Een eeuwig gladde huid dankzij laserontharing in Ottergem

Geen gedoe meer met scheerschuim, snijwonden, zichtbare of ingegroeide haartjes? Daar dromen heel wat vrouwen van. Leuk nieuws voor jou! Met permanente laserontharing in Ottergem blijft het niet bij dromen. De veilige, medische behandeling van Ontharingsinstituut zorgt voor een jarenlange gladde huid. Ontdek het zelf met een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte aanpak.

Voor welke lichaamsdelen is laserontharing in Ottergem geschikt?

Dat is simpel: voor alle lichaamszones van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar het gaat nog verder. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, alles is mogelijk. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Ottergem voelt niet altijd even prettig, afhankelijk van het lichaamsdeel. Maar niets om je zorgen over te maken, voor dat gladde resultaat heb je het er zeker voor over. Meestal zijn er zo’n vijf à acht sessies nodig. Heb je nog niet het gewenste resultaat bereikt na tien sessies? Dan neemt Ontharingsinstituut de kosten van alle vervolgsessies op zich. Zo heb je sowieso resultaatgarantie!

meisje tussen jongens.png

Hoe gaat laserontharing in Ottergem in zijn werk?

Tijdens de laserontharing in Ottergem wordt de kop van het laserapparaat op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen geplaatst. Het apparaat meet de diepte en plaats van je haarfollikels nauwkeurig op. De laser produceert daarna een lading energie, die wordt geabsorbeerd door het onderliggende pigment. En de haarfollikel? Die wordt vernietigd. Dit proces duurt maar een fractie van een seconde. Dankzij het snelle tempo ondervindt de huid geen beschadiging. Hoe meer sessies je achter de rug hebt, hoe duidelijker het resultaat. Na de volledige behandeling geniet je zorgeloos van een heerlijk gladde huid.

Laser is medisch goedgekeurd

Voor jouw laserontharing in Ottergem werkt Ontharingsinstituut met de diodelaser, een medische laser die goedgekeurd werd door de FDA (Food and Drug Administration). Zij hebben de laser uitvoerig onderzocht op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Resultaat: compleet veilig! Je zorgen maken over brandwonden of permanente letsels is dus niet nodig. Andere instituten gebruiken trouwens vaak een IPL-laser, maar die is een pak minder doeltreffend. Haartjes zijn hierbij niet helemaal weg. Niet met onze medische laser! Weg is weg, permanent. Kortom, kwaliteit verzekerd!

vrouwen mannen laserontharing

Deskundig personeel, persoonlijke verzorging

Sommige klanten voelen een terughoudendheid wanneer ze voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Ottergem. Dat is niet verwonderlijk want het gaat vaak om intieme lichaamszones. Bij Ontharingsinstituut nemen we extra voorzorgen om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Onze medewerkers hebben een medische training achter de rug. De laser kennen ze vanbinnen en vanbuiten én ze weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Het is steeds dezelfde persoon die je behandeling uitvoert. Zo ontstaat er een vertrouwensband. Dat stelt je gerust en laat de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verlopen.

Niet meer scheren of waxen? Bij Ontharingsinstituut kan het! Door onze definitieve laserontharing in Ottergem hoef je je geen zorgen meer te maken over zichtbare, ongewenste haartjes. Geniet ook van een gladde, haarvrije huid. Plan je gratis testsessie in!