fbpx

Laserontharing in Rupelmonde voor een gladde huid

Geen snijwondes, zichtbare of ingegroeide haartjes en geklungel met scheergel meer? Het is de droom van heel wat vrouwen. Goed nieuws voor jou! Het blijft niet bij dromen dankzij permanente laserontharing in Rupelmonde. Ontharingsinstituut zorgt voor een veilige, medische behandeling waardoor je huid jaren glad blijft. Vraag een gratis testsessie aan en laat je verrassen door onze zachte werkwijze.

Voor welke lichaamsdelen is laserontharing Rupelmonde een optie?

Da’ simpel: voor alle lichaamsdelen van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar het gaat verder dan dat. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, echt alles is mogelijk. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel voelt laserontharing in Rupelmonde niet altijd even aangenaam. Maar niks om je zorgen over te maken, je vindt het dat gladde resultaat ongetwijfeld méér dan waard. Je hebt meestal zo’n vijf à acht behandelingen nodig. Is er na tien sessies nog niet het gewenste resultaat bereikt? In dat geval zijn de volgende sessies op kosten van het Ontharingsinstituut zelf. We doen alles voor een maximaal resultaat!

meisje tussen jongens.png

Een medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut gebruikt voor laserontharing in Rupelmonde de diodelaser, een medische laser die werd geautoriseerd door de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers zijn grondig onderzocht op risico’s op korte en lange termijn. Conclusie: volledig veilig in gebruik! Bezorgd zijn over brandwonden of blijvende letsels is dus niet nodig. Andere instituten gebruiken trouwens vaak een IPL-laser, maar die is een pak minder doeltreffend. Je haartjes komen vrij snel terug. Niet met onze medische laser! Weg is weg, permanent. Kortom, Ontharingsinstituut biedt kwaliteit.

Persoonlijke verzorging en getraind personeel

Wanneer klanten voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Rupelmonde, voelen ze soms wat terughoudendheid. Dat is begrijpelijk, zeker wanneer het om intieme lichaamsdelen gaat. Bij Ontharingsinstituut nemen we extra voorzorgen om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Onze medewerkers kregen een medische training. Ze kennen elk hoekje en kantje van de laser en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten omgaan.
  • Bij iedere behandeling krijg je dezelfde persoon. Je bouwt er een vertrouwensband mee op. Dat stelt je gerust en laat de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verlopen.

vrouw water laserontharing

Hoe werkt laserontharing in Rupelmonde?

Bij laserontharing in Rupelmonde plaatsen we de kop van het laserapparaat op de lichaamszones die jij wenst te ontharen. Het apparaat stelt nauwkeurig de diepte en plaats van je haarfollikels vast. De laser produceert daarna een lading energie, die wordt opgenomen door het onderliggende pigment. Nu is de haarfollikel vernietigd. En dat alles in slechts een fractie van een seconde. Door dat snelle tempo blijft de omliggende huid beschermd. Je ziet steeds meer resultaat naargelang de sessies opschieten. Na afloop van de volledige behandeling geniet je van een heerlijk gladde huid.

Een einde maken aan scheren of harsen? Het is mogelijk bij Ontharingsinstituut! Dankzij definitieve laserontharing in Rupelmonde maak je je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes. Ook genieten van een gladde, haarvrije huid? Plan je gratis testsessie in!