fbpx

Laserontharing in Schellebelle? Nooit meer scheren!

Geen gedoe meer met scheerschuim, snijwonden, zichtbare of ingegroeide haartjes? Het is de droom van veel vrouwen. Goed nieuws voor jou! Dankzij permanente laserontharing in Schellebelle blijft het niet bij dromen. Ontharingsinstituut zorgt voor een veilige, medische behandeling waardoor je huid jaren glad blijft. Plan een gratis testsessie in en laat je verrassen door onze zachte methode.

Voor welke lichaamszones is laserontharing in Schellebelle geschikt?

Simpel: voor alle lichaamszones van vrouwen én mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar het gaat nog verder. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het kan allemaal. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Schellebelle bezorgt je niet altijd het meest aangename gevoel, afhankelijk van het lichaamsdeel. Maar niks om je zorgen over te maken, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Er zijn meestal zo’n vijf à acht behandelingen nodig. Heb je nog niet het gewenste resultaat bereikt na tien sessies? Dan neemt Ontharingsinstituut de kosten van de volgende sessies op zich. Resultaatgarantie krijg je sowieso!

meisje tussen jongens.png

Persoonlijke verzorging door getraind personeel

Klanten die voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Schellebelle, zijn soms wat terughoudend. Dat is begrijpelijk, het gaat immers vaak om intieme lichaamsdelen. Bij Ontharingsinstituut nemen we extra voorzorgen om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Onze medewerkers hebben een medische training. Ze kennen de laser blindelings en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Bij elke behandeling voorzien we steeds dezelfde persoon. Op die manier bouw je samen een vertrouwensband op. Dat zorgt ervoor dat je gerust bent en de permanente ontharing vlotter verloopt.

Een medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut gebruikt een diodelaser tijdens de laserontharing in Schellebelle, een medische laser die de goedkeuring kreeg van de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers werden overvloedig gecontroleerd op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Hun bevindingen? Volledig veilig! Je maakt je dus geen zorgen over brandwondes of permanente schade. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar de effectiviteit daarvan ligt heel wat lager. Je merkt hierbij dat de haartjes al snel terugkomen. Maar daar heb je met de medische laser van Ontharingsinstituut geen last van! Ze blijven permanent weg. Kwaliteit verzekerd!

vrouw water laserontharing

Hoe werkt laserontharing in Schellebelle?

Tijdens de laserontharing in Schellebelle wordt de kop van het lasertoestel op de lichaamszones die jij wenst te ontharen geplaatst. De exacte diepte en locatie van je haarfollikels worden nauwkeurig vastgesteld door het apparaat. Vervolgens produceert de laser een lading energie, die door het onderhuidse pigment wordt geabsorbeerd. En de haarfollikel? Die wordt vernietigd. Het hele proces duurt slecht een fractie van een seconde. De huid ondervindt geen beschadiging door dat snelle tempo. Hoe meer sessies je achter de rug hebt, hoe duidelijker het resultaat. Na de volledige behandeling geniet je zorgeloos van een heerlijk gladde huid.

Scheren of harsen verleden tijd? Je droom komt uit bij Ontharingsinstituut! Dankzij definitieve laserontharing in Schellebelle maak je je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes. Wil ook jij genieten van een gladde, haarvrije huid? Vraag een gratis testsessie aan!