Nooit meer scheren dankzij laserontharing in Schilde

Geen gedoe meer met scheerschuim, snijwondes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Het is de droom van veel vrouwen. Goed nieuws voor jou! Permanente laserontharing in Schilde maakt je dromen waar. Ontharingsinstituut zorgt voor een veilige, medische behandeling waardoor je huid jarenlang glad blijft. Vraag een gratis testsessie aan en laat je verrassen door onze zachte aanpak.

Voor welke lichaamszones is laserontharing in Schilde geschikt?

Simpel: laserontharing werkt op elk lichaamsdeel, zowel bij vrouwen als bij mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar daar stopt het niet. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, echt alles is mogelijk. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Schilde voelt niet altijd even fijn, afhankelijk van het lichaamsdeel. Maar niets om je zorgen over te maken! Het is dat gladde resultaat méér dan waard. Er zijn meestal zo’n vijf à acht behandelingen nodig. Heb je na tien sessies nog niet het gewenste resultaat? De volgende sessies zijn dan op kosten van Ontharingsinstituut zelf. Zo heb je sowieso resultaatgarantie!

liggende vrouw gladde benen

Persoonlijke verzorging door getraind personeel

Wanneer klanten voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Schilde, voelen ze soms wat terughoudendheid. Dat snappen we, het gaat immers vaak om intieme lichaamsdelen. Door extra voorzorgen te treffen, proberen we bij Ontharingsinstituut om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Onze medewerkers zijn medisch getraind. Ze kennen de laser op hun duimpje en weten perfect hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • We zorgen ervoor dat elke behandeling door dezelfde persoon wordt uitgevoerd. Zo komt er een vertrouwensrelatie tot stand. We willen je zo veel mogelijk gerust stellen en de permanente ontharing veilig en aangenaam laten verlopen.

Laser is medisch goedgekeurd

Ontharingsinstituut werkt met een diodelaser tijdens je laserontharing in Schilde, een medische laser die de goedkeuring kreeg van de FDA (Food and Drug Administration). Zij hebben de laser uitvoerig gecontroleerd op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Resultaat: volledig veilig! Je hoeft je dus geen zorgen te maken over brandwonden of permanente letsels. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar de effectiviteit daarvan ligt heel wat lager. Haartjes komen hierbij al snel terug. Niet met onze medische laser! Weg is weg, want onze ontharing is permanent. Je bent zeker van een topkwaliteit!

vrouw strandtas roze bikini

Hoe gaat laserontharing in Schilde in zijn werk?

Bij de laserontharing in Schilde wordt de kop van het lasertoestel geplaatst op de zones die jij wil ontharen. De precieze diepte en locatie van je haarfollikels worden nauwkeurig vastgesteld door het apparaat. Daarna produceert de laser een lading energie, die door het onderliggende pigment wordt opgenomen. En de haarfollikel? Die wordt vernietigd. En dat allemaal in een fractie van een seconde. Door dat snelle tempo blijft de omringende huid beschermd. Naarmate je vordert in de sessies zie je steeds meer resultaat, tot je uiteindelijk geniet van een heerlijk gladde huid.

Niet meer scheren of waxen? Bij Ontharingsinstituut kan het! Met onze definitieve laserontharing in Schilde maak je je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes. Maak komaf met ontharen en geniet ook van een gladde, haarvrije huid. Kies voor een gratis testsessie!