fbpx

Een eeuwig gladde huid dankzij laserontharing in Ruisbroek

Nooit meer last van snijwondes, ingegroeide of zichtbare haartjes? Veel vrouwen dromen ervan. Goed nieuws voor jou! Permanente laserontharing in Ruisbroek maakt je dromen waar. Ontharingsinstituut zorgt voor een veilige, medische behandeling waardoor je huid jarenlang glad blijft. Vraag een gratis testsessie aan en laat je verrassen door onze zachte werkwijze.

Persoonlijke verzorging en getraind personeel

Wanneer klanten voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Ruisbroek, voelen ze soms wat terughoudendheid. Begrijpelijk, het gaat immers om intieme lichaamszones. Daarom maken we het bij Ontharingsinstituut onze klanten zo comfortabel mogelijk door een aantal voorzorgen te nemen.

  • Al onze medewerkers volgden een grondige, medische training. Ze weten perfect hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Bij iedere behandeling krijg je dezelfde persoon. Zo komt er een vertrouwensrelatie tot stand. Dat stelt je gerust, waardoor je je veiliger voelt en de permanente ontharing een stuk aangenamer verloopt.

liggende vrouw gladde benen

Voor welke lichaamszones is laserontharing in Ruisbroek geschikt?

Dat is simpel: voor alle lichaamsdelen van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar het gaat nog verder. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het is allemaal mogelijk. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel zorgt laserontharing in Ruisbroek niet altijd voor het meest aangename gevoel. Maar niets om je zorgen over te maken, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Meestal zijn er zo’n vijf à acht sessies nodig. Nog niet het gewenste resultaat na tien sessies? Dan neemt Ontharingsinstituut de kosten van de volgende sessies op zich. Resultaatgarantie krijg je sowieso!

Een medisch goedgekeurde laser

Voor jouw laserontharing in Ruisbroek werkt Ontharingsinstituut met de diodelaser, een medische laser die goedgekeurd werd door de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers werden aan uitvoerige testen onderworpen met het oog op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. De diodelaser is met glans geslaagd! Bezorgd zijn over brandwondes of permanente letsels is dus niet nodig. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar die is niet heel effectief. Je haartjes komen vrij snel terug. Daar heb je met onze medische laser geen last van. Weg is weg, onze ontharing is permanent. Kortom, kwaliteit verzekerd!

vrouw water laserontharing

Laserontharing in Ruisbroek, hoe werkt het?

Tijdens de laserontharing in Ruisbroek wordt de kop van het lasertoestel geplaatst op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen. Het apparaat is zo ingesteld dat het de exacte diepte en locatie van je haarfollikels vaststelt. De laser produceert een lading energie, waarna die door het onderhuidse pigment wordt geabsorbeerd. En de haarfollikel? Die wordt vernietigd. Dat gebeurt allemaal in slechts een fractie van een seconde. De omgelegen huid blijft beschermd door dat snelle tempo. Naarmate de sessies opschieten, zie je merkbaar resultaat. Uiteindelijk geniet je van een zonder zorgen gladde huid.

Scheren of harsen verleden tijd? Bij Ontharingsinstituut is het mogelijk! Dankzij definitieve laserontharing in Ruisbroek maak je je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes. Ook jij kan genieten van een gladde, haarvrije huid. Ontdek het zelf met een gratis testsessie!