen over te maken, je vindt het dat gladde resultaat ongetwijfeld méér dan waard. Er zijn meestal zo’n vijf à acht behandelingen nodig. Heb je nog niet het gewenste resultaat bereikt na tien sessies? Dan nemen we bij Ontharingsinstituut de kosten voor alle volgende sessies voor onze rekening. Resultaatgarantie heb je sowieso!

Nooit meer scheren of waxen? Bij Ontharingsinstituut kan het! Je hoeft je geen zorgen meer te maken over zichtbare of ongewenste haartjes. Daar zorgt onze definitieve laserontharing in Opdorp voor. Ook jij kan genieten van een gladde, haarvrije huid. Plan je gratis testsessie in!