fbpx

Geen ongewenste haartjes met laserontharing in Schelle

Niet meer hoeven klungelen met scheerschuim, snijwonden, zichtbare of ingegroeide haartjes? Het is de droom van een heleboel vrouwen (en mannen). Leuk nieuws voor jou! Het hoeft niet bij dromen te blijven dankzij permanente laserontharing in Schelle. Je huid blijft jaren glad door de veilige, medische behandeling van Ontharingsinstituut. Boek een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte aanpak.

Voor welke lichaamszones werkt laserontharing in Schelle?

Da’ simpel: voor alle lichaamsdelen van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar het gaat nog verder. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het is allemaal mogelijk. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Schelle is niet altijd het meest aangename gevoel. Maar maak je geen zorgen, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Meestal zijn er zo’n vijf à acht sessies nodig. Nog niet het gewenste resultaat na tien sessies? Dan zijn alle vervolgsessies op kosten van Ontharingsinstituut zelf. Alles voor je resultaatgarantie!

laserontharing vrouw oksel

Laserontharing in Schelle, hoe werkt het?

Tijdens de laserontharing in Schelle wordt de kop van het lasertoestel op de lichaamszones die jij wenst te ontharen geplaatst. Het apparaat meet de diepte en locatie van je haarfollikels nauwkeurig op. De laser produceert een lading energie, die vervolgens wordt opgenomen door het onderliggende pigment. De haarfollikel zelf is nu vernietigd. Dat gebeurt allemaal in slechts een fractie van een seconde. Door dat snelle tempo ondervindt de huid geen beschadiging. Hoe meer sessies je achter de rug hebt, hoe duidelijker het resultaat. Na de volledige behandeling geniet je zonder zorgen van een heerlijk gladde huid.

Een medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut werkt voor jouw laserontharing in Schelle met de diodelaser, een medische laser die werd geautoriseerd door de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers werden grondig getest op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Resultaat: helemaal veilig! Bezorgd zijn over brandwonden of permanente letsels is dus niet nodig. Andere instituten kiezen trouwens vaak voor een IPL-laser, maar die is niet erg effectief. De haartjes komen al snel terug bij deze. Niet met de medische laser van Ontharingsinstituut! Weg is weg, permanent. Kortom, Ontharingsinstituut biedt kwaliteit.

vrouw water laserontharing

Deskundig personeel, persoonlijke verzorging

Wanneer klanten voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Schelle, voelen ze soms wat terughoudendheid. Daar hebben we begrip voor, zeker wanneer het gaat om intieme lichaamszones. Door extra voorzorgen te treffen, proberen we bij Ontharingsinstituut om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Al onze medewerkers kregen een medische training. Ze kennen de laser op hun duimpje en weten perfect hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Elke behandeling wordt door dezelfde specialist uitgevoerd. Er ontstaat zo een vertrouwensband. Dat stelt je gerust en laat de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verlopen.

Een einde maken aan scheren of waxen? Bij Ontharingsinstituut kan het! Onze definitieve laserontharing in Schelle zorgt ervoor dat je je nooit meer zorgen hoeft te maken over zichtbare, ongewenste haartjes. Klaar om te genieten van een gladde, haarvrije huid? Plan je gratis testsessie in!