Geen ongewenste haartjes met laserontharing in Schelle

Nooit meer last van snijwondes, ingegroeide of zichtbare haartjes? Het is de droom van veel vrouwen. Leuk nieuws voor jou! Het blijft niet bij dromen met permanente laserontharing in Schelle. Ontharingsinstituut behandelt je op een veilige, medische manier waardoor jouw huid jarenlang glad blijft. Boek een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte werkwijze.

Voor welke lichaamsdelen is laserontharing Schelle een optie?

Da’ simpel: voor alle lichaamsdelen van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar er is meer. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, echt alles is mogelijk. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Schelle bezorgt je niet altijd het meest aangename gevoel, afhankelijk van het lichaamsdeel. Maar niks om je zorgen over te maken! Het is dat gladde resultaat méér dan waard. Je hebt meestal zo’n vijf à acht behandelingen nodig. Nog niet het gewenste resultaat na tien sessies? Dan zijn alle vervolgsessies op kosten van Ontharingsinstituut zelf. Zo heb je sowieso resultaatgarantie!

meisje tussen jongens.png

Persoonlijke verzorging door getraind personeel

Er zijn klanten die wat terughoudend zijn voor een laserontharing in Schelle, zeker wanneer ze voor het eerst een afspraak maken. Daar hebben we begrip voor, zeker wanneer het gaat om intieme lichaamszones. We laten klanten zich op het gemak voelen bij Ontharingsinstituut door extra voorzorgen te nemen.

  • Al onze medewerkers volgden een grondige, medische training. Ze kennen de laser door en door én weten hoe ze er veilig mee moeten omgaan.
  • Elke behandeling wordt door dezelfde specialist uitgevoerd. Zo komt er een vertrouwensrelatie tot stand. We willen je op je gemak doen voelen. Dat laat de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verlopen.

Laserontharing in Schelle, hoe werkt het?

Bij de laserontharing in Schelle wordt de kop van het lasertoestel geplaatst op de zones die jij wil ontharen. Het apparaat is ingesteld om de exacte diepte en locatie van je haarfollikels vast te stellen. Vervolgens produceert de laser een lading energie, die door het onderhuidse pigment wordt geabsorbeerd. En de haarfollikel? Die wordt vernietigd. Het hele proces duurt slecht een fractie van een seconde. Door dat snelle tempo ondervindt de huid geen beschadiging. Je ziet steeds meer resultaat naarmate de sessies opschieten, tot je ten slotte zonder zorgen geniet van een heerlijk gladde huid.

vrouw water laserontharing

Laser is medisch goedgekeurd

Ontharingsinstituut werkt voor jouw laserontharing in Schelle met de diodelaser, een medische laser die werd goedgekeurd door de FDA (Food and Drug Administration). Zij hebben de laser overvloedig gecontroleerd op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. De uitkomst? Volledig veilig! Je hoeft je dus geen zorgen te maken over brandwonden of permanente schade. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar de effectiviteit daarvan ligt een pak lager. Hierbij komen je haartjes vrij snel terug. Maar met de medische laser van Ontharingsinstituut heb je daar geen last van! Weg is weg, want onze ontharing is permanent. Kortom, kwaliteit verzekerd!

Niet meer scheren of harsen? Het kan bij Ontharingsinstituut! Maak je geen zorgen meer over zichtbare, ongewenste haartjes dankzij onze definitieve laserontharing in Schelle. Ook jij kan genieten van een gladde, haarvrije huid. Probeer het met een gratis testsessie!