fbpx

Een eeuwig gladde huid dankzij laserontharing in Ottergem

Nooit meer last van snijwondes, ingegroeide of zichtbare haartjes? Daar dromen heel wat vrouwen van. Goed nieuws! Het hoeft niet bij dromen te blijven dankzij permanente laserontharing in Ottergem. Ontharingsinstituut behandelt je op een veilige, medische manier waardoor jouw huid jaren glad blijft. Boek een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte methode.

Laser is medisch erkend

Voor jouw laserontharing in Ottergem gebruikt Ontharingsinstituut de diodelaser. De medische laser kreeg de goedkeuring van de Food and Drug Administration (FDA). Dergelijke lasers werden aan strenge testen onderworpen waarbij ze werden gekeurd op risico’s op korte en lange termijn. Resultaat: helemaal veilig! Geen stress over permanente schade of brandwonden dus. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar de effectiviteit daarvan ligt een pak lager. De haartjes komen al snel terug bij deze. Niet met de medische laser van Ontharingsinstituut! Ze blijven permanent weg. Topkwaliteit verzekerd!

liggende vrouw gladde benen

Hoe werkt laserontharing in Ottergem?

Bij laserontharing in Ottergem plaatsen we de kop van het laserapparaat op de lichaamszones die jij wenst te ontharen. Het apparaat meet de precieze diepte en plaats van je haarfollikels. Vervolgens produceert de laser een lading energie, die door het onderliggende pigment wordt opgenomen. De haarfollikel zelf wordt vernietigd. Dit proces duurt maar een fractie van een seconde. De huid ondervindt geen beschadiging door dat snelle tempo. Naarmate de sessies vorderen, zie je steeds meer resultaat, tot je uiteindelijk zonder zorgen geniet van een heerlijk gladde huid.

Voor welke lichaamsdelen werkt laserontharing in Ottergem?

Simpel: elk lichaamsdeel is geschikt, zowel van vrouwen als van mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar daar stopt het niet. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, echt alles kan. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Ottergem voelt op het moment zelf niet altijd een aangenaam (afhankelijk van het lichaamsdeel). Maar maak je er geen zorgen over, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Meestal zijn er zo’n vijf à acht sessies nodig. Is er na tien sessies nog niet het gewenste resultaat bereikt? Dan nemen we bij Ontharingsinstituut de kosten voor alle volgende sessies voor onze rekening. Resultaatgarantie krijg je sowieso!

vrouw water laserontharing

Deskundig personeel, persoonlijke verzorging

Wanneer klanten voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Ottergem, zijn ze soms wat terughoudend. Dat is niet verwonderlijk want het gaat vaak om intieme lichaamszones. Daarom stellen we bij Ontharingsinstituut onze klanten op het gemak door extra voorzorgen te nemen.

  • Onze medewerkers zijn medisch getraind. Ze kennen de laser door en door én weten hoe ze er veilig mee moeten omgaan.
  • Elke behandeling wordt door dezelfde specialist uitgevoerd. Zo bouw je er een vertrouwensband mee op. Dat stelt je gerust, waardoor je je veiliger voelt en de permanente ontharing een stuk aangenamer verloopt.

Gedaan met scheren of waxen? Je droom komt uit bij Ontharingsinstituut! Onze definitieve laserontharing in Ottergem zorgt ervoor dat je je nooit meer zorgen hoeft te maken over zichtbare, ongewenste haartjes. Ook komaf maken met ontharen en genieten van een gladde, haarvrije huid? Plan nu een gratis testsessie!