Laserontharing in Schellebelle? Nooit meer scheren!

Geen geklungel meer met scheerschuim, snijwondes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Er dromen veel vrouwen van. Goed nieuws! Het hoeft niet bij dromen te blijven dankzij permanente laserontharing in Schellebelle. Ontharingsinstituut biedt een veilige, medische behandeling aan waardoor jouw huid jarenlang glad blijft. Probeer het uit met een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte werkwijze.

Persoonlijke verzorging en getraind personeel

Klanten die voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Schellebelle, zijn soms wat terughoudend. Dat is niet verwonderlijk want het gaat vaak om intieme lichaamsdelen. Door extra voorzorgen te treffen, proberen we bij Ontharingsinstituut om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Onze medewerkers hebben een medische training. De laser kennen ze vanbinnen en vanbuiten én ze weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Bij elke behandeling voorzien we steeds dezelfde persoon. Zo komt er een vertrouwensrelatie tot stand. Dat zorgt ervoor dat je gerust bent en de permanente ontharing vlotter verloopt.

laserontharing vrouw oksel

Hoe gaat laserontharing in Schellebelle in zijn werk?

Bij laserontharing in Schellebelle plaatsen we de kop van het lasertoestel op de lichaamszones die jij wenst te ontharen. De precieze diepte en locatie van je haarfollikels worden nauwkeurig vastgesteld door het apparaat. Daarna produceert de laser een lading energie. Die wordt vervolgens door het onderhuidse pigment opgenomen. En de haarfollikel? Die wordt vernietigd. Dit proces duurt maar een fractie van een seconde. Dankzij het snelle tempo ondervindt de huid geen beschadiging. Naarmate je vordert in de sessies zie je steeds meer resultaat, tot je ten slotte geniet van een heerlijk gladde huid.

Medisch goedgekeurde laser

Voor jouw laserontharing in Schellebelle werkt Ontharingsinstituut met de diodelaser, een medische laser die goedgekeurd werd door de FDA (Food and Drug Administration). Dergelijke lasers werden aan strenge testen onderworpen waarbij ze werden gekeurd op risico’s op korte en lange termijn. Hun bevindingen? Volledig veilig! Geen stress over blijvende schade of brandwondes dus. Andere instituten kiezen trouwens vaak voor een IPL-laser, maar die is niet erg effectief. Haartjes komen hierbij al snel terug. Daar heb je met onze medische laser geen last van. Weg is weg, onze ontharing is permanent. Kortom, kwaliteit verzekerd!

vrouwen mannen laserontharing

Voor welke lichaamszones werkt laserontharing in Schellebelle?

Simpel: voor alle lichaamsdelen van vrouwen én mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar het gaat verder dan dat. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, echt alles is mogelijk. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel is laserontharing in Schellebelle niet geheel pijnloos. Maar maak je geen zorgen, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Meestal zijn er zo’n vijf à acht sessies nodig. Heb je nog niet het gewenste resultaat bereikt na tien sessies? Dan zijn de volgende sessies op kosten van Ontharingsinstituut zelf. Zo heb je sowieso resultaatgarantie!

Niet meer moeten scheren of harsen? Het is mogelijk bij Ontharingsinstituut! Door onze definitieve laserontharing in Schellebelle hoef je je geen zorgen meer te maken over zichtbare, ongewenste haartjes. Ook jij kan genieten van een gladde, haarvrije huid. Plan je gratis testsessie in!