fbpx

Laserontharing in Rumst zorgt voor een ultragladde huid

Geen geklungel meer met scheerschuim, snijwonden, zichtbare of ingegroeide haartjes? Veel vrouwen dromen ervan. Leuk nieuws! Permanente laserontharing in Rumst maakt je dromen waar. De veilige, medische behandeling van Ontharingsinstituut zorgt voor een jarenlange gladde huid. Maak een afspraak voor een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte methode.

Voor welke lichaamsdelen werkt laserontharing in Rumst?

Simpel: voor alle lichaamszones van vrouwen én mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar het gaat verder dan dat. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, echt alles is mogelijk. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel voelt laserontharing in Rumst niet altijd even prettig. Maar niets om je zorgen over te maken, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Meestal heb je zo’n vijf à acht behandelingen nodig. Na tien sessies nog niet het gewenste resultaat bereikt? Dan nemen we bij Ontharingsinstituut de kosten voor alle volgende sessies voor onze rekening. Zo heb je sowieso resultaatgarantie!

meisje tussen jongens.png

Medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut werkt voor jouw laserontharing in Rumst met de diodelaser, een medische laser die werd geautoriseerd door de FDA (Food and Drug Administration). Zij voerden strenge testen uit met het oog op risico’s op korte en lange termijn. Hun bevindingen? Volledig veilig! Je maakt je dus geen zorgen over brandwondes of blijvende letsels. Andere instituten doen trouwens vaak een beroep op een IPL-laser, maar die is niet heel doeltreffend. Haartjes komen hierbij al snel terug. Maar daar heb je met de medische laser van Ontharingsinstituut geen last van! Weg is weg, onze ontharing is permanent. Je bent zeker van een topkwaliteit!

Persoonlijke verzorging en getraind personeel

Klanten zijn soms wat terughoudend als ze voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Rumst. Daar hebben we begrip voor, het gaat immers vaak om intieme lichaamsdelen. Daarom maken we het bij Ontharingsinstituut onze klanten zo comfortabel mogelijk door een aantal voorzorgen te nemen.

  • Onze medewerkers hebben een medische training. Ze kennen de laser blindelings en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • De behandeling worden telkens door dezelfde persoon uitgevoerd. Je bouwt er een vertrouwensband mee op. Dat stelt je gerust, waardoor de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verloopt.

vrouwen mannen laserontharing

Hoe werkt laserontharing in Rumst?

Bij laserontharing in Rumst plaatsen we de kop van het lasertoestel op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen. Het apparaat meet de exacte diepte en locatie van je haarfollikels. De laser produceert daarna een lading energie, die wordt geabsorbeerd door het onderliggende pigment. Zo verdwijnt de haarfollikel helemaal. Dit proces duurt maar een fractie van een seconde. Door dat snelle tempo blijft de omringende huid beschermd. Je ziet steeds meer resultaat naargelang de sessies opschieten. Na afloop van de volledige behandeling geniet je van een heerlijk gladde huid.

Nooit meer moeten scheren of harsen? Je droom komt uit bij Ontharingsinstituut! Onze definitieve laserontharing in Rumst zorgt ervoor dat je je nooit meer zorgen hoeft te maken over zichtbare, ongewenste haartjes. Ook jij kan genieten van een gladde, haarvrije huid. Maak je afspraak voor een gratis testsessie!