Geniet van een gladde huid met laserontharing in Schoten

Geen gedoe meer met scheerschuim, snijwondjes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Het is de droom van heel wat vrouwen. Goed nieuws! Met permanente laserontharing in Schoten blijft het niet bij dromen. Ontharingsinstituut zorgt ervoor dat je huid jaren glad blijft met een veilige, medische behandeling. Probeer het uit met een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte methode.

Laserontharing in Schoten, hoe werkt het?

Tijdens de laserontharing in Schoten wordt de kop van het lasertoestel geplaatst op de lichaamszones die jij wenst te ontharen. Het apparaat meet de diepte en plaats van je haarfollikels nauwkeurig op. De laser produceert een lading energie, waarna die door het onderliggende pigment wordt opgenomen. Nu is de haarfollikel vernietigd. Dit proces duurt maar een fractie van een seconde. De huid ondervindt geen beschadiging door dat snelle tempo. Naarmate je vordert in de sessies zie je steeds meer resultaat, tot je ten slotte geniet van een heerlijk gladde huid.

laserontharing vrouw oksel

Deskundig personeel, persoonlijke verzorging

Klanten zijn soms wat terughoudend als ze voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Schoten. Begrijpelijk, het gaat immers om intieme lichaamsdelen. Daarom nemen we bij Ontharingsinstituut extra voorzorgen om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Al onze medewerkers volgden een grondige, medische training. Ze kennen elk hoekje en kantje van de laser en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten omgaan.
  • We zorgen ervoor dat elke behandeling door dezelfde persoon wordt uitgevoerd. Zo bouw je er een vertrouwensrelatie mee op. Dat stelt je gerust, waardoor je je veiliger voelt en de permanente ontharing een stuk aangenamer verloopt.

Voor welke lichaamsdelen is laserontharing in Schoten geschikt?

Simpel: laserontharing werkt op elk lichaamsdeel, van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar het gaat verder dan dat. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, alles kan. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Schoten voelt op het moment zelf niet altijd een aangenaam (afhankelijk van het lichaamsdeel). Maar niks om je zorgen over te maken, je vindt het dat gladde resultaat ongetwijfeld méér dan waard. Meestal heb je zo’n vijf à acht behandelingen nodig. Is er na tien sessies nog niet het gewenste resultaat bereikt? Dan neemt Ontharingsinstituut de kosten van de volgende sessies op zich. Je bent zo zeker van resultaat!

vrouw water laserontharing

Laser is medisch erkend

Voor jouw laserontharing in Schoten gebruikt Ontharingsinstituut de diodelaser. De medische laser kreeg de goedkeuring van de Food and Drug Administration (FDA). Onze lasers zijn uitvoerig onderzocht op risico’s op korte en lange termijn. Conclusie? Volledig veilig! Bezorgd zijn over brandwonden of blijvende letsels is dus niet nodig. Andere instituten kiezen trouwens vaak voor een IPL-laser, maar die is niet erg effectief. Je haartjes komen vrij snel terug. Niet met onze medische laser! Weg is weg, onze ontharing is permanent. Kortom, Ontharingsinstituut biedt kwaliteit.

Scheren of waxen verleden tijd? Je droom komt uit bij Ontharingsinstituut! Onze definitieve laserontharing in Schoten zorgt ervoor dat je je nooit meer zorgen hoeft te maken over zichtbare, ongewenste haartjes. Klaar om te genieten van een gladde, haarvrije huid? Plan je gratis testsessie in!