fbpx

Geniet van een gladde huid met laserontharing in Schoten

Nooit meer last van snijwonden, ingegroeide of zichtbare haartjes? Veel mannen en vrouwen dromen ervan. Goed nieuws! Dankzij permanente laserontharing in Schoten blijft het niet bij dromen. De veilige, medische behandeling van Ontharingsinstituut zorgt voor een jarenlange gladde huid. Probeer het uit met een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte methode.

Persoonlijke verzorging door getraind personeel

Wanneer klanten voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Schoten, voelen ze soms wat terughoudendheid. Daar hebben we begrip voor, zeker wanneer het gaat om intieme lichaamsdelen. Daarom maken we het bij Ontharingsinstituut onze klanten zo comfortabel mogelijk door een aantal voorzorgen te nemen.

  • Onze medewerkers hebben een medische training. Ze kennen de laser vanbinnen en vanbuiten en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • De behandeling worden telkens door dezelfde persoon uitgevoerd. Je ontwikkelt er een vertrouwensband mee. Dat stelt je gerust en laat de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verlopen.

meisje tussen jongens.png

Hoe werkt laserontharing in Schoten?

Tijdens de laserontharing in Schoten wordt de kop van het laserapparaat geplaatst op de lichaamszones die jij wenst te ontharen. Het apparaat is zo afgesteld dat het de exacte diepte en locatie van je haarfollikels meet. De laser produceert een lading energie, die vervolgens wordt opgenomen door het onderliggende pigment. De haarfollikel zelf is nu vernietigd. En dat allemaal in een fractie van een seconde. Doordat alles zo snel gaat, blijft de omringende huid beschermd. Naarmate je vordert in de sessies zie je steeds meer resultaat, tot je ten slotte geniet van een heerlijk gladde huid.

Voor welke lichaamsdelen is laserontharing in Schoten geschikt?

Simpel: laserontharing werkt op elk lichaamsdeel, zowel bij vrouwen als bij mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar er is meer. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het is allemaal mogelijk. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Schoten bezorgt je niet altijd het meest aangename gevoel, afhankelijk van het lichaamsdeel. Maar niets om je zorgen over te maken, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Meestal bestaat een volledige behandeling uit zo’n vijf à acht sessies. Is er na tien sessies nog niet het gewenste resultaat bereikt? In dat geval zijn de volgende sessies op kosten van het Ontharingsinstituut zelf. Resultaatgarantie heb je sowieso!

vrouw water laserontharing

Laser is medisch geautoriseerd

Ontharingsinstituut werkt met een diodelaser tijdens je laserontharing in Schoten, een medische laser die de goedkeuring kreeg van de FDA (Food and Drug Administration). Zij hebben de laser uitvoerig getest op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Conclusie? Volledig veilig! Geen zorgen over brandwonden of blijvende letsels dus. Andere instituten gebruiken trouwens vaak een IPL-laser, maar die is een pak minder effectief. De haartjes komen al snel terug bij deze. Niet met onze medische laser! De ontharing is permanent, weg is weg. Je bent zeker van een topkwaliteit!

Nooit meer moeten scheren of harsen? Bij Ontharingsinstituut is het mogelijk! Met onze definitieve laserontharing in Schoten maak je je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes. Ook jij kan genieten van een gladde, haarvrije huid. Maak je afspraak voor een gratis testsessie!