Gedaan met scheren dankzij laserontharing in Ramsdonk

Niet meer hoeven knoeien met scheergel, snijwondjes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Veel vrouwen dromen ervan. Leuk nieuws! Permanente laserontharing in Ramsdonk maakt je dromen waar. Ontharingsinstituut zorgt ervoor dat je huid jaren glad blijft met een veilige, medische behandeling. Probeer het uit met een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte werkwijze.

Een medisch goedgekeurde laser

Voor jouw laserontharing in Ramsdonk werkt Ontharingsinstituut met de diodelaser, een medische laser die goedgekeurd werd door de FDA (Food and Drug Administration). Zij hebben de laser uitvoerig onderzocht op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Conclusie: compleet veilig in gebruik! Geen stress over blijvende letsels of brandwondes dus. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar de effectiviteit daarvan ligt heel wat lager. De haartjes komen al snel terug bij deze. Maar daar heb je met de medische laser van Ontharingsinstituut geen last van! Weg is weg, onze ontharing is permanent. Kortom, Ontharingsinstituut biedt kwaliteit.

meisje tussen jongens.png

Persoonlijke verzorging en getraind personeel

Klanten zijn soms wat terughoudend als ze voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Ramsdonk. Dat snappen we, het gaat immers vaak om intieme lichaamszones. Daarom maken we het bij Ontharingsinstituut onze klanten zo comfortabel mogelijk door een aantal voorzorgen te nemen.

  • Al onze medewerkers volgden een grondige, medische training. Ze kennen de laser op hun duimpje en weten perfect hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Bij iedere behandeling krijg je dezelfde persoon. Je bouwt er een vertrouwensband mee op. Dat stelt je gerust, waardoor je je veiliger voelt en de permanente ontharing een stuk aangenamer verloopt.

Hoe gaat laserontharing in Ramsdonk in zijn werk?

Bij de laserontharing in Ramsdonk wordt de kop van het laserapparaat geplaatst op de zones die jij wil ontharen. Het apparaat is afgesteld om de exacte diepte en locatie van je haarfollikels vast te stellen. De laser produceert een lading energie, waarna die door het onderhuidse pigment wordt geabsorbeerd. Zo verdwijnt de haarfollikel volledig. Dat gebeurt allemaal in slechts een fractie van een seconde. Door dat snelle tempo ondervindt de huid geen beschadiging. Naarmate de sessies opschieten, zie je merkbaar resultaat. Uiteindelijk geniet je van een zonder zorgen gladde huid.

vrouw water laserontharing

Voor welke lichaamszones is laserontharing in Ramsdonk geschikt?

Simpel: elk lichaamsdeel is geschikt, zowel van vrouwen als van mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar het gaat verder dan dat. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het kan allemaal. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel zorgt laserontharing in Ramsdonk niet altijd voor het meest aangename gevoel. Maar niets om je zorgen over te maken, je vindt het dat gladde resultaat ongetwijfeld méér dan waard. Een volledige behandeling bestaat meestal uit zo’n vijf à acht sessies. Heb je na tien sessies nog niet het gewenste resultaat bereikt? Dan neemt Ontharingsinstituut de kosten van de volgende sessies op zich. Zo heb je sowieso resultaatgarantie!

Gedaan met scheren of waxen? Bij Ontharingsinstituut wordt je droom werkelijkheid! Door onze definitieve laserontharing in Ramsdonk hoef je je geen zorgen meer te maken over zichtbare, ongewenste haartjes. Klaar om te genieten van een gladde, haarvrije huid? Ontdek het zelf met een gratis testsessie!