Genieten van een gladde huid door laserontharing in Opwijk

Geen geklungel meer met scheerschuim, snijwondes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Het is de droom van veel vrouwen. Leuk nieuws voor jou! Dankzij permanente laserontharing in Opwijk blijft het niet bij dromen. Ontharingsinstituut zorgt voor een veilige, medische behandeling waardoor je huid jaren glad blijft. Maak een afspraak voor een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte aanpak.

Een medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut gebruikt een diodelaser tijdens de laserontharing in Opwijk, een medische laser die de goedkeuring kreeg van de FDA (Food and Drug Administration). Zij hebben de laser overvloedig gecontroleerd op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Hun bevindingen? Volledig veilig! Maak je dus geen zorgen over brandwonden of blijvende schade. Andere instituten doen trouwens vaak een beroep op een IPL-laser, maar de effectiviteit ligt een pak lager. Haartjes blijven hierbij terugkomen. Niet met de medische laser van Ontharingsinstituut! Ze blijven permanent weg. Kwaliteit verzekerd!

meisje tussen jongens.png

Hoe werkt laserontharing in Opwijk?

Bij laserontharing in Opwijk plaatsen we de kop van het lasertoestel op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen. Het apparaat is afgesteld om de precieze diepte en locatie van je haarfollikels vast te stellen. Daarna produceert de laser een lading energie. Die wordt vervolgens door het onderhuidse pigment geabsorbeerd. Nu is de haarfollikel vernietigd. Dat gebeurt allemaal in slechts een fractie van een seconde. De omliggende huid blijft beschermd dankzij het snelle tempo. Je ziet steeds meer resultaat naarmate de sessies vorderen, tot je ten slotte zonder zorgen geniet van een heerlijk gladde huid.

Deskundig personeel, persoonlijke verzorging

Er zijn klanten die wat terughoudend zijn voor een laserontharing in Opwijk, zeker wanneer ze voor het eerst een afspraak maken. Daar hebben we begrip voor, het gaat immers vaak om intieme lichaamszones. We laten klanten zich op het gemak voelen bij Ontharingsinstituut door extra voorzorgen te nemen.

  • Onze medewerkers hebben een medische training achter de rug. De laser kennen ze vanbinnen en vanbuiten én ze weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Het is steeds dezelfde persoon die je behandeling uitvoert. Zo komt er een vertrouwensband tot stand. Dat stelt je gerust, waardoor je je veiliger voelt en de permanente ontharing een stuk aangenamer verloopt.

vrouw strandtas roze bikini

Voor welke lichaamsdelen is laserontharing in Opwijk geschikt?

Simpel: voor alle lichaamsdelen van vrouwen én mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar het gaat nog verder. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, echt alles is mogelijk. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Opwijk voelt op het moment zelf niet altijd een aangenaam (afhankelijk van het lichaamsdeel). Maar geen zorgen, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Er zijn meestal zo’n vijf à acht behandelingen nodig. Heb je na tien sessies nog niet het gewenste resultaat bereikt? Dan nemen we bij Ontharingsinstituut de kosten voor alle volgende sessies voor onze rekening. Je bent zo zeker van resultaat!

Gedaan met scheren of harsen? Ontharingsinstituut maakt het mogelijk! Je maakt je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes met onze definitieve laserontharing in Opwijk. Wil ook jij genieten van een gladde, haarvrije huid? Probeer het met een gratis testsessie!