Geen ongewenste haartjes met laserontharing in Pulderbos

Geen snijwonden, zichtbare of ingegroeide haartjes en geklungel met scheergel meer? Veel vrouwen dromen ervan. Goed nieuws! Dankzij permanente laserontharing in Pulderbos blijft het niet bij dromen. Ontharingsinstituut biedt een veilige, medische behandeling aan waardoor jouw huid jarenlang glad blijft. Boek een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte methode.

Persoonlijke verzorging door getraind personeel

Sommige klanten voelen een terughoudendheid wanneer ze voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Pulderbos. Daar hebben we begrip voor, zeker wanneer het gaat om intieme lichaamsdelen. Om onze klanten op het gemak te stellen, nemen we bij Ontharingsinstituut extra voorzorgen.

  • Al onze medewerkers volgden een grondige, medische training. Ze kennen elk hoekje en kantje van de laser en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten omgaan.
  • We zorgen ervoor dat elke behandeling door dezelfde persoon wordt uitgevoerd. Op die manier bouw je samen een vertrouwensband op. Dat stelt je op je gemak, waardoor de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verloopt.

meisje tussen jongens.png

Laserontharing in Pulderbos, hoe werkt het?

Bij laserontharing in Pulderbos wordt op de lichaamszones die jij wenst te ontharen de kop van het lasertoestel geplaatst. Het apparaat stelt nauwkeurig de diepte en plaats van je haarfollikels vast. De laser produceert een lading energie, waarna die door het onderhuidse pigment wordt geabsorbeerd. En de haarfollikel? Die wordt vernietigd. En dat alles in slechts een fractie van een seconde. Doordat alles zo snel gaat, blijft de omliggende huid beschermd. Naarmate je vordert in de sessies zie je steeds meer resultaat, tot je ten slotte geniet van een heerlijk gladde huid.

Een medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut maakt tijdens de laserontharing in Pulderbos gebruik van de diodelaser, een medische laser die door de FDA (Food and Drug Administration) werd geautoriseerd. Onze lasers zijn uitvoerig geïnspecteerd op risico’s op korte en lange termijn. Conclusie: helemaal veilig in gebruik! Geen zorgen over brandwondes of blijvende schade dus. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar de effectiviteit daarvan ligt heel wat lager. Hierbij komen je haartjes vrij snel terug. Maar daar heb je met de medische laser van Ontharingsinstituut geen last van! Ze blijven permanent weg. Ontharingsinstituut biedt kwaliteit!

vrouw strandtas roze bikini

Voor welke lichaamszones is laserontharing in Pulderbos geschikt?

Simpel: laserontharing werkt op elk lichaamsdeel, van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar er is meer. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, echt alles is mogelijk. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Pulderbos bezorgt je niet altijd het meest aangename gevoel, afhankelijk van het lichaamsdeel. Maar maak je geen zorgen, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Je hebt meestal zo’n vijf à acht behandelingen nodig. Is er na tien sessies nog niet het gewenste resultaat bereikt? Dan zijn de volgende sessies op kosten van Ontharingsinstituut zelf. Resultaatgarantie heb je sowieso!

Nooit meer scheren of harsen? Ontharingsinstituut maakt het mogelijk! Met onze definitieve laserontharing in Pulderbos maak je je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes. Maak komaf met ontharen en geniet ook van een gladde, haarvrije huid. Plan je gratis testsessie in!