fbpx

Laserontharing in Oudegem zorgt voor een ultragladde huid

Geen gedoe meer met scheergel, snijwonden, zichtbare of ingegroeide haartjes? Er dromen veel vrouwen van. Leuk nieuws! Het blijft niet bij dromen met permanente laserontharing in Oudegem. Ontharingsinstituut biedt een veilige, medische behandeling aan waardoor jouw huid jaren glad blijft. Boek een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte aanpak.

Een medisch goedgekeurde laser

Voor jouw laserontharing in Oudegem werkt Ontharingsinstituut met de diodelaser, een medische laser die goedgekeurd werd door de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers werden aan uitvoerige testen onderworpen met het oog op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. De uitkomst? Volledig veilig! Geen zorgen over brandwondes of blijvende letsels dus. Andere instituten doen trouwens vaak een beroep op een IPL-laser, maar die is niet heel effectief. Haartjes blijven hierbij terugkomen. Een probleem waar de medische laser van Ontharingsinstituut geen last van heeft! De ontharing is permanent, weg is weg. Kortom, kwaliteit verzekerd!

laserontharing vrouw oksel

Voor welke lichaamszones is laserontharing in Oudegem geschikt?

Simpel: laserontharing werkt op elk lichaamsdeel, zowel bij vrouwen als bij mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar het gaat nog verder. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het is allemaal mogelijk. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Oudegem bezorgt je niet altijd het meest aangename gevoel, afhankelijk van het lichaamsdeel. Maar niets om je zorgen over te maken! Het is dat gladde resultaat méér dan waard. Er zijn meestal zo’n vijf à acht behandelingen nodig. Heb je na tien sessies nog niet het gewenste resultaat? In dat geval zijn de volgende sessies op kosten van het Ontharingsinstituut zelf. We doen alles voor een maximaal resultaat!

Hoe gaat laserontharing in Oudegem in zijn werk?

De kop van het lasertoestel wordt tijdens de laserontharing in Oudegem op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen geplaatst. Het apparaat is zo ingesteld dat het de diepte en locatie van je haarfollikels nauwkeurig meet. Daarna produceert de laser een lading energie. Die wordt vervolgens door het onderliggende pigment opgenomen. De haarfollikel zelf is nu vernietigd. En dat alles in slechts een fractie van een seconde. Dankzij het snelle tempo ondervindt de huid geen beschadiging. Je ziet steeds meer resultaat naargelang de sessies vorderen, tot je uiteindelijk zorgeloos geniet van een heerlijk gladde huid.

vrouw strandtas roze bikini

Deskundig personeel, persoonlijke verzorging

Klanten die voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Oudegem, zijn soms wat terughoudend. Dat is begrijpelijk, zeker wanneer het om intieme lichaamsdelen gaat. Door extra voorzorgen te treffen, proberen we bij Ontharingsinstituut om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Onze medewerkers zijn medisch getraind. Ze kennen elk hoekje en kantje van de laser en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten omgaan.
  • We zorgen ervoor dat elke behandeling door dezelfde persoon wordt uitgevoerd. Zo bouw je er een vertrouwensband mee op. Dat stelt je gerust en laat de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verlopen.

Een einde maken aan scheren of harsen? Het kan bij Ontharingsinstituut! Dankzij definitieve laserontharing in Oudegem maak je je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes. Ook jij kan genieten van een gladde, haarvrije huid. Plan nu een gratis testsessie!