Laserontharing in Rumst zorgt voor een ultragladde huid

Geen gedoe meer met scheerschuim, snijwondjes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Het is de droom van een heleboel vrouwen (en mannen). We hebben goed nieuws! Permanente laserontharing in Rumst doet je droom uitkomen. Ontharingsinstituut zorgt voor een veilige, medische behandeling waardoor je huid jaren glad blijft. Maak een afspraak voor een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte methode.

Voor welke lichaamszones is laserontharing in Rumst geschikt?

Dat is simpel: voor alle lichaamszones van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar het gaat nog verder. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het is allemaal mogelijk. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel is laserontharing in Rumst niet geheel pijnloos. Maar maak je er geen zorgen over, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Een volledige behandeling bestaat meestal uit zo’n vijf à acht sessies. Nog niet het gewenste resultaat na tien sessies? Dan neemt Ontharingsinstituut de kosten van de volgende sessies op zich. Resultaatgarantie heb je sowieso!

laserontharing vrouw oksel

Medisch goedgekeurde laser

Voor jouw laserontharing in Rumst werkt Ontharingsinstituut met de diodelaser, een medische laser die geautoriseerd werd door de FDA (Food and Drug Administration). Zij hebben de laser grondig geïnspecteerd op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Conclusie: volledig veilig! Geen zorgen over brandwondes of permanente schade dus. Bezorgd zijn over brandwonden of blijvende letsels is dus niet nodig. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar de effectiviteit daarvan ligt heel wat lager. Haartjes komen hierbij al snel terug. Niet met de medische laser van Ontharingsinstituut! Weg is weg, onze ontharing is permanent. Kwaliteit verzekerd!

Persoonlijke verzorging en getraind personeel

Sommige klanten voelen een terughoudendheid wanneer ze voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Rumst. Dat snappen we, het gaat immers vaak om intieme lichaamszones. Door extra voorzorgen te treffen, proberen we bij Ontharingsinstituut om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Onze medewerkers zijn medisch getraind. Ze kennen de laser op hun duimpje en weten perfect hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • De behandeling worden telkens door dezelfde persoon uitgevoerd. Je ontwikkelt er een vertrouwensrelatie mee. Dat stelt je gerust, waardoor je je veiliger voelt en de permanente ontharing een stuk aangenamer verloopt.

vrouw strandtas roze bikini

Hoe gaat laserontharing in Rumst in zijn werk?

Bij laserontharing in Rumst wordt op de lichaamszones die jij wenst te ontharen de kop van het lasertoestel geplaatst. Het apparaat is zo ingesteld dat het de precieze diepte en locatie van je haarfollikels vaststelt. Daarna produceert de laser een lading energie. Die wordt vervolgens door het onderhuidse pigment opgenomen. En de haarfollikel? Die wordt vernietigd. En dat alles in slechts een fractie van een seconde. De omliggende huid blijft beschermd door dat snelle tempo. Je ziet steeds meer resultaat naargelang de sessies vorderen, tot je uiteindelijk zorgeloos geniet van een heerlijk gladde huid.

Niet meer moeten scheren of waxen? Bij Ontharingsinstituut kan het! Dankzij definitieve laserontharing in Rumst maak je je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes. Ook jij kan genieten van een gladde, haarvrije huid. Probeer het met een gratis testsessie!