fbpx

Geniet van een gladde huid met laserontharing in Oppuurs

Nooit meer knoeien met scheergel, geen snijwondjes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Veel mannen en vrouwen dromen ervan. Leuk nieuws voor jou! Het blijft niet bij dromen dankzij permanente laserontharing in Oppuurs. Ontharingsinstituut biedt een veilige, medische behandeling aan waardoor jouw huid jarenlang glad blijft. Probeer het uit met een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte werkwijze.

Een medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut gebruikt voor laserontharing in Oppuurs de diodelaser, een medische laser die werd goedgekeurd door de FDA (Food and Drug Administration). Zij voerden strenge testen uit met het oog op risico’s op korte en lange termijn. De uitkomst? Volledig veilig! Bezorgd zijn over brandwonden of blijvende schade is dus niet nodig. Andere instituten kiezen trouwens vaak voor een IPL-laser, maar die is niet heel effectief. Je merkt hierbij dat de haartjes al snel terugkomen. Niet met onze medische laser! De ontharing is permanent, weg is weg. Kortom, kwaliteit verzekerd!

meisje tussen jongens.png

Laserontharing in Oppuurs, hoe werkt het?

Bij de laserontharing in Oppuurs wordt de kop van het laserapparaat geplaatst op de zones die jij wil ontharen. Het apparaat is ingesteld om de exacte diepte en plaats van je haarfollikels vast te stellen. Vervolgens produceert de laser een lading energie, die door het onderliggende pigment wordt opgenomen. En de haarfollikel? Die wordt vernietigd. En dat alles in slechts een fractie van een seconde. De omringende huid blijft beschermd door dat snelle tempo. Naarmate de sessies opschieten, zie je merkbaar resultaat. Uiteindelijk geniet je van een zorgeloos gladde huid.

Persoonlijke verzorging en getraind personeel

Er zijn klanten die wat terughoudend zijn voor een laserontharing in Oppuurs, zeker wanneer ze voor het eerst langskomen. Dat snappen we, het gaat immers vaak om intieme lichaamsdelen. Daarom maken we het bij Ontharingsinstituut onze klanten zo comfortabel mogelijk door een aantal voorzorgen te nemen.

  • Onze medewerkers zijn grondig medisch getraind. Ze kennen de laser blindelings en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Elke behandeling gebeurt door dezelfde persoon. Zo bouw je er een vertrouwensrelatie mee op. We willen je op je gemak doen voelen. Dat laat de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verlopen.

vrouwen mannen laserontharing

Voor welke lichaamsdelen werkt laserontharing in Oppuurs?

Simpel: elk lichaamsdeel is geschikt, zowel van vrouwen als van mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar het gaat nog verder. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het kan allemaal. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Oppuurs voelt niet altijd even prettig, afhankelijk van het lichaamsdeel. Maar maak je er geen zorgen over, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Een volledige behandeling bestaat meestal uit zo’n vijf à acht sessies. Heb je na tien sessies nog niet het gewenste resultaat bereikt? De volgende sessies zijn dan op kosten van Ontharingsinstituut zelf. Resultaatgarantie krijg je sowieso!

Een einde maken aan scheren of harsen? Bij Ontharingsinstituut is het mogelijk! Door onze definitieve laserontharing in Oppuurs hoef je je geen zorgen meer te maken over zichtbare, ongewenste haartjes. Maak komaf met ontharen en geniet ook van een gladde, haarvrije huid. Probeer het met een gratis testsessie!