fbpx

Nooit meer scheren dankzij laserontharing in Schilde

Niet meer hoeven knoeien met scheergel, snijwondes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Er dromen veel vrouwen van. We hebben goed nieuws! Permanente laserontharing in Schilde doet je droom uitkomen. Je huid blijft jaren glad door de veilige, medische behandeling van Ontharingsinstituut. Ontdek het zelf met een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte methode.

Een medisch goedgekeurde laser

Voor jouw laserontharing in Schilde werkt Ontharingsinstituut met de diodelaser, een medische laser die geautoriseerd werd door de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers zijn overvloedig gecontroleerd op risico’s op korte en lange termijn. Conclusie: volledig veilig in gebruik! Bezorgd zijn over brandwonden of permanente schade is dus niet nodig. Andere instituten doen trouwens vaak een beroep op een IPL-laser, maar de effectiviteit ligt een pak lager. Haartjes blijven hierbij terugkomen. Een probleem waar de medische laser van Ontharingsinstituut geen last van heeft! Weg is weg, permanent. Kortom, kwaliteit verzekerd!

meisje tussen jongens.png

Persoonlijke verzorging door getraind personeel

Klanten die voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Schilde, zijn soms wat terughoudend. Dat is begrijpelijk, het gaat immers vaak om intieme lichaamszones. Daarom nemen we bij Ontharingsinstituut extra voorzorgen om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Al onze medewerkers kregen een medische training. Ze kennen de laser blindelings en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • De behandeling worden telkens door dezelfde persoon uitgevoerd. Op die manier bouw je samen een vertrouwensrelatie op. Dat stelt je gerust, waardoor je je veiliger voelt en de permanente ontharing een stuk aangenamer verloopt.

Laserontharing in Schilde, hoe werkt het?

Bij laserontharing in Schilde wordt de kop van het laserapparaat geplaatst op de lichaamszones die jij wenst te ontharen. Het apparaat is zo ingesteld dat het de diepte en plaats van je haarfollikels nauwkeurig vaststelt. Daarna produceert de laser een lading energie. Die wordt vervolgens door het onderhuidse pigment opgenomen. De haarfollikel zelf is nu vernietigd. Het hele proces duurt slecht een fractie van een seconde. Door dat snelle tempo blijft de omliggende huid beschermd. Hoe meer sessies je ondergaat, hoe duidelijker je resultaat ziet. Na afloop van de sessies geniet je van een heerlijk gladde huid.

vrouw strandtas roze bikini

Voor welke lichaamsdelen werkt laserontharing in Schilde?

Simpel: voor alle lichaamsdelen van vrouwen én mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar het gaat verder dan dat. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, echt alles is mogelijk. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel zorgt laserontharing in Schilde niet altijd voor het meest aangename gevoel. Maar niets om je zorgen over te maken, voor dat gladde resultaat heb je het er zeker voor over. Meestal zijn er zo’n vijf à acht sessies nodig. Nog niet het gewenste resultaat na tien sessies? Dan neemt Ontharingsinstituut de kosten van de volgende sessies op zich. We doen alles voor een maximaal resultaat!

Gedaan met scheren of waxen? Het kan bij Ontharingsinstituut! Onze definitieve laserontharing in Schilde zorgt ervoor dat je je nooit meer zorgen hoeft te maken over zichtbare, ongewenste haartjes. Klaar om te genieten van een gladde, haarvrije huid? Plan nu een gratis testsessie!