Een eeuwig gladde huid dankzij laserontharing in Ruisbroek

Gedaan met knoeien met scheerschuim, snijwondjes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Veel vrouwen dromen ervan. Leuk nieuws! Het blijft niet bij dromen dankzij permanente laserontharing in Ruisbroek. Ontharingsinstituut werkt volgens een veilige, medische behandeling, waardoor je huid jarenlang glad blijft. Vraag een gratis testsessie aan en laat je verrassen door onze zachte werkwijze.

Voor welke lichaamszones is laserontharing Ruisbroek een optie?

Simpel: elk lichaamsdeel is geschikt, zowel van vrouwen als van mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar het gaat nog verder. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, alles is mogelijk. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Ruisbroek voelt niet altijd even leuk, afhankelijk van het lichaamsdeel. Maar maak je geen zorgen, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Meestal bestaat een volledige behandeling uit zo’n vijf à acht sessies. Heb je nog niet het gewenste resultaat bereikt na tien sessies? Dan zijn alle vervolgsessies op kosten van Ontharingsinstituut zelf. Resultaatgarantie krijg je sowieso!

laserontharing vrouw oksel

Deskundig personeel, persoonlijke verzorging

Wanneer klanten voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Ruisbroek, zijn ze soms wat terughoudend. Dat snappen we, het gaat immers vaak om intieme lichaamszones. Bij Ontharingsinstituut nemen we extra voorzorgen om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Onze medewerkers kregen een medische training. Ze kennen de laser door en door én weten hoe ze er veilig mee moeten omgaan.
  • Elke behandeling wordt door dezelfde specialist uitgevoerd. Je bouwt er een vertrouwensband mee op. Dat stelt je gerust en laat de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verlopen.

Medisch goedgekeurde laser

Voor jouw laserontharing in Ruisbroek werkt Ontharingsinstituut met de diodelaser, een medische laser die erkend werd door de FDA (Food and Drug Administration). Dergelijke lasers werden aan strenge testen onderworpen waarbij ze werden gekeurd op risico’s op korte en lange termijn. Conclusie? Volledig veilig! Je hoeft je dus geen zorgen te maken over brandwondes of permanente schade. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar die is niet heel effectief. Haartjes blijven hierbij terugkomen. Een probleem waar de medische laser van Ontharingsinstituut geen last van heeft! Weg is weg, onze ontharing is permanent. Je bent zeker van een topkwaliteit!

vrouwen mannen laserontharing

Hoe werkt laserontharing in Ruisbroek?

Bij laserontharing in Ruisbroek plaatsen we de kop van het laserapparaat op de lichaamszones die jij wenst te ontharen. Het apparaat is zo afgesteld dat het de diepte en plaats van je haarfollikels nauwkeurig vaststelt. Daarna produceert de laser een lading energie. Die wordt vervolgens door het onderliggende pigment geabsorbeerd. En de haarfollikel? Die wordt vernietigd. En dat allemaal in een fractie van een seconde. De huid ondervindt geen beschadiging door dat snelle tempo. Je ziet steeds meer resultaat naargelang de sessies opschieten, tot je ten slotte zorgeloos geniet van een heerlijk gladde huid.

Gedaan met scheren of harsen? Bij Ontharingsinstituut wordt je droom werkelijkheid! Met onze definitieve laserontharing in Ruisbroek maak je je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes. Ook jij kan genieten van een gladde, haarvrije huid. Plan nu een gratis testsessie!